Dance music v Abatonu podpoří Asii

02.02.2005 09:13 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Asia Needs You! plakát N
© facebook interpreta
Každý z Vás už možná poslal do Asie esemesku, někdo dokonce přispěl ze svého účtu. Bbarák Hip Hop Magazín ve spolupráci s FANem a Streetem chtějí přispět tak, jak to umí nejlíp - produkčně. Proto benefiční akce s názvem ASIA NEEDS YOU!, která se uskuteční pod taktovkou Depo Crew v sobotu 12. února od 20:00 v pražském prostoru Abaton. Bohatý program bude celý večer probíhat na čtyřech hudebních pódiích. Na Hip hop stage vystoupí americko-anglická formace The Regime, P-13 (Moskva/Praha), Notes From Prague a pražská elita hiphopových DJů v podání Oriona, Rijechyho, Wiche a Trafika. Program bude navíc obohacen o breakdance jam třech nejlepších českých skupin - NGS (Mělník/Nymburk), Disko Satelit (Plzeň), Torzo Breakers (Rokycany). Na programu bude i beatbox v podání Hnz? (Žižkov), Nasty (Praha), Fany (Rytmus v krabici, Praha), Crazyman (Čelákovice) a přijde i Sifon (Praha).

Na druhé Breakbeat stage zahrají: DJ Kaplick (Roxy booking/breakbeat.cz), DJ Saku (breakbeat.cz), DJ Josef Sedloň, Turtlesquad DJ's (bukanyr.cz). Na Drum'n'Bass stage se představí DJ Katcha, DJ Koogi (shadowbox.cz), DJ 2K (shadowbox.cz), DJ Anakin (shadowbox.cz), DJ Philip TBC a chillout v podobě Reggae stage pojede pod dvojkou Poem, Mr. Anděl.

Kompletní výtěžek z akce bude rozdělen mezi nadace Adra, Člověk v tísni a Český červený kříž. Všichni vystupující se zřekli nároku na honorář, za což jim patří velký dík. Přijďte i vy podpořit dobrou věc, jelikož jsme v pozici, kdy pomáhat můžeme a navíc touto (pro mnohé příjemnou) formou večerního mejdanu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY