shop.musicserver.cz

Vyhrajte 5 x CD 100°C / 5 x CD LEONY MACHÁLKOVÉ / 3 x 2CD NEW ORDER / 3 x CD TATU / 3 x CD CHRISE REY / 3 x CD SUGABABES / 3 x CD ŠVIHADLA / 4 x vstup na LTJ BUKEMA / 3 x vstup na GOTHART / MUTABOR + TLESKAČ/ 4 x vstup na SUPPORT LESBIENS

Vydáno: 09.10.2005 20:00 v sekci Publicistika - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Další týden plný soutěží je tu, přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete do své emailové schránky dostávat informace o tom, o co se bude na musicserveru soutěžit, zaregistrujte se zde. Na tomtéž místě se můžete z databáze i odhlásit.

100°C - Collage
© facebook interpreta
První soutěž pro tento týden, kterou pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím Sony BMG, je o novinkovou, v pořadí druhou nahrávku mariánsko-lázeňských nadějí 100°C "Collage". Stejně jako u debutové desky "Evergreen" i v případě této třináct písní obsahující kolekce se dočkáme celé řady navzájem odlišných stylů. Svůj arzenál navíc 100°C obohatili o klávesové nástroje, čímž dali svému zvuku další rozměr. CD "Collage" vyhraje pět z vás.

Do kvízu o 5 x CD 100°C "Collage" vstoupíte tady.
Leona Machálková - Voda divoká
© facebook interpreta
V druhé soutěži, pořádané spolu s EMI, hrajeme o pět CD Leony Machálkové "Voda divoká", obsahující písně swingového ražení. EMI k tomuto počinu dodává, že jde o zřejmě nejnákladnější domácí produkci letošního roku, a označuje jej jako lahůdku pro uši evropské úrovně. V tracklistu najdeme staré swingové standardy i coververze písní z dílny zpěváka Stinga či kapely Beatles.

Do kvízu o 5 x CD Leony Machálkové "Voda divoká" vstoupíte tady.
New Order - Singles
© facebook interpreta
Od vydání desky "Waiting For The Sirens' Call" neuplynul ani rok a New Order už se stihli vrátit s dalším dlouhohrajícím titulem. Tentokrát jde o dvojdiskovou kompilaci "Singles", sestavenou z takřka tří desítek písní, s nimiž New Order v průběhu své kariéry útočili na přední příčky nejrůznějších hitparád. Společnost Warner Music do této soutěže věnovala ceny pro tři soutěžící.

Do kvízu o 3 x 2CD New Order "Singles" vstoupíte tady.
Tatu - Dangerous And Moving
© facebook interpreta
Dlouho se spekulovalo o tom, jestli se ruské popové duo Tatu zkusí zopakovat svůj úspěch, který sklidilo s debutovým albem "200 po vstrečnoj" a posléze také s jeho anglickou verzí. Kontroverzní dívčiny odpovídají jasným ano, tedy deskou "Dangerous And Moving", na níž se podíleli takové hvězdy jako Dave Stewart, Richard Carpenter či Sting. Díky spolupráci s vydavatelstvím Universal máme CD pro tři z vás.

Do kvízu o 3 x CD Tatu "Dangerous And Moving" vstoupíte tady.
Chris Rea - Heartbeats / Greatest Hits
© facebook interpreta
Další kompilací mezi cenami pro tento týden je novinka Chrise Rey "Heartbeats", sestavená z největších hitů tohoto osobitého bluesmana, který hodlá počátkem března příštího roku zahrát pražskému Kongresovému centru. Album obsahuje celkem patnáct písní, mezi nimiž nechybí koncertní stálice "Auberge", "Josephine" či "The Road To Hell". Firma Warner Music do soutěže věnovala tři CD.

Do kvízu o 3 x CD Chrise Rey "Heartbeats" vstoupíte tady.
Sugababes - Taller In More Ways
© facebook interpreta
V šesté soutěži, pořádané ve spolupráci s vydavatelstvím Universal, hrajeme o novinku dívčího popového tria Sugababes "Taller In More Ways". Produkci v pořadí již čtvrté nahrávky těchto svůdných Britek měl na starost Dallas Austin (Madonna, Pink), singlová píseň, kterou již lze zaznamenat v českém éteru, nese název "Push The Button". Ve hře jsou tři CD.

Do kvízu o 3 x CD Sugababes "Taller In More Ways" vstoupíte tady.
Švihadlo - Oči otevřený
© facebook interpreta
Pokud holdujete reggae, neměli byste vynechat naši sedmou soutěž. Hrajeme v ní totiž o nové album Švihadla "Oči otevřený". Napříč tuctem nových písní a jednou předělávkou písně staré skýtá deska několik překvapení, a sice absolutní absenci počítačových smyček a samplů, dívčí vokální kvartet či dvě akustické skladby. Skupina Švihadlo do soutěže věnovala tři CD.

Do kvízu o 3 x CD Švihadla "Oči otevřený" vstoupíte tady.
LTJ Bukem N
© www.goodlooking.org
První z aktuálních soutěží o volné vstupy se týká vystoupení DJe LTJ Bukema a MCho Conrada, které se uskuteční v pátek 21. října v pražském Veletržním paláci. Na akci Live In Prague se krom těchto dvou hvězd (informace o nich najdete např. zde) představí také DJové z Česka, a sice Babe LN, Koogi a Sweg. Ve spolupráci s agenturou D Smack U na tuto pařbu pozveme celkem čtyři soutěžící.

Do kvízu o 4 x vstup na LTJ Bukema vstoupíte tady.
Palác Akropolis
© facebook interpreta
Ve čtvrtek 20. října vystoupí v pražském Palác Akropolis svérázná domácí kapela Gothart. Představí zde svůj aktuální program RakioActive, který - ač prý zní jinak, než první koncerty k desce "Rakija'n'roll" - je jistě stále zárukou dobré zábavy a silného hudebního zážitku. V sobotu 22. října na stejném místě zahrají berlínští Mutabor, kteří rádi fúzují reggae a ska s punkovými, rockovými i folkovými postupy. Coby předkapela jim poslouží domácí ska soubor Tleskač, který se zdá být v životní formě. Na oba koncerty půjdou zdarma tři řešitelé našeho kvízu.

Do kvízu o 3 x vstup na Gothart vstoupíte tady.

Do kvízu o 3 x vstup na Mutabor + Tleskač vstoupíte tady.
Support Lesbiens N
© Filip Ondra / musicserver.cz
V průběhu celého turné stále populárnější partičky Support Lesbiens budeme v soutěžích rozdělovat vstupenky na každý z jejích koncertů. Muzikanti okolo zpěváka Kryštofa Michala v jeho rámci navštíví sedm měst, přičemž se jeho zorganizováním poprvé za svoji kariéru odvážili pod střechy velkých sportovních hal coby hlavní kapela. Navíc jde o první koncerty po dlouhé době, na nichž zazní písně z prvních dvou alb skupiny, "So, What?" a "Medicine Man" (vyšly nedávno v reedici). Tento týden jsou ve hře lístky na vystoupení v Pardubicích (19. října) a v Teplicích (22. října), na každý koncert půjdou zdarma dva soutěžící. Příští týden budeme hrát o vstupenky na vystoupení v Olomouci, Opavě, ve Zlíně a v Brně.

Do kvízu o 2 x vstup na Support Lesbiens v Pardubicích vstoupíte tady.

Do kvízu o 2 x vstup na Support Lesbiens v Teplicích vstoupíte tady.
Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Marien - Světla je víc... 8/10
Recenze: Marien na novém, s láskou tvořeném albu vzkazují, že "Světla je víc..." Marien se sami stále řadí do kategorie nová krev českého folku, i když hrají už dvacet let. Svoji současnou pozici a oblibu si vybudovali nevykalkulovaným a ryzím přístupem k muzice i posluchačům. Novinka "Světla je víc..." znovu... čtěte zde
Vydáno: 08.07.2024 00:00 v sekci Recenze
Vysočina fest, Třetí den, Amfiteátr, Jihlava, 6.7.2024
Naživo: Závěrečný den Vysočina festu patřil především slavícímu Kabátu Největším lákadlem dalšího ročníku Vysočina festu byl jednoznačně teplický Kabát, který zde v podstatě s předstihem odstartoval turné ke svým pětatřicetinám. A i když v ten den kapela samozřejmě nezůstala na hlavním pódiu... čtěte zde
Vydáno: 07.07.2024 10:29 v sekci Naživo
Basinfirefest, Přírodní areál, Spálené Poříčí, 26.- 29.6.2024
Naživo: Metalová smršť pod širým nebem aneb Ohlédnutí za Basinfirefestem očima a ušima našeho fotografa Osmnáctý ročník Basinfirefestu, který se konal ve Spáleném Poříčí, je již minulostí. Nabídl pestrou paletu metalové hudby od legendárních kapel až po nadějné nováčky. Počasí se také vyřádilo, když zkoušelo trpělivost... čtěte zde
Vydáno: 06.07.2024 12:15 v sekci Naživo
Beats for Love, První a druhý den, Dolní oblast Vítkovice, 4. a 5.7.2024
Naživo: První dva dny Beats for Love přinesly opět skvělou atmosféru Desátý ročník ostravského festivalu Beats for Love má být podle pořadatelů největší, nejkrásnější a vůbec dosud po všech stránkách nejlepší. Jak probíhala jeho první polovina, tedy středa a čtvrtek, kdy zahráli například... čtěte zde
Vydáno: 05.07.2024 22:47 v sekci Naživo
The Smashing Pumpkins, O2 universum, Praha, 4.7.2024
Naživo: The Smashing Pumpkins v Praze vzpomínali na devadesátky Kultovní alternativně rocková legenda devadesátých let, The Smashing Pumpkins, oslavila Den nezávislosti v pražském O2 universu. Kapela předvedla strhující show, která kombinovala nostalgii s novými skladbami. A přestože publikum... čtěte zde
Vydáno: 05.07.2024 19:36 v sekci Naživo
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Naživo: Peter Hook & The Light přivezli do Roxy esenci New Order a Joy Division (22.11.2023 08:21)
- Odkaz Joy Division a New Order opět ožije díky Peteru Hookovi (05.05.2023 12:45)
- Sugababes: "Rozhodně plánujeme nový materiál" (18.02.2023 18:45)
- Sugababes se naštvaly a osm let hotové album vydaly samy (25.12.2022 15:47)
- New Order připomenou album "Low-Life" obsáhlou reedicí (15.11.2022 12:53)
- Video: Comeback pseudolesbických t.A.T.u. proběhl na téměř prázdném minském stadionu (07.09.2022 11:19)
- Festival Glastonbury musel poprvé v historii zavřít stage. Na Sugababes přišlo "víc lidí než na Billie Eilish" (27.06.2022 13:17)
- Nové desky 18/2021 - od Rag'n'Bone Mana přes Weezer po Vana Morrisona (11.05.2021 08:00)
- Sugababes jsou definitivně zpět. Po osmi letech naznačují novou hudbu (10.05.2021 12:24)
- Video: New Order v klipu "Be A Rebel" zobrazují vztahové kaňky (04.12.2020 17:11)

ALBUM TÝDNE 28/2024

Marien
Světla je víc...

Marien se sami stále řadí do kategorie nová krev českého folku, i když hrají už dvacet let. Svoji současnou pozici a oblibu si vybudovali nevykalkulovaným a ryzím přístupem k muzice i posluchačům. Novinka "Světla je víc..." znovu nabízí oázu naděje a víry v dobro.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Čt 11.07.
Royal Blood (UK) (Ledárny Braník, Praha)
Po 15.07.
Shemekia Copeland (US) (Divadlo Hybernia, Praha)
St 17.07.
Colours of Ostrava 2024 (Dolní Vítkovice, Ostrava)
Čt 18.07.
Colours of Ostrava 2024 (Dolní Vítkovice, Ostrava)
Pá 19.07.
Colours of Ostrava 2024 (Dolní Vítkovice, Ostrava)
So 20.07.
Colours of Ostrava 2024 (Dolní Vítkovice, Ostrava)
So 27.07.
Ed Sheeran (UK) (Park 360, Hradec Králové)
Ne 28.07.
Ed Sheeran (UK) (Park 360, Hradec Králové)
Po 29.07.
Scorpions (DE) (enteria Arena, Pardubice)
Čt 01.08.
Let It Roll (Letiště, Milovice)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince Vladimír Mišík The Prodigy mp3.com Blur Mirai Lucie Vondráčková Kateřina Marie Tichá Queen Taylor Swift Avril Lavigne Billie Eilish Adele Ava Max Beyoncé Dua Lipa Viktor Sheen Miley Cyrus Judy Garland
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe