Oasis budou hrát zadarmo

12.06.2000 21:33 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Noel Gallagher
© MTV Online
Člověk by tomu až nevěřil, že kdysi tak arogantní a kohokoli urážející kapela jako Oasis se bude snažit alespoň nějakým způsobem omluvit svým francouzským fanouškům. Ale oni jo.

Kapela se totiž poté, co bylo kvůli odchodu Noela Gallaghera zrušeno několik koncertů ve Francii, rozhodla odehrát pro fanoušky z této země jeden koncert a to navíc úplně zadarmo. Francouzi se tak 21. června mohou vydat do Pařížského Fete de la Musique na náměstí Republiky, kde pro celkem čtyřicet tisíc z nich kapela odehraje plnohodnotné vystoupení. Jako předskokani se navíc představí Shola Ama a David Hallyday. Inu, nakonec to pro frantíky dopadlo možná ještě lépe, než kdyby Noel plánovaná vystoupení odehrál.

Mezitím se však do vedoucího kapely začal stále více navážet jeho bratr Liam. V různých rozhovorech tvrdí, že Oasis budou určitě pokračovat dále, i když nastalá situace je to nejhorší, co je ve vzájemných vztazích dosud potkalo. Podle Liama je to však učiní lepšími. A nechápe, proč by Noel měl dělat sólové album - podle něj by na podobné pitomosti měl zapomenout a dělat skvělá alba s Oasis. Mimo jiné také přiznal, že od Noelova odchodu před několika týdny s ním ještě nemluvil. Bráchové se asi fakt nemají moc rádi.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY