Becky Hill v živáku "Never Be Alone" ukazuje, proč ovládne letošní Beats For Love

18.03.2024 13:55 - Honza Balušek | foto: Universal Music

Becky Hill sice začala jako soutěžící v britské verzi The Voice, postupně se ale, právě díky svému unikátnímu hlasu, vypracovala na častou spolupracovnici tanečních projektů a DJů. Do svých songů si ji pozvali třeba David Guetta, Wilkinson, Matoma či Chase & Status, zpěvačka však souběžně pracuje i na své sólové kariéře. A jde jí to čím dál lépe.

Nejen interpretka, ale také skladatelka (čímž se také odlišuje od mnoha svých kolegyň) připravuje na 31. května své druhé album "Believe Me Now?", které právě propaguje singlem "Never Be Alone".

Zatímco studiová verze je její klasická ducka s velký hlasem a troškou zlomených beatů v refrénu, živák pro Amazon ukazuje, proč se rodačka z města Bewdley stává ozdobou hudebních festivalů a proč toto léto ostravskou přehlídku Beats For Love, kde zazpívá 6. července, naprosto rozbije. Vystoupí tam mimochodem ve stejný den jako Guetta či Chase & Status, takže kdo ví, čeho se při jejich setech můžeme dočkat.

Zmíněná živá verze jasně ukazuje, co je na Becky tak unikátního. Zřetelně akcentuje, že i když patří do elektronické scény a jednodušší a levnější by bylo vozit si s sebou DJe/pouštěče, ona se neváhá obklopit smyčci a vokalisty. A to ji při některých koncertech na pódiu podporují i dechy. Pořadatelé B4L slibují její vystoupení s kapelou, tudíž se máme určitě na co těšit.

Sama zpěvačka si je samozřejmě vědoma, že vládne skvělým hlasem, a tak své skladby často vydává i v akustických provedeních. Odlehčená podoba "Never Be Alone" ukazuje, že by v klidu zvládla kromě setu pro desetitisíce tancechtivých teenagerů i klubový koncert pro starší a pokročilé. Však si to níže poslechněte.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY