Traband a La Varda ve středu v Rock Café

26.10.2004 09:22 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Traband-model 2004
© www.traband.net
Kapela Traband, soustředěná kolem osobitého písničkáře a multiinstrumentalisty Jardy Svobody, zahraje ve středu 27. října v pražském klubu Rock Café na společném koncertě se svým francouzským hostem - skupinou La Varda.

Traband hrají taneční hudbu všeho druhu - českou dechovku, židovský klezmer, argentinské tango, francouzský šanson, ale také třeba hospodský šraml a kramářské písně, to vše zabalené pod jediné slovo (v češtině nové a mimo Traband nepoužívané), totiž "dechno". Traband zahrají věci nejen z předešlých alb, ale i z čerstvé novinky "Hyjé!".

La Varda je šest muzikantů vycházejících z různých hudebních směrů, jako je punk, klasika, tradiční hudba, rockabilly, pouliční divadlo či francouzský šanson. Všechny tyhle příměsi se ve finále spojují ve folku ochuceném alternativní omáčkou. La Varda, která funguje teprve od roku 2002, si už nyní upevňuje své postavení na špičce regionální scény.

Obě kapely vystoupí v klubu Rock Café v rámci projektu "Heart Of Europe", na kterém se představují spolu s českými kapelami formace ze zemí EU.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY