Tereza Černochová v prvoplánovém klipu k písni "Pánev" s Barborou Polákovou dokazuje, že láska prochází žaludkem

13.07.2023 08:39 - Hana Bukáčková | foto: Veronika Mašková

Frontmanka Monkey Business Tereza Černochová chystá album "Slečna náročná". A nyní na ně láká tak trochu poťouchlým a provokativním singlem "Pánev". Za ním stojí nejenom ona, ale i Roman Holý, který složil hudbu (což je i slyšet), a Bára Poláková, která vypomohla textově i pěvecky.

"Doufám, že touto písní pobavím všechny ženy, které pro své milované muže stojí u plotny za jakýchkoli okolností a připravují různé laskominy, aby své drahé polovičky zaujaly," říká zpěvačka k novince, která je úplně jiného ražení než předchozí singl "Tváře žen" vydaný před dvěma lety. Ten se věnoval silnému tématu - ženám vězněným za komunismu.

Toto je ovšem rozverná záležitost vyprávějící o tom, že láska prochází žaludkem a že kolikrát jde chlapům jen o to mít plný břich, aniž by je zajímalo cokoliv dalšího. Do uší mě bijí snad jen ohraná slova "Je to tak a ne jinak", která zbytečně a prvoplánově zaznějí hned zkraje songu. Naopak mě baví rýmy: "bramborák - Baborák" či "lednicích - zadnicích".

Singl doprovází videoklip režiséra Zbyňka Raušera, kterého můžete znát z kapely Portless. Krom Terezy zde hlavní roli ztvárnil herec Marek Daniel. Interpretka se v závěru objeví v rouše Evině schovaná jen za kvítky a sushi - zkrátka zoufalé ženy dělají zoufalé činy: co by neudělala, aby si jí chlap všiml? Terku mám ráda, ale nevím, zda i toto zviditelnění měla zapotřebí...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY