Předprodej na Coxův festival se chýlí ke konci

19.06.2005 10:46 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Carl Cox N
© facebook interpreta
V pondělí 20. června se začne odpočítávat posledních 10 dní do ukončení předprodejů další vlny vstupenek na Carl Cox The Festival, který proběhne 1. července na letišti v Roudnici nad Labem. Do 30. června stojí lístek na první prázdninový festival 590 korun bez manipulačního poplatku prodejce. 1. července zájemci zaplatí o sto korun více. Vstupenky na Carl Cox The Festival dostanete v předprodejní síti Ticketpro, dále přes shop.techno.cz nebo v kancelářích iMedia (U Zvonařky 15, Praha 2, 9 - 17 hod.).

Pokud stále nejste rozhodnuti, poslechněte si sety hvězd z hlavní stage - Trevora Rockliffa, DJe Hala, Michela de Hey, Christiana Smithe nebo Elektrabela na internetovém rádiu Live61.cz. V pátek 17. června nabídne Josef Sedloň posluchačům na pražském Rádiu 1 od 19 hodin v pořadu "CD Nonstop" aktuální Coxovo album "Second Sign", které nedávno vyšlo na labelu 23rd Century Records.

Přesný časový line-up se dozvíte už v průběhu příštího týdne, organizátoři také zveřejní luxusní 3D animaci roudnického areálu, kde se všechno odehraje.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY