Semtex Culture v Praze je fuč, do Brna přijede Morcheeba

05.06.2005 12:35 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Semtex Culture Praha 2005 plakát N
© facebook interpreta
Sobotní vícežánrový hudební open air festival Semtex Culture 2005, jehož organizaci zajišťovala produkční agentura Depo Crew, proběhl i přes nepříliš vlídné počasí v dobré náladě. První polovina festivalu byla za nepříznivé asistence všemocné přírody - v tomhle případě vytrvalého deště, nicméně kolem páté hodiny odpolední se počasí udobřilo a de facto ta programově lepší část festivalu proběhla bez problémů. Vystoupili všichni ohlášení účinkující, tedy na hlavní Semtex Stage se živě představili DJ Wich, 100°C, Iva Frühlingová, Moimir Papalescu & The Nihilists, Sunshine, Mig 21 a především headlineři a hřeb celého včerejšího festivalu Monkey Business, kteří pokřtili nové album "Kiss Me On My Ego". Bez problémů proběhl i program na dalších scénách a afterparty v klubu Abaton.

Ranní počasí znatelně poznamenalo celkovou návštěvnost letošního festivalu, nicméně i přes tuhle nepřízeň se nakonec na Slavii dostavilo celkem čtyři tisíce lidí. Celý festival byl stejně jako loni těsně po 22:00 zakončen velkým ohňostrojem.

Jinak už nyní lze poodkrýt karty stran letošního Semtex Culture open air Brno festu 2005, který proběhne těsně po prázdninách - v sobotu 3. září 2005. Místem konání bude opět jako na loňském prvním ročníku krásné Mariánské údolí na pokraji Brna. Z kapel na hlavní scéně už můžeme jmenovat Umakart, Wohnout, Tata Boys, Skyline a to hlavní - headlinera letošního brněnského Semtexu, kterým bude Morcheeba (UK). Jinak na hiphopové Erektus Stage vystoupí např. D. Real. C., ZW Cirkus, Questablist Kru, The Regime, Naše Věc, Kontrafakt a pokud vše vyjde dle plánu, tak i Looptroop (SWE).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY