Sledujte musicserver.cz také na Facebooku!
Soutěž o auto, zájezdy, notebooky - www.POJISTENI.cz
Seether - Poison The Parish 8/10
Seether - Poison The Parish Jihoafričtí Seether jsou věrnými zastánci grunge. Sice někdy zabrousili k nevoli svých fanoušků i do popových vod, s novinkou "Poison The Parish" se ale vrací ke klasickému zvuku. Trio pod vedením zpěváka Shauna Morgana tak ani v roce 2017 originalitou neoplývá, přesto jde o jeden z jejich nejlepších počinů. čtěte zde
Vydáno: 29.05.2017 08:55 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
DJ Wich - Veni, Vidi, Wich 7/10
DJ Wich - Veni, Vidi, Wich DJ Wich na své další producentské desce "Veni, Vidi, Wich" opět dokazuje, že je jedním z nejlepších tuzemských hiphopových producentů. Nahrávka je hudebně velmi pestrá a opravdu nabitá - obsahuje přes dvacet skladeb a hostuje na něm přes dvacet českých a slovenských interpretů. čtěte zde
Vydáno: 26.05.2017 09:30 v sekci Recenze - Jaroslav Hrách
Japandroids - Near To The Wild Heart Of Life 7/10
Japandroids - Near To The Wild Heart Of Life Kanadští indie-rockeři Japandroids jsou po pětileté odmlce zpět s albem "Near To The Wild Heart Of Life", s nímž se přesunuli pod label Anti-. Novinka obsahuje osm skladeb hnaných hymnickými refrény, které rozezpívají i ty největší škarohlídy. Jsou to stále oni, ale v novém, svěžím balení. čtěte zde
Vydáno: 25.05.2017 18:00 v sekci Minirecenze - Ondřej Kocáb
Linkin Park - One More Light 3/10
Linkin Park - One More Light Člověk nemusí být věštkyně Jolanda, aby si po poslechu prvních ukázek z nové desky Linkin Park "One More Light" mohl říct "vidím velký špatný". To, co naznačoval singl "Heavy" a pak i následující novinky, se stalo skutkem a my máme čest s bezpečně nejhorším albem v jejich diskografii. čtěte zde
Vydáno: 24.05.2017 13:00 v sekci Recenze - Pavel Parikrupa
Kasabian - For Crying Out Loud 6/10
Kasabian - For Crying Out Loud Kasabian jsou přesně ten typ kapely, u které už předem tušíte, co dostanete. Na nějakou invenci se u nich nehraje, na prvním místě je natáčet stadiónové popěvky pro nejbližší fanoušky (a že jich není málo). Šesté řadové album "For Crying Out Loud" většinu z nich určitě potěší. čtěte zde
Vydáno: 23.05.2017 18:30 v sekci Recenze - Jakub Malar
Insania - Na počátku byl spam 8/10
Insania - Na počátku byl spam "Humor nemá být laskavej, má ti hnout se žlučí a čím je lepší, tím víc lidí vytočí." Téměř čtyři roky jsme museli vyčkat na další studiovou desku brněnské Insanie a Polyho brutálně pokleslou poetiku. Jejich poslední tři počiny patří k vrcholu tuzemské crossoverové scény, i proto byla očekávání vysoká. čtěte zde
Vydáno: 22.05.2017 08:51 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Mew - Visuals 6/10
Mew - Visuals "Snow Brigade", "She Spider" či "Special" jsou silné skladby, které se nesmazatelně zapsaly do historie indie rocku. Od jejich vydání uteklo hodně vody a mnohé se změnilo, bohužel k horšímu. Nová deska "Visuals" dánských Mew zachycuje kapelu ve stavu bezradnosti a tvůrčího bloudění. čtěte zde
Vydáno: 19.05.2017 14:15 v sekci Recenze - Ondřej Michal
Harry Styles - Harry Styles 7/10
Harry Styles - Harry Styles Komu je určeno první sólové album Harryho Stylese? To je otázka, kterou si asi bude klást každý posluchač, který si desku pojmenovanou jednoduše "Harry Styles" pustí, ať už záměrně nebo nedopatřením. Sotva pubertální fanynky One Direction budou zcela jistě zmatené. čtěte zde
Vydáno: 17.05.2017 14:00 v sekci Recenze - Pavel Parikrupa
Incubus - 8 7/10
Incubus - 8 V pořadí osmá studiová deska amerických rockerů Incubus, na kterou si fanoušci museli počkat dlouhých šest let, vzbudila v médiích v i řadách fanoušků velmi rozporuplné reakce. Je však počin nazvaný "8" a produkovaný mimo jiné i Skrillexem skutečně tak špatný? čtěte zde
Vydáno: 16.05.2017 12:15 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
The Afghan Whighs - In Spades 9/10
The Afghan Whighs - In Spades The Afghan Whigs jsou zajímavým tělesem hudební scény. Svoji popularitu po devadesátých letech uložili k ledu a v jejich návrat už nevěřili ani ti nejvěrnější. Nicméně ke comebacku došlo v roce 2014 a s "Do The Beast" to banda kolem Grega Dulliho opět roztočila. A zdaleka to nebylo vše... čtěte zde
Vydáno: 15.05.2017 00:00 v sekci Recenze - Ondřej Kocáb
At The Drive-In - In•ter a•li•a 7/10
At The Drive-In - In•ter a•li•a Legendární americká skupina At The Drive-In, vedená duem Cedric Bixler-Zavala a Omar Rodríguez-López, se s aktuální novinkou "In•ter a•li•a" vrací ze studia po neuvěřitelných sedmnácti letech. Jedni z průkopníků corové hudby tak hlásí comeback, kterým mají znovu nakopnout skomírající žánr. čtěte zde
Vydáno: 14.05.2017 09:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
The Cranberries - Something Else 7/10
The Cranberries - Something Else Seskupení irského původu The Cranberries vsadilo na osvědčené a rozhodlo se netvořit nové, nýbrž převážně osvěžit starší. Na desce "Something Else" připomínají především své největší hity v akustické podobě. čtěte zde
Vydáno: 13.05.2017 10:00 v sekci Recenze - Jana Kloučková
Brian May a Kerry Ellis - Golden Days 3/10
Brian May a Kerry Ellis - Golden Days Brian May sice se svojí domovskou formací Queen (resp. s jejími zbytky) nadále koncertně křižuje svět, nezapomíná ale ani na své sólové projekty, z nichž se poslední dobou vyjímá jeho spolupráce s Kerry Ellis. Aktuální společný disk "Golden Days" však budí hlavně rozpaky. čtěte zde
Vydáno: 12.05.2017 13:30 v sekci Minirecenze - Milan Menčík
The Chainsmokers - Memories...Do Not Open 4/10
The Chainsmokers - Memories...Do Not Open Jsou to hodní kluci, tihle Chainsmokers. Baví je sedět u počítače, nahrávat, tvořit beaty, trochu zpívat. V loňském roce patřili mezi nejprodávanější interprety planety, ale na jejich debut si fanoušci museli počkat. Moc jim to však nevadilo - dopředu už totiž věděli, jak budou všechny písně znít. Totožně. čtěte zde
Vydáno: 11.05.2017 10:30 v sekci Recenze - Lukáš Boček
Vök - Figure 7/10
Vök - Figure Islandská čtveřice Vök natočila emocemi nabité album "Figure", na němž spojuje svůj rozpoznatelný styl s přiznanými inspiracemi. Zasněná atmosféra nabízí vše od nadšení a štěstí po smutek - tyto nálady se tu vzájemně protínají v typicky severské zvukomalbě a je snadné se jimi nechat unášet. čtěte zde
Vydáno: 10.05.2017 13:30 v sekci Minirecenze - Dan Hájek
Debbi - Break 9/10
Debbi - Break Co může značit čtyřletá pauza v pěvecké kariéře? Pro Debbi šlo o hledání jiného, modernějšího zvuku. Nyní na novou desku láká silným názvem "Break". A právě význam zlom skvěle vystihuje, co v diskografii této rusovlásky novinka může znamenat. Pojďme se na ni podívat blíže. čtěte zde
Vydáno: 10.05.2017 08:15 v sekci Recenze - David Böhm
RaeLynn - WildHorse 7/10
RaeLynn - WildHorse Poté, co Taylor Swift emigrovala k čistému popu, ve kterém abyste střípky country hledali s lupou, je korunka country-popové princezny volná. Svým letošním debutem "WildHorse" si o ni ovšem výrazně říká třiadvacetiletá americká zpěvačka RaeLynn z Texasu. čtěte zde
Vydáno: 09.05.2017 18:30 v sekci Recenze - Tomáš Parkan
Trny & Žiletky - Trny & Žiletky 6/10
Trny & Žiletky - Trny & Žiletky Za novým projektem Trny & Žiletky stojí bývalý člen Dark Gamballe Majkl (kytara, basa) a současný Desed (zpěv), které ještě doplňuje bývalý člen Jumping Drums, bubeník Paull Black. Jejich debut je kombinací tvrdých kytar, hutné atmosféry, ale i pop-rockových melodií. čtěte zde
Vydáno: 09.05.2017 13:45 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
The Beatmen - Are Goin' On 8/10
The Beatmen - Are Goin' On Bratislavští The Beatmen už dnes patří k legendám československého rocku šedesátých let. Jsou legendami, ale stále zůstávají trochu ve stínu slavnějších uskupení a interpretů. Nedávno vydaný koncertní záznam "Are Goin’ On" z roku 1965 totiž jasně dokazuje, že jsou ukryti ve stínu rozhodně neprávem. čtěte zde
Vydáno: 08.05.2017 19:15 v sekci Recenze - Jiří V. Matýsek
Mark Lanegan Band - Gargoyle 8/10
Mark Lanegan Band - Gargoyle Americký bard s charakteristickým temným chraplákem svým novinkovým albem "Gargoyle" zaokrouhluje počet položek v sólové diskografii na kulatou desítku. Novinka rozvíjí postupy naznačené na předchozí řadovce "Phantom Radio" a přináší pořádnou porci muziky, která je pro Lanegana typická. Neustrnul, jenže... čtěte zde
Vydáno: 08.05.2017 00:00 v sekci Recenze - Jiří V. Matýsek

ALBUM TÝDNE 22/2017

Seether
Poison The Parish

Jihoafričtí Seether jsou věrnými zastánci grunge. Sice někdy zabrousili k nevoli svých fanoušků i do popových vod, s novinkou "Poison The Parish" se ale vrací ke klasickému zvuku. Trio pod vedením zpěváka Shauna Morgana tak ani v roce 2017 originalitou neoplývá, přesto jde o jeden z jejich nejlepších počinů.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)


Chaty

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 07.06.
Gojira (Lucerna Music Bar, Praha)
Ne 11.06.
Aerodrome 2017 (Letiště Letňany, Praha)
Po 12.06.
System Of A Down (USA) (O2 Arena, Praha)
St 14.06.
Alter Bridge (USA) (Forum Karlín, Praha)
Po 26.06.
The 1975 (UK) (Forum Karlín, Praha)
Po 26.06.
Placebo (UK) (Pavilon G1 (BVV), Brno)
Út 27.06.
Foo Fighters (USA) (O2 Arena, Praha)
Čt 29.06.
The Dead Daisies (AUS/USA) (Lucerna Music Bar, Praha)
Út 04.07.
Guns N' Roses (USA) (Letiště Letňany, Praha)
St 19.07.
ZZ Top (USA) (Home Monitoring Arena, Plzeň)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Beyoncé Coldplay Madonna Lady Gaga Ewa Farna Sia Rihanna The Cure AC/DC Kryštof Adele Ed Sheeran Lana Del Rey Tomáš Klus Ben Cristovao Taylor Swift Aneta Langerová Metallica Lucie Bílá Britney Spears
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: MUSICSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver