Rock For People v dubnu odstartuje soutěž pro kapely

21.03.2006 18:45 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Rock For People N
© facebook interpreta
Každý rok vyhlašuje pořadatel festivalu Rock For People, Ameba production s.r.o, soutěž, která je určena převážně mladým a amatérským kapelám (i když pravidla ostatní kapely nevylučují), které se chtějí zúčastnit festivalu Rock For People coby účinkující.

Již od počátku března se mohou jednotlivé kapely registrovat na adrese soutez.rockforpeople.cz, kde rovněž najdou všechny potřebné pokyny a pravidla soutěže. Celý systém pro přihlašování kapel dodal server freemusic.cz. Podmínky pro účast v soutěži vyžadují tři soutěžní skladby ve formátu MP3, fotku a biografii. Na registraci mají kapely celý měsíc, od dubna pak vypuká sama soutěž, která potrvá do půlky května.

Samotní posluchači pak svými hlasy rozhodují o tom, která kapela si nakonec na festivalu zahraje. A že je z čeho vybírat! Do dnešního dne se do soutěže přihlásilo 158 kapel se 474 skladbami. Hlasuje se pomocí SMS (jedna SMS stojí 6,- Kč) na zvláštní číslo, které obsahuje kód kapely. Kódy jednotlivých kapel společně se soutěžními písněmi ke stažení ve formátu MP3, fotkami a informacemi o skupině budou k dispozici přímo na stránkách Rock For People od 1. dubna.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY