Eros Ramazzotti se v říjnu vrátí se zjevným klidem

14.09.2005 14:37 - Pavel Novák | foto: facebook interpreta

Eros Ramazzotti N
© ramazzottiano.com
V současné době nejúspěšnější italský zpěvák Eros Ramazzotti oznámil vydání nového alba. To ponese název "Calma Apparente" (zjevný klid) a stejně jako tomu bylo už v minulosti, bude vydáno i ve španělské verzi. Prvním singlem se stane skladba "La Nostra Vita", která si odbude svou premiéru 16. září. Druhým singlem, který by měl vyjít ještě letos, bude duet "I Belong To You (Il Ritmo Della Passione)" s Anastaciou, která je zároveň autorkou anglické části textu.

"Calma Apparente", která je v pořádí už desátou Ramazzottiho řadovkou, navazuje na předchozí "9", která se vyšplhala na první místo prodejnosti hned v několika zemích. Kromě toho je tomu letos právě dvacet let, co Eros vydal svou debutovou desku "Cuori Agitati".

Album "Calma Apparente" vyjde 28. října a bude obsahovat třináct následujícíh písní: La Nostra Vita, L'Equilibrista, Bambino Nel Tempo, Tu Sei, Solarita', Sta Passando Novembre, Una Nuova Eta', Nomadi D'Amore, Non È Amore, L'Ultimo Metro, I Belong To You (Il Ritmo Della Passione), Beate Solitudine, Calma Apparente.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY