Dalšími hvězdami narozenin musicserveru budou Priessnitz a Meky Žbirka

14.04.2005 14:21 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

musicserver.cz logo
© facebook interpreta
Pravidelní návštěvníci musicserveru už určitě vědí, že 24. května se v Paláci Akropolis odehraje narozeninová oslava musicserveru s podtitulem "5 let - 5 hvězd". V minulém článku jsme představili první hvězdu, jimiž jsou Southpaw. A kdo na tomto speciálním akustickém koncertu zahraje ještě?

Priessnitz N
© facebook interpreta
Druhou hvězdou naší oslavy budou původně jeseničtí Priessnitz. Jako jedna z mála si mohou nárokovat označení kultovní, přitom stále prýští energií. V červnu minulého roku vydali výtečné živé album "Playlist", o němž jsme si s nimi povídali i v "rozhovoru, letos se připravují na nahrávání nových písniček, které by měli zvěčnit na nové studiovce snad počátkem příštího jara.

Meky Žbirka N
© zbirka.cz
Třetí hvězda narozenin musicserveru bude rovnou ze zahraničí, i když jen ze Slovenska. Meky Žbirka je jedním z mála zpěváků, který je uznáván napříč všemi generacemi, a najde se jen málo lidí, kteří by jeho písničky neměli rádi. Akusticky pak jeho melodické písničky vyznívají ještě lépe, o čemž se návštěvníci budou moci přesvědčit.

V dalších dnech čekejte na poslední dvě zveřejněná jména kapel, které vystoupí na narozeninách musicserveru, stejně jako na další informace.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY