Britské hvězdy připravují charitativní singl pro oběti tsunami

03.01.2005 10:56 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Ronan Keating
© facebook interpreta
Sotva dozněly rolničky charitativního singlu "Do They Know It's Christmas?", už se hvězdy britského popu chystají do studia znovu, aby natočily benefiční skladbu pro oběti ničivých vln tsunami v jižní Asii.

Skladba se bude jmenovat "Grief Never Grows Old" a jeho autorem je DJ Mike Reid. Napsal ji sice ještě před prosincovou tragédií, ale k uctění památky zesnulých se prý perfektně hodí. Svoji účast na projektu zatím potvrdili Cliff Richard, Boy George, Ronan Keating, bratři Gibbovi z Bee Gees, Jamie Cullum, Chris Rea a Olivia Newton John. Ve studiu se ale nesejdou, svoje party vesměs nahrají ve studiích, která jsou nejblíže místům, kde právě tráví dovolenou. Například Cliff Richard bude nahrávat na Barbadosu a Ronan Keating ve Švýcarsku.

Organizátoři doufají, že singl vydělá přes dva miliony liber, které budou moci věnovat na charitativní projekty v Asii. Mike Reid si slibuje, že skladba skončí na čísle jedna britské hitparády. Přesné datum vydání ještě není určeno, odhaduje se, že do konce ledna by se měl singl objevit na pultech.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY