Vyhrajte 3 x CD APOCALYPTICY / 3 x CD LISY STANSFIELD / 5 x tričko PAPARAZZI / 2 x CD BEST OF DISCO / 2 x knihu ŽALMANA LOHONKY / 2 x vstup na TATA BOJS + KARLA BARTOSE / 3 x vstup na VLADIMÍRA MIŠÍKA / 3 x vstup PRIESSNITZ / 3 x vstup na EUROCONNECTIONS

28.03.2005 15:30 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Další týden plný soutěží je tu, přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete do své emailové schránky dostávat informace o tom, o co se bude na musicserveru soutěžit, zaregistrujte se zde. Na tomtéž místě se můžete z databáze i odhlásit.

Apocalyptica - Apocalyptica
© facebook interpreta
První soutěž tohoto týdne, pořádaná ve spolupráci s 10:15 Promotion, se vztahuje ke dvěma koncertům finské Apocalypticy, jež se konají 12. a 13. dubna v pražském Divadle Archa. Krom slavného tria v rámci koncertu vystoupí i německý projekt Angelzoom, který fúzuje elektroniku s klasickými prvky vážné hudby. Agentura 10:15 Promotion do soutěže věnovala tři novinková CD "Apocalyptica".

Do kvízu o 3 x CD Apocalypticy "Apocalyptica" vstoupíte tady.
Lisa Stansfield - The Moment
© facebook interpreta
Druhá soutěž, která se koná ve spolupráci s Warner Music, je o čerstvou desku "The Moment" Lisy Stansfield. Album, které produkoval Trevor Horn (Seal, Paul McCartney, Frankie Goes To Hollywood), nabízí celkem jedenáct nových písní, na něž si veřejnost musela počkat přes tři roky (poslední studiovkou bylo album Face Up). CD "The Moment" pošleme třem z vás.

Do kvízu o 3 x CD Lisy Stansfield "The Moment" vstoupíte tady.
Paparazzi
© facebook interpreta
Třetí soutěž pro tento týden, která proběhne ve spolupráci s filmovou distribuční společností Bioscop, se vztahuje k americkému thrilleru Paula Abascala "Paparazzi", který je v kinech už od 24. března. Film vypráví příběh úspěšného herce Boa Laramieho (Cole Hauser), jenž se rozhodne pomstít bulvárním novinářům za to, že svým bezohledným honem za senzací neváhali ohrozit život jeho i životy jeho blízkých (více informací najdete zde a zde). Společnost Bioscop do soutěže poskytla originální trička s motivy "Paparazzi", kterými oceníme hned pět soutěžících.

Do kvízu o 5 x tričko k filmu "Paparazzi" vstoupíte tady.
Best Of Disco
© facebook interpreta
Čtvrtá soutěž, která probíhá ve spolupráci s vydavatelstvím Universal, je o kompilaci "Best Of Disco 1/2005". Ta obsahuje celkem jedenadvacet tracků, které si v posledních měsících užívali pozic nejhranějších skladeb tanečního parketu. Najdete mezi nimy počiny Michaela Graye, Kelis, Jamelie, Blue, Davida Guetty, Erasure i remixy Global Deejays a 3 Of A Kind. Hrajeme o dvě CD.

Do kvízu o 2 x CD "Best Of Disco 1/2005" vstoupíte tady.
Ráno bylo stejný
© facebook interpreta
Pátá soutěž pro tento týden potěší všechny příznivce folku. Týká se totiž nové knihy "Ráno bylo stejný aneb Pavel Žalman Lohonka očima Jana Hlaváče", obsahující příběhy ze Žalmanova života shrnuté do devíti povídek. Součástí knihy je speciální CD singl "Pavel Žalman Lohonka: Ráno bylo stejný/ Až mně bude...", který nabízí dvacet let starou píseň "Ráno bylo stejný" a novinku v podobě písně budoucího alba skupiny Žalman a spol., jež vyjde příštím rokem. "Ráno bylo stejný" vyhrají dva z vás.

Do kvízu o 2 x knížku Pavla Žalmana Lohonky "Ráno bylo stejný" vstoupíte tady.
Tata Bojs
© facebook interpreta
Šestá soutěž bude jistě zajímat příznivce elektronické hudby. Je o dvě vstupenky na výjimečné vystoupení domácí partičky Tata Bojs spolu s Karlem Bartosem, bubeníkem, klávesistou a hlavně někdejším členem legendární německé formace Kraftwerk. Koncert proběhne 7. dubna v pražském klubu Roxy. O týden dříve vystoupí TB s Bartosem v německých Drážďanech.

Do kvízu o 2 x vstup na Tata Bojs a Karla Bartose vstoupíte tady.
Palác Akropolis
© facebook interpreta
Ani tentokrát nevynecháme soutěže o vstupy do pražského Paláce Akropolis. V úterý 5. dubna zde vystoupí Vladimír Mišík & Etc., a sice s řadou zvláštních hostů večera. Den poté, tedy ve středu 6. dubna, na stejném pódiu zahrají jeseničtí Priessnitz, jež si na koncert pozvali nadějnou kopřivnickou formaci Lu. V rámci EuroConnections zde pak v neděli 10. dubna vystoupí dánská hudební naděje Efterklang a němečtí post-rockeři Tarwater. V soutěži jsou tři vstupenky na každou z těchto akcí.

Do kvízu o 3 x vstup na Vladimíra Mišíka & ETC vstoupíte tady.

Do kvízu o 3 x vstup na Priessnitz a Lu vstoupíte tady.

Do kvízu o 3 x vstup na Efterklang a Tarwater vstoupíte tady.
Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY