Sámer Issa má nový videoklip

15.06.2005 15:14 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Sámer Issa - Busted
© facebook interpreta
Sámer Issa, bronzová SuperStar prvního ročníku vyhledávací reality show TV Nova, se připomíná druhou ochutnávkou ze svého dvojplatinového debutu "Busted". A aby na sebe mohl znovu upozornit i prostřednictvím televizních obrazovek, natočil k ní i videoklip.

Řeč je o skladbě "Shake It", kterou napsali producent alba Jorge Corante a Ondřej Brzobohatý, jenž se v klipu sám objeví. Jde o jednu z písní, v níž Issa zpívá spolu s hostem, v tomto případě s rapperem Raphaelem "Kebyarem" Tarpleym. Samotné video vzniklo pod režijním vedením Farida Eslama, držitele diváckého Anděla za klip Anety Langerové "Hříšná těla, křídla motýlí", v pondělí 6. června v prostorách pražského klubu Radost FX a v exteriérech pražských Holešovic. Střih obstaral Filip Malásek, čerstvý držitel Anděla za Klip roku 2004 "Virtuální duet" skupiny Tata Bojs (dále pak Kollerband, Lucie, Wohnout, Support Lesbiens). Scénář klipu byl napsán tak, aby kromě klasických prvků r'n'b klipů obsahoval i humor a malý příběh, který umožnil Sámerovi vyzkoušet si herecké schopnosti. Jak stojí v tiskovém prohlášení, klip je v domácím měřítku z těch finančně náročnějších - jenom komparz tvořila zhruba stovka herců.

Televizní premiéru bude mít klip "Shake It" na stanici Óčko, poté bude nasazen do hitparády ESO i dalších klipových pořadů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY