Imodium mění sestavu - novým bubeníkem je Adam Jánošík

19.12.2023 10:28 - Hana Bukáčková | foto: Jan Liščák

Imodium plánují na příští rok comeback. Jak už jsme psali, bude nová deska, oslava dvaceti let od vydání debutového alba a velký koncert ve Foru Karlín (4. dubna). To ale není jediná novinka. Co si vrabci špitali na střeše (nebo aspoň já to tak tipovala), se potvrdilo: muzikanti obměňují sestavu. Do znovurozjíždějícího se vlaku naskakuje nemalá posila - Adam Jánošík!

"Kapelu jsme založili původně jako tři čtrnáctiletí kluci. Daleko dávno jsme čtyřčlenná parta, ve který jsme odehráli stovky koncertů. Dostali se na různá místa, od věznice po O2 arenu. Potkali tisíce skvělých lidí a užili si šílený legrace! Taky jsme ale založili rodiny a přestali myslet jen na sebe! A proto vám oznamujeme, že se Kárl rozhodl nepokračovat dál v kapele. Naše přátelství je pevný jako skála a na tom se nikdy nic nezmění! Kárl rozhodně bude ve Foru Karlín a bude pro něj završením naší dvacetiletý práce!" stojí ve vyjádření skupiny na sociálních sítích.

Jeho místo zaujme bubeník Adam Jánošík. Ten je známý z The Atavists nebo z Ready Kirken, ale taky coby základní kámen projektu LABe, kterého je autor (frontman Thom Fröde mu propůjčil hlas a produkoval debut). Adam tedy bude na roztrhání, tak snad to bude všechno stíhat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY