Texas budou v červnu opět rekapitulovat. Přidají i dvě novinky

27.04.2023 12:19 - Honza Balušek | foto: PIAS

Kapela Texas je tu s námi už čtyřiatřicet let a za tu dobu stihla vydat spoustu alb i hitů z nich. I když už za sebou tito skotští rodáci mají čtyři kompilace, rozhodli se, že nyní je čas přidat do diskografie další. V polovině června se tak dočkáme 2CD či 2LP kolekce nazvané "The Very Best Of 1989 - 2023".

Texas - The Very Best Of 1989-2023
© PIAS
Na albu najdeme vedle známých pecek i dvě novinky. Pilotním singlem je písnička "After All", v jejímž doprovodném videoklipu se Sharleen Spiteri kromě zpěvu zhostila i hry na bicí soupravu. Na video se můžete podívat níže. Druhou dosud nezveřejněnou skladbou bude coververze "Keep On Talking" Jamese Barnetta, která je původně z roku 1965.

Tracklist nové výběrovky Texas bude následující: Say What You Want, Black Eyed Boy, Inner Smile, Mr Haze, Halo, I Don’t Want A Lover, Summer Son, Keep On Talking, The Conversation, In Our Lifetime, In Demand, Put Your Arms Around Me, Let’s Work It Out, When We Are Together, Hi, Say What You Want (All Day Everyday) feat. Wu-Tang Clan, Tired Of Being Alone, Start A Family feat. Alan Rickman, So Called Friend, Everyday Now, Insane, After All, Sleep feat. Paul Buchanan, So In Love With You.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY