Alice Cooper bude opět nahánět husí kůži

02.04.2005 12:46 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Alice Cooper N
© www.hecfi.on.ca
Jak již bylo zmíněno zde, šokující rocker Alice Cooper připravuje další album. V rozhovoru pro magazín Rolling Stone v této souvislosti prozradil, že se hodlá držet svých kořenů, tedy nahánět hrůzu. Chce tak učinit nejen prostřednictvím nových písní, ale i na koncertech, kde bude opět k vidění pověstná gilotina.

Nahrávka "Dirty Diamonds", která by měla být k mání už v červnu, je prý silně ovlivněna hudebním názorem producenta Boba Ezrina. "Bob mi řekl, že pokud chci udělat tucet nových písní, měl by to být tucet vynikajících písní, bez jakékoliv vaty. Že jestli na albu uslyší vatu, umlátí mě kladivem," tlumočil Cooper s úsměvem Erzinovy připomínky. "Psát jsem se snažil tak, abyste si je doma mohli zahrát na piáno. Jsou tam tři až čtyři docela legrační věci a hrstka skvělých balad. Nejvíce jsem ale pyšný na písně, které jsou ryzí rock'n'roll."

Ačkoli deska ještě není na světě, Cooper už přemýšlí nad koncertním turné, prozatímně nazvaném Dirty Diamonds Revue. V létě hodlá procestovat Austrálii a Evropu, do USA se chce vrátit v září. Součástí doprovodné kapely se s největší pravděpodobností znovu stane bubeník Kiss Eric Singer.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY