The Notwist se vrací v podobě projektu 13+God

24.01.2005 09:47 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

The Notwist
© facebook interpreta
Německá čtveřice The Notwist dávkuje svoji produkci po malých kouskách. Po remixovém EP "Different Cars And Trains" a singlovému sountracku k dokumentu "Solo Swim" se jejich fanoušci dočkají nové desky. Neponese ovšem jejich jméno.

Jejich nový projekt se jmenuje 13+God a hudební směřování naznačí už fakt, že bezejmennou desku nahráli společně s experimentálními rappery ze sdružení Themselves. Doseone, Jel a Dax Pierson zároveň patří pod hlavičku avantgardního rapového kroužku Anticon, z něhož pochází i další hosté desky - rappeři Why? a Pedestrian. Další vokalisté alba jsou Steffi Böhm ze skupiny Ms. John Soda nebo Valerii Trebeljahr z Lali Puna. Album vyjde na konci dubna, singl "Men Of Station/Soft Atlas" spatří světlo světa už o měsíc dříve. Letní měsíce stráví projekt na turné po Evropě, na podzim se podívají za oceán.

The Notwist se po celém světě proslavili mistrnou kolaborací snivého popu a elektroniky "Neon Golden". Mezi vedlejší aktivity členů skupiny patří například elektronický projekt Console a skupiny Lali Puna nebo Ms. Miss Soda.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY