British Sea Power vydají v Česku exkluzivní limitovaný singl

30.03.2004 20:13 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

British Sea Power
© nme.com
Vydávat v České republice singly je v podstatě sebevražedná záležitost. Jen s úsměvem se však na tuto skutečnost dívají britští British Sea Power, kteří vydají speciální singl právě jen v České republice.

Skladba "A Lovely Day Tomorrow" vyšla původně už jako béčko jednoho z jejich prvních singlů, vzhledem ke svému textu (pojednává o atentátu na Heydricha v roce 1942) jej však kapela za přispění Ecstasy Of St. Theresa oprášila, opatřila dokonce i českým textem a rozhodla se vydat pouze v Česku na speciálním limitovaném singlu. Trojskladbový nosič vyjde v nákladu 1942 kusů a kromě anglické a české verze "A Lovely Day Tomorrow / Zítra bude nádherný den" bude obsahovat i coververzi skladby "Fakir" z repertoáru R.A. Dvorského. Kromě Česka bude k dostání jen přes web a na koncertech British Sea Power

Do prodeje se singl dostane 12. dubna, jen čtyři dny poté, co British Sea Power vystoupí společně s Ecstasy Of St. Theresa v pražském klubu Roxy. Ti naopak zahrají na několika koncertech jejich britské šnůry.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY