Miley Cyrus a Pharrell Williams si v novém singlu hrají na doktory

14.03.2024 20:09 - Honza Balušek | foto: Sony Music

Miley Cyrus se sice s hitem "Flowers" na mnoho měsíců usadila ve spoustě hitparád po celém světě, další singly z desky "Endless Summer Vacation" ale už nijak zvlášť úspěšné nebyly. Hned po "River" a "Jaded" to zpěvačka radši přestala zkoušet a vydala novou baladu "Used To Be Young". A nyní se hlásí s další potenciální hitovkou.

"Doctor (Work It Out)" ale vlastně není novinka, a ani její písnička. Jako hlavní interpret je u ní uveden Pharell Williams, Miley mu zde pouze zpívá. Původní nahrávka je prý navíc už přes deset let stará. Ale koho by to kromě hnidopichů zajímalo. Úderná funky skladba nám opět představuje energickou slečnu Cyrusovou a jen těžce se rozvernému songu dá nepoddat, tak skvěle šlape.

Škoda že doprovodný klip je studiově jednoduchý, zaměřuje se jen na tančící zpěvačku a Pharrell si v něm nestřihne ani miniaturní cameo. Na druhé straně v něm protagonistka vystřídá hned několik outfitů a ve všech vypadá zatraceně sexy, takže to vlastně i stačí.

Miley si z nedávných cen Grammy odnesla za zmíněnou písničku "Flowers" dva gramofonky - za Nahrávku roku a Nejlepší sólový popový výkon - a při té příležitosti skladbu předvedla i naživo. Pokud jste záznam jejího vystoupení ještě neviděli, můžete to napravit níže, hned pod klipem k "Doktorovi".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY