Five Finger Death Punch ruší svůj pražský koncert

16.05.2023 21:06 - Jiří V. Matýsek | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Špatná zpráva pro fanoušky přišla z tábora groovemetalistů Five Finger Death Punch. Jejich pražský koncert, původně avizovaný na 11. června do pražské O2 areny, byl zrušen, stejně jako všechna ohlášená evropská vystoupení před termínem 12. června. Důvodem je zdraví frontmana Ivana Moodyho.

"Ivan šel před několika dny na pohotovost s komplikacemi po nedávné operaci kýly. I když je v nejlepší možné lékařské péči, lékaři mu doporučili nevykonávat žádnou namáhavou činnost minimálně do 12. června 2023," uvedla kapela v prohlášení a dodala, že zpěvák zůstává pod dohledem lékařů.

"Na koncerty jsme se opravdu těšili a rozhodnutí je zrušit nebylo lehké, ale Ivanovo zdraví a pohoda jsou naší nejvyšší prioritou. Omlouváme se za případné nepříjemnosti a moc děkujeme za pochopení a podporu v tomto období. Všichni se těšíme na návrat na pódia, jakmile se Ivan plně zotaví," omluvili se muzikanti příznivcům.

Náhradní termín pražského vystoupení zatím nebyl ohlášen. "Vstupenky zaplacené online budou v plné výši refundovány automaticky na účet, ze kterého proběhla platba. Peníze za vstupenky zakoupené v kamenných prodejnách Vám budou vráceny v místě jejich zakoupení. Vrácení vstupného bude zahájeno 19. 5. 2023," oznámila pořádající agentura LiveNation na svých sociálních sítích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY