Morrissey vydá živák

28.01.2005 15:17 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Morrissey N
© musikbase.de
Morrissey vydá album a DVD se záznamem živého vystoupení. Titul "Who Put The M In Manchester?" byl pořízen 22. května loňského roku.

Režisér Bucky Fukumoto už s bývalým členem The Smiths spolupracoval dříve. Natáčel videoklipy k písním "Irish Blood, "English Heart", "Let Me Kiss You" a "I Have Forgiven Jesus". Jejich společné DVD vyjde sice až 21. března, ale už o měsíc dříve se objeví živák na cédéčku. Záznam sestává z průběhu Morrisseyho prosincového turné.

Jestli ovšem toužíte po DVD, bude vás určitě zajímat tracklist: First Of The Gang To Die, Hairdresser On Fire, Irish Blood, English Heart, The Headmaster Ritual, Everyday Is Like Sunday, I Have Forgiven Jesus, I Know It's Gonna Happen Someday, How Can Anybody Possibly Know How I Feel?, Rubber Ring, Such A Little Thing, Don't Make Fun Of Daddy's Voice, The World Is Full Of Crashing Bores, Let Me Kiss You, No One Can Hold A Candle To You, Jack The Ripper, A Rush And A Push And The Land Is Ours, I'm Not Sorry, Shoplifters Of The World Unite, There Is A Light That Never Goes Out.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY