The Killers nadělili fanouškům pod stromeček píseň "We Did It In The Name Of Love"

02.01.2024 12:37 - Ondřej Kocáb | foto: Todd Weaver

The Killers zakončili uplynulý letopočet další skladbou. Rok 2023 byl pro kapelu z Vegas opravdu bohatý, jelikož jej vyplnilo celosvětové turné a oslava dvaceti let na scéně, korunovaná výběrovkou "Rebel Diamonds". I ta nabídla několik nových zářezů, ten nejčerstvější je však jakési poděkování fanouškům za podporu. Nevyšel zatím na žádných streamovacích platformách, pouze na sociálních sítích skupiny, kde nemá ani oficiální název.

Z nedávného rozhovoru frontmana Brandona Flowerse pro The Current lze odhadnout, že půjde o dříve zmiňovanou "We Did it In The Name Of Love". Ta by měla být součástí EP, které on a jeho kolegové připravují na srpen roku 2024 a které má být nasáklé elektronikou. Spolupráce se zhostila dvojice Shawn Everett a Stuart Price, natáčení proběhlo v rychlosti v opomenutém studiu nedaleko Santa Cruz, kde se nahrávalo poprvé od roku 1977.

Kapela k nové písni napsala, že ji Santa přinesl ve svém vánočním pytli, a popřála všem krásné svátky. Podle Brandona Flowerse je ze songu trochu cítit duch Sisters of Mercy. Podobně jako předchozích bonusů z "Rebel Diamonds" i zde je slyšet vibe osmdesátých let, který by měl charakterizovat i chystané ípíčko. Melodická skladba s podmanivou atmosférou baví po celou svou stopáže,a překvapením tak zůstává, že zrovna ona se na výběrovku nedostala.

Před The Killers stojí rok 2024, který bude dle všeho aktivitami naplněný stejně jako ten právě skončený. Kromě minialba je v přípravách i plnohodnotná osmá studiová deska. Třetí sólovku chystá také frontman Brandon Flowers, který tak naváže na dvojici "Flamingo" (2010) a "The Desired Effect" (2015). Celá formace má opět v plánu také koncerty - červen a červenec budou patřit arénám ve Velké Británii.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY