K hvězdnému line-upu festivalu Prague Rocks se připojují Rag'n'Bone Man a James Bay

27.02.2023 16:35 - Tisková zpráva | foto: Marie Trávníčková

Na festivalu Prague Rocks, pořádaném společností Live Nation, vystoupí Gwen Stefani, Maroon 5, Rag'n'Bone Man, James Bay, Delta Goodrem a čeští zástupci Vojtěch Dyk a Lake Malawi. Přivítá tak ty největší představitele pop music, kteří letos v ČR vystoupí!

Druhý díl letošního festivalu Prague Rocks se odehraje první letní den, tedy 21. 6., na pražském letišti Letňany a je zaměřen na známé umělce hudebního mainstreamu. Řadí se tak k těm největším festivalům ve střední Evropě a s cenou vstupenek od příznivých 1 690 Kč se stává jednou z nejdůležitějších hudebních událostí nejen v České republice, ale i širokém okolí.

Rory Graham, rodák z anglického Východního Sussexu, se pod pseudonymem Rag'n'Bone Man proslavil v roce 2016 vydáním alba "Human", na kterém představil charakteristickou směs tradičního blues a hiphopu a světu představil svůj silný, hluboký barytonový hlas. V Grahamově podání uslyšíte obnovený smysl pro věc a zcela novou energii v singlech, jako jsou "All You Ever Wanted", "Anywhere Away From Here", "Alone" a "Crossfire".

James Bay také dodržuje tradice nadčasového a zároveň sebevědomě vyzývá sám sebe a populární hudbu. Osvědčený styl koření chytrou lyrikou, upřímnou zpovědí a instrumentální zručností. Za svůj debut "Chaos And The Calm" z roku 2015, který získal trojnásobnou platinu, získal cenu Brit Award pro nejlepšího britského sólového umělce a za zlatý singl "Hold Back The River" získal ocenění Grammy v kategoriích Nejlepší nový umělec, Nejlepší rockové album a Nejlepší rocková píseň. Mezitím se skladba "Let It Go" stala trojnásobně platinovou a byla streamována více než 2,5milionkrát.

Přijďte si poslechnout ty největší hity od světových hvězd v jeden den na jednom pódiu. Více na livenation.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY