The.Switch se probouzejí a po sedmi letech vydávají studiovku "Skrytý místa". Jsou údernější a jdou více do hloubky

14.11.2023 10:38 - Hana Bukáčková | foto: Tony Košař

Crossover vstává z popela. The.Switch vydávají po sedmi letech novou desku "Skrytý místa" s desítkou songů. Posluchači na ní najdou pět zcela nových písní, které jsou doplněny singly vydávanými od poslední řadovky z roku 2016. Žánrově oscilují od hutného thrashcoru ve "Skrytém místu" až po emo-core opus "Pravda".

"Album jsme pojmenovali 'Skrytý místa', protože každá jedna skladba na něm míří opravdu hluboko do našich niter. Každý z nás má v sobě skrytý místa, kam občas utíká, kde si schovává svoje démony, bolesti i strachy. Naše hudba se vždy v lidech snažila zažehnout plamínek naděje a víry v lásku a lepší zítřky. Na desce se sešla desítka skladeb, které jsme i my obrazně vydolovali z těch nejskrytějších míst a tvoří tak vhled do skoro desetiletého období našich životů plných různých emocí a stavů," přibližuje Michal Majkláč Novák, kytarista a manažer kapely v jedné osobě.

Za texty stojí již tradičně básník Tomáš Tajchner, který šel více do hloubky. Nahrávku produkovala čtveřice producentů, z toho největší zásah, včetně mixu, udělal Filip Vlček z John Wolfhooker. Obal alba obstaral Daniel Kurz, jenž zachytil název díla, emoci do papírové plastiky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY