blink-182 se v "One More Time" proměnili v bandu nostalgických kotlíkářů

04.10.2023 11:13 - Honza Balušek | foto: Miroslav Tkadlec / musicserver.cz

Už je to nějakou dobu, co blink-182 ohlásili, že se vracejí jako trio ve složení Travis Barker, Tom DeLonge a Mark Hoppus. Reunion potvrdili singlem "Edging" a letošním turné, v rámci kterého se nedávno zastavili i v Praze. Už 20. října jim vyjde deska nazvaná "One More Time...", kterou propagují hned dvojicí nových skladeb.

Hlavním singlem je balada, která dala název i chystané studiovce. A ti rozverní pop-punkáči se v ní proměnili v nostalgické padesátníky, kteří neváhají použít klavír, a dokonce i tubular bells, které tak proslavil Mike Oldfield. Ale má to smysl. Muzikanti se tu zamýšlejí nad svým rozchodem a opětovným shledáním, které ale zapříčinily až tragické okolnosti. Doprovodný videoklip prostříhává mezi hrající kapelou a záběry z její historie. Melancholie a nostalgie je v klipu i samotném songu tak akorát, ale jen tak tak.

Snad i proto formace zároveň zveřejnila i druhou písničku "More Than You Know". Ta sice také začíná motivem zahraným na klavír, následně se ale rozjede do typického blink-stylu. Ačkoli je k ní zatím pouze lyric video, její text se objevuje u záběrů z letošních koncertů, takže si i domácí fandové mohou připomenout, jak to před pár dny v O2 areně vypadalo. A pokud chcete mít novou desku doma na CD či vinylu, už nyní si ji můžete předobjednat v našem shopu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY