shop.musicserver.cz
Nové desky 13/2017

Nové desky 13/2017

Vydáno: 03.04.2017 08:59 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Novinky tohoto týdne mají v područí jednak čeští interpreti jako Zrní a Skety a pak také očekávané návraty, které mají na svědomí Jamiroquai, Nelly Furtado a Goldfrapp. Představíme vám první trojalbum Boba Dylana, talentovanou Maggie Rogers a opožděně přijdou Drake a Zara Larsson. Pro rockery tu je živák Arch Enemy, debut formace Invidia nebo novinka Mastodon.

Pokud se v pondělí 3. dubna vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Jamiroquai - Automaton (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: funk / disco

Jamiroquai - Automaton
Britští funkoví Jamiroquai v poslední době mírně trápí své fanoušky. Na přípravu sedmého alba "Rock Dust Light Star" potřebovali přes pět let a tvorba toho osmého jim zabrala ještě o rok více. Nyní je konečně "Automaton" zde a my se můžeme těšit na dvanáctku zbrusu nových kousků, které opět oscilují mezi funkem a disco. Nahrávalo se v londýnských Air Studios a také v Chillington Studios. Produkce se ujali dva členové kapely - frontman Jay Kay a také Matt Johnson a jak to dopadlo, zjistíte ze dvou videí na VEVU kapely, nebo z ukázek na stránkách britského Amazonu. Album bude k dostání i na vinylu.


Tip týdne

Skety - Týdytý (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vokální jazz / a cappella

Skety - Týdytý
Jazzový vokální sextet Skety již dávno překonal hranice někdejšího Československa. Vedle spolupráce s Richardem Müllerem, nebo Ďáblovým stádem vyhráli několik prestižních cen na světových soutěžích a zahraniční kritika se nebojí je srovnávat s legendárními Singers Unlimited či Manhattan Transfer. Nyní se formace rozhodla navázat na dva roky starý eponymní debut a připravila album "Týdytý", které se ale od předchůdce v lecčems liší. Především je zpívané v češtině a navíc se nespolehli tentokrát čistě na své hlasy, ale přizvali si k sobě ještě řadu hostů. Pozvání přijal Ondřej Ruml, Aneta Langerová, Vojtěch Dyk, Klára Vytisková, Robert Nebřenský, Lenka Dusilová, Xindl X a také Alexander Hemala. Celkem se svými hosty i samotní pro album nahráli třináct skladeb, které prozatím reprezentuje první singl "Jsi z jiný planety".


Nelly Furtado - The Ride (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / r'n'b

Nelly Furtado - The Ride
Nelly Furtado sice netrápila své fanoušky tak dlouho jako Jamiroquai, ovšem i oni se dost načekali. Na přípravu novinky "The Ride" potřebovala Kanaďanka bezmála pět let a výsledkem je celkem dvanáct písniček, které deluxe vinylová edice rozšíří na patnáct. Ačkoli první songy poskládala společně s Markem Taylorem, který se podílel již na "Broken Strings", tím hlavním spolutvůrcem byl držitel Grammy John Congleton, jehož služeb dříve využili například St. Vincent, Marylin Manson, Erykah Badu, či Franz Ferdinand. Společně pak nasměrovali šestou studiovku Nelly Furtado na více alternativnější vlnu. Koneckonců posuďte sami z prvních ukázek na jejím YouTube.com profilu.


Zrní - Jiskřící (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní folk

Zrní - Jiskřící
Možná vám to ani nepřijde, ale od vydání posledního alba kapely Zrní "Následuj kojota" uplynulo již dva a půl roku. Není tedy divu, že se hlásí s novinkou "Jiskřící", jejímž tématem je zážitek krize - krize plynoucí ze ztráty, zbourání dosavadních struktur, jistot a pevných bodů, ale také krize jako dar a možnost, uvidět sebe i svět kolem novým pohledem. Natáčení desky probíhalo v lednu ve španělském Madridu pod producentským dohledem Ondřeje Ježka a slovenského elektronického experimentátora Jonatána Pastirčáka aka Pjoni. Celý tým spolu na cestě dodávkou, bydlením v malém madridském bytě a nahráváním ve studiu, strávil čtrnáct dní a nahrávka má díky tomu specifickou atmosféru. Jakou, můžete zjišťovat z ukázek na stránkách vydavatelství Supraphon.


Bob Dylan - Triplicate (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: tradiční pop

Bob Dylan - Triplicate
Bob Dylan se v posledních třech letech shlédl v klasických amerických písních, neboli v tradičním popu. Nástupce nahrávek "Fallen Angles" a "Shadows In The Night" pojmenoval "Triplicate" a měl proto svůj důvod. Věnoval jim totiž hned tři disky, což je vůbec poprvé v jeho kariéře. Do výběru se mu tentokrát dostalo rovných třicet písní, včetně takových legendárních kusů, jako jsou "Stardust", "How Deep Is The Ocean?", "Stormy Weather", nebo "Sentimental Journey". Nahrávku si pod pseudonymem Jack Frost opět produkoval sám a první ochutnávky servíruje na svém VEVU. Jestli se vám zalíbí, můžete vyhledat také verzi na vinylu.


Arch Enemy - As The Stages Burn! (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: melodický death metal

Arch Enemy - As The Stages Burn!
Metaloví fanoušci si tento týden opravdu přijdou na své: Vedle kapel jako Body Count nebo Invidia jsou tu s novinkou také kultovní Arch Enemy. Formace v čele s novou zpěvačkou Alissou White-Gluz přináší živák "As The Stages Burn!". Živák přináší hlavně vystoupení formace na festivalu Wacken Open Air, které patřilo k jedněm z vrcholů turné na podporu alba "War Eternal". "Strávili jsme na cestách víc než dva roky, tak jsme je chtěli takto zachytit. A show ve Wackenu byla opravdu jedinečná. Byl to náš dosud vůbec největší koncert," uvedl kytarista Michael Amott. Co všechno vám živák přináší můžete ohodnotit už teď zhlédnutím traileru na YouTube.com.


Body Count - Bloodlust (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Body Count - Bloodlust
Už jsou to tři roky, co metaloví fanoušci slyšeli naposled o formaci Body Count. Kapela nyní vydává novinku "Bloodlust", ke které kytarista Juan Of The Dead prozradil: "Zavřeli jsme se v Arizoně v jedné místnosti. My všichni. A právě tam vzniklo několik riffů a důležitých nápadů. Producent Will Putney nám k nim navíc významně pomohl - bez něj by to nešlo. ". Dále prozradil, že i když jsou kytarové party docela vražedné a nesou se v duchu předchozí "Manslaughter", současně se vrací zpět ke kořenům. "Je z nich cítit trochu víc thrash," dodal. V jedenáctce nových skladeb najdete navíc řadu hodnotných hostů v čele s Davem Mustainem z Megadeth, Maxem Cavalerou ze Soulfly a Cavalera Conspiracy a Randym Blythem z Lamb Of God.


British Sea Power - Let The Dancers Inherit The Party (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

British Sea Power - Let The Dancers Inherit The Party
Oblíbená indie rocková formace British Sea Power vydává po dvou letech novinkovou studiovku "Let The Dancers Inherit The Party". Nahrávání nových skladeb probíhalo především ve studiích Brighton Electric Recording Studios a vzniklo celkem dvanáct písní, přičemž z rádií můžete znát tři z nich "Bad Bohemian", "Keep on Trying (Sechs Freunde)" a "Electrical Kittens". K první z nich vznikl také videoklip YouTube.com. Jak se vám líbí? O svůj názor se s námi podělte v komentářích.


Goldfrapp - Silver Eye (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electronica

Goldfrapp - Silver Eye
Anglické duo Goldfrapp se po čtyřech letech od alba "Tales Of Us" hlásí s novou nahrávkou, které pojmenovalo "Silver Eye". Na něm se Alison Goldfrapp a Will Gregory odklonili od folktroniky předchůdce a opět se zanořili převážně do elektroniky. V deseti skladbách jim s tím pomáhali producenti Leo Abrahams (Brian Eno, Imogen Heap), dnes již jednou zmíněný John Congleton a The Haxan Cloak (Björk, HEALTH). První ukázky z desky už nabízejí Goldfrapp na svém YouTube.com profilu a pokud vás zaujmou, můžete shánět i verzi na vinylu.


Maggie Rogers - Now That The Light Is Fading (EP) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electrofolk

Maggie Rogers - Now That The Light Is Fading (EP)
Ačkoli americká electrofolková písničkářka Maggie Rogers není u nás příliš známá, v zámoří se stala velkou senzací poté, co internetem proběhlo video, na kterém představuje svoji písničku "Alaska" Pharellu Williamsovi. Od něj se jí a jejímu stylu dostalo velké chvály a v jednom momentě to i vypadalo, že slavnému producentu dokonce vehnala slzy do očí. Není tedy divu, že její debutové EP "Now That The Light Is Fading" na sebe strhává poměrně slušnou pozornost. Připravila pro něj pět písniček, s nimiž se můžete seznámit prostřednictvím jejího VEVA.


Zara Larsson - So Good (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / electro pop

Zara Larsson - So Good
Švédské zpěvačce a skladatelce Zaře Larsson je teprve devatenáct let, nicméně kariéru by jí mohla závidět nejedna starší kolegyně. Již v deseti letech vyhrála švédskou verzi soutěže Got Talent a od té doby její hvězda stále stoupá. Svůj debut vydala "1" sice již před třemi roky, ale vyšel pouze ve Skandinávii. Její druhá deska, která ve světě vyšla o pár týdnů dříve než u nás, je tedy jejím mezinárodním debutem. Vedle hitů jako "Lush Life", "Ain't My Fault", nebo "Never Forget You" na něm najdete ještě dvanáct dalších písniček, na nichž se producentsky podíleli Stargate, Charlie Puth, Steve Mac, The Monsters & Strangerz, Mnek, nebo Clean Bandit. Poslední dva jmenovaní se ke zpěvačce připojili i jako hosté a v dalších skladbách je doplnili ještě Ty Dolla $ign a Wizkid. Vzhledem k tomu, že z desky je venku už šest singlů, uvidíte nemalou část na VEVU zpěvačky v podobě videoklipů.


Invidia - As The Sun Sleeps (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Invidia - As The Sun Sleeps
Pokud si potrpíte na kapely jako Five Figer Death Punch, In This Moment nebo Skinlab, nenechte si ujít debutovou desku kapely Invidia, jež vyrostla na bedrech bývalých členů výše zmíněných formací. Nahrávka dostala do vínku název "As The Sun Sleeps" a obsahuje jedenáct nových písní. Na produkci desky s kapelou spolupracoval Logan Mader, který vypomohl také třeba Machine Head. "Práce na této desce jsem si vyloženě užíval," prozradil. Jestli se muzikantům debutový počin skutečně povedl, ohodnoťte sami. Na stránkách Blabbermouth.net najdete k poslechu ukázky všech nových písní.


Mastodon - Emperor Of Sand (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní metal

Mastodon - Emperor Of Sand
Tři roky po vydání "Once More 'Round the Sun" je tu pro milovníky progresivnějšího metalu novinková nahrávka "Emperor Of Sand". Deska nese pořadové číslo sedm a s kapelou na ní pracoval producent Brendan O'Brien. Vzniklo jedenáct nových písní, které od kritiky získaly velice kladné recenze. Ve dvou z nich najdete i hosty - Kevina Sharpa a Scotta Kellyho. Jak se povedly ohodnoťte ale sami po poslechu ukázek na stránkách consequenceofsound.net.


The Complication - Aspiring Child (Indies Scope)
web / facebook.com / Bandzone.cz / psali jsme
žánr: progresivní rock'n'roll

The Complication - Aspiring Child
"Teď už doopravdy. Dalo nám to dost práce dotáhnout do konce a popravdě jsme fakt rádi, že už je venku. Teď už čeká jen na vás. :)" Přesně těmito slovy uvádí jablonecká formace The Complication svou novou desku "Aspiring Child". Jde o jejich druhou studiovou desku a nástupce alba "U". Mnozí recenzenti označují kapelu za aspirující objev tuzemské rockové scény, který má drive, dělá hudbu po svém a výsledek zní skvěle. Přesvědčte se sami poslechem ukázek nových skladeb, které najdete na Amazon.com.


Charlotte OC - Careless People (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / electronica

Charlotte OC - Careless People
Anglická zpěvačka Charlotte Mary O'Connor je už několik let v hudebním světě známá spíše Charlotte OC. Její debut "For Kenny" spatřil světlo světa již před šesti lety, ale nezaznamenal výraznější úspěch. Poté se zpěvačka a kytaristka, která kombinuje folk s elektronikou, rozhodla vydat několik EP a singlů a tuto éru nyní završuje vydáním druhého alba "Careless People". Pro něj nahrála a vybrala celkem jedenáct písniček, z nichž část již sdílí prostřednictvím svého VEVA.


Jackie Evancho - Two Hearts (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasický crossover / pop

Jackie Evancho - Two Hearts
Je to sotva pár týdnů, co jsme vám představovali poslední vánoční album šestnáctileté americké divy Jackie Evancho a už je to opět s novým řadovým albem "Two Hearts". Název nemá nic společného se stejnojmenným songem Phila Collinse, ale své opodstatnění má. Titul totiž obsahuje dva disky, kde ten první zaplnily především filmové písně jako "May It Be" z "Pána prstenů", "Safe & Sound" z "The Hunger Games", nebo "Writing's On The Wall" z bondovky "Spectre", doplněné o klasické skladby jako "Caruso", nebo "How Great Thou Art". Všech deset se nese v "obvyklém" duchu klasického crossoveru. Druhý disk pak ale obsahuje celkem pět původních písniček, na kterých se autorsky podílela i samotná Jackie Evancho, a tato pětice je takovým prvním nakouknutím zpěvačky do současného popu. Ukázky z obou disků představila Evancho už živě na svém YouTube.com profilu.


Drake - More Life (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Drake - More Life
Kanadský zpěvák, rapper, skladatel a producent Drake si před dvěma týdny rozvětvil svoji diskografii, když ke standardním studiovým albům, EP a mixtape přidal desku "More Life", kterou sám nazval playlist a která nyní vychází i na CD. Pro něj připravil hned dvaadvacet songů, v nichž se nebál střídat různé styly jako hip hop, R&B, dancehall, grime, trap, afrobeat, nebo pop. Svůj vliv na to měla armáda producentů, mezi kterými najdeme jména jako 40, Frank Dukes, Boi-1da, Murda Beatz, T-Minus, Nineteen85, či Kanye West, a svoji práci odvedli i zpívající hosté jako Young Thug, Giggs, Skepta, Quavo, Travis Scott, 2 Chainz, Kanye West, Jorja Smith, Sampha a PartyNextDoor. Co z toho vzniklo. můžete zjišťovat v ukázkách na Supraphonline.cz a my jen dodáme, že ačkoli "More Life" není řadovým albem, nezabránilo mu nic v tom, aby jen díky digitálnímu vydání vyhrálo americkou albovou hitparádu.


Fleetwood Mac - Tango In The Night (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Fleetwood Mac - Tango In The Night
Jestli si pamatujete na čtrnáctou studiovku "Tango In The Night" britsko-americké formace Fleetwood Mac, jistě byste si neměli nechat ujít její reedici. Nahrávka totiž vyšla přesně před třiceti lety a nyní ji v obchodech najdete ve zremasterované podobě na 3CD, 1 DVD a 1 LP. Na pěti discích najdete kromě standardního tracklistu také demoverze písní, béčkové remixy, alternativní verze a 14 remixů. DVD obsahuje promo videa. Kompletní seznamy všech písní najdete na superdeluxeedition.com.


Somi - Pétite Afrique (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / world music

Somi - Pétite Afrique
Jazzová zpěvačka, cellistka a kytaristka Somi se sice narodila v americkém Illinois, ovšem, jak její jméno napovídá, má kořeny v Africe, konkrétně v Rwandě a Ugandě. Se svojí čtvrtou deskou "Pétite Afrique" se tam svým způsobem vrací a jazz kombinuje s africkými rytmy, vlivy a beaty. Ke kořenům putuje v celkem čtrnácti skladbách, přičemž v jedné z nich si přetvořila k obrazu svému Stingovu "Englishman In New York". V další si s ní coby host zazpíval Aloe Blacc. Na zpěvaččině VEVU naleznete prozatím dvě ukázky.


Dále vychází:

Abiogenesis - Biosynthesis (Bertus)
Andy Scott & Group S - Ruby & All Things Purple (Bertus)
Atlas Pain - What The Oak Left (Mystic Production)
Bill Anderson - That's What It's Like To Be Lonesome (The Early Singles And More 1957-1962) (Bertus)
Brett Anderson - Collected Solo Work (Bertus)
Brother Firetribe - Sunbound (Universal)
Cab Calloway - Absolutely Essential (Bertus)
Cellador - Off The Grid (Mystic Production)
Dave Porter - Better Call Saul (Original Score From The Television Series) (Sony Music)
Dawn Brothers - Stayin’ Out Late (Bertus)
Dodecahedron - Kwintessens (Mystic Production)
Eloy - The Vision, The Sword & Pyre (Part 1) (Bertus)
Heart - Live In Idaho (bootleg) (Bertus)
Christy Moore - Greatest Hits (Sony Music)
Jimi Anderson Group - Longtime Comin (Mystic Production)
John Eliot Gardiner - Vespers (Universal)
John Lee Hooker - Whiskey & Wimmen: John Lee (Universal)
Julien Baker - Sprained Ankle (Bertus)
Michael Sanderling - Beethoven Symphony No. 3 & Shostakovich Symphony No. 10 (Sony Music)
Moonlandingz - Interplanetary Class (Mystic Production)
Murray Perahia - Murray Perahia - The Awards Collection (Sony Music)
Musica Fiata - Eternal Monteverdi (Sony Music)
Noeta - Beyond Life And Death (Mystic Production)
Offspring - Out Of Control (Radio Broadcast 1991) (bootleg) (Bertus)
Partikel - Counteraction (Bertus)
Pile - A Hairshirt Of Purpose (Warner Music)
Ravager - Eradicate... Annihilate... Exterminate... (Mystic Production)
Různí - Cold War Classics (Bertus)
Různí - The Beauty Of Monteverdi (Universal)
Shelby Earl - The Man Who Made Himself A Name (Bertus)
Sinner - Tequila Suicide (Mystic Production)
Spiral Stairs - Doris And The Daggers (Bertus)
Steel Panther - Lower The Bar (Bertus)
Stormage - Dead Of Night (Mystic Production)
Supernova Plasmajets - Supernova Plasmajets (Bertus)
Tale Of Us - Endless (Universal)
Triosence - Hidden Beauty (Sony Music)
Ulrike Hofbauer - Balthasar Fritsch: TanzsäTze Und Madrigale (Sony Music)

Vychází na vinylu:
Aerosmith - Rocks (Sony Music)
Arch Enemy - As The Stages Burn! (Sony Music)
Beck - Modern Guilt (Universal)
Bob Dylan - Triplicate (Sony Music)
Body Count - Bloodlust (Sony Music)
Brett Anderson - Collected Solo Work (Bertus)
British Sea Power - Let The Dancers Inherit The Party (Universal)
Brother Firetribe - Sunbound (Universal)
David Bowie - Heathen (Sony Music)
Dawn Brothers - Stayin’ Out Late (Bertus)
Dodecahedron - Kwintessens (Mystic Production)
Falco - Nachtflug (Universal)
George Winston - Spring Carousel (Sony Music)
Goldfrapp - Silver Eye (Mystic Production)
Hooverphonic - The Best Of Hooverphonic (Sony Music)
Jamiroquai - Automaton (Universal)
Judas Priest - British Steel (Sony Music)
Judas Priest - Killing Machine (Sony Music)
Judas Priest - Sin After Sin (Sony Music)
Judas Priest - Stained Class (Sony Music)
Judas Priest - Unleashed In The East: Live In Japan (Sony Music)
Julien Baker - Sprained Ankle (Bertus)
Mastodon - Emperor Of Sand (Warner Music)
Miles Davis - Miles Davis Quintet: Freedom Jazz Dance: The Bootleg Series, Vol. 5 (Sony Music)
Miles Davis - Sketches Of Spain (Sony Music)
Moonlandingz - Interplanetary Class (Mystic Production)
Nelly Furtado - The Ride (Warner Music)
Pile - A Hairshirt Of Purpose (Warner Music)
Shelby Earl - The Man Who Made Himself A Name (Bertus)
Sinner - Tequila Suicide (Mystic Production)
Spiral Stairs - Doris And The Daggers (Bertus)
Steel Panther - Lower The Bar (Bertus)
Supernova Plasmajets - Supernova Plasmajets (Bertus)
Tale Of Us - Endless (Universal)
Vikingur Olafsson - Skladby pro klavír (Universal)
Zara Larsson - So Good (Sony Music)

Reedice:
707 - 707 (Collector's Edition) (Bertus)
707 - The Second Album (Collector's Edition) (Bertus)
Doors - Doors (50th Anniversary Edition) (Warner Music)
Hellwitch - Syzygial Miscreancy (Bertus)
Charlie Parker - South Of The Border (Bertus)
Cheap Trick - Cheap Trick (Bertus)
John Norum - Another Destination (Bertus)
Johnny Cash - At Folsom Prison (Sony Music)
Kansas - Drastic Measures (Bertus)
King Kobra - Ready To Strike (Collector's Edition) (Bertus)
King Kobra - Thrill Of A Lifetime (Collector's Edition) (Bertus)
Kitty Wells - Absolutely Essential (Bertus)
Ministry - Animositisomina (Mystic Production)
Ministry - Houses Of The Molé (Mystic Production)
Porter Wagoner - The Essential Recordings (Bertus)
Uriah Heep - Demons And Wizards (Deluxe Edition) (Warner Music)
Uriah Heep - Look At Yourself (Deluxe Edition) (Warner Music)
Uriah Heep - The Magician'S Birthday (Deluxe Edition) (Warner Music)
Vince Guaraldi - Jazz Impressions Of Black Orpheus / A Flower Is A Lovesome Thing (Bertus)

NÁZORY
  • Goldfrapp jsou naprosto skvělí!!! Výborná desk... (Tomáš Blue, 03.04.2017 12:30) Reagovat

    Goldfrapp jsou naprosto skvělí!!! Výborná deska, které vinyl velmi sluší. Doporučuju všem co mají rádi chytrou elektronickou hudbu. Mám tendenci dat plný počet, ještě naposloucham a počkám na recenzi.

    • Re: Goldfrapp jsou naprosto skvělí!!! Výborná desk... (Anonym, 03.04.2017 13:05) Reagovat

      Album je skvelé. Objednal som si aj CD do auta a vinyl do zbierky. Inak album počúvam cez Spotify. A je naozaj vynikajuce. Goldfrapp ani raz nesklamali. Milujem ich elektroniku.

      • Re: Goldfrapp jsou naprosto skvělí!!! Výborná desk... (Anonym, 03.04.2017 13:11) Reagovat

        Ale Nelly Furtado tiež nahrala naozaj veľmi zaujímavé album. Myslím, že dokonca aj jedno z jej najlepších.

        • Re: Goldfrapp jsou naprosto skvělí!!! Výborná desk... (johny013, 03.04.2017 14:03) Reagovat

          Podľa mňa jej najlepší album. Nelly prekvapila a rozmýšľam aj nad kúpou vinylu, inak budem zvedavý na recenziu.

      • Re: Goldfrapp jsou naprosto skvělí!!! Výborná desk... (Petr, 03.04.2017 21:57) Reagovat

        Vinyly vysly dva - cerny a limitovany "clear".
        Na musicglue dokonce byla predobjednavka - 1000 podepsanych CD a pohlednice porizene Alison.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Fotogalerie: Zara Larsson předvedla kvality švédského elektropopu (11.03.2024 10:58)
- Naživo: Zara Larsson byla v Praze špičková! (07.03.2024 20:35)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Bob Dylan a Willie Nelson v létě znovu vyrazí na společné festivalové turné (28.02.2024 14:32)
- Minirecenze: "Venus" Zary Larsson je jen dalším kouskem do její průměrné sbírky (24.02.2024 09:00)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott AC/DC Queen Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Billie Eilish Mirai Rush Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu