Adam Ďurica potěšil fanoušky bestofkou "Hity"

18.11.2022 13:17 - Milan Menčík | foto: Universal Music

Sice ani nepostoupil do finále SuperStar, přesto dokázal nastartovat parádní hudební kariéru. Adam Ďurica od roku 2008 složil a nahrál tolik hitů, že si nyní může dovolit zmapovat ty největší výběrovkou. Nazval ji prozaicky "Hity".

Adam Ďurica - Hity
© Universal Music
"To, že sa z pesničky stáva naozajstný hit, som zažil asi prvý krát pri skladbe 'Neľutujem', ktorý sme na koncerte zahrali skoro na konci, a vtedy sa dav rozospieval, a ja si dodnes pamätám, ako sme ju museli hrať ešte raz, pretože si ju ľudia na tom koncerte doslova vyspievali," říká zpěvák.

"A musím povedať, že to tak nejak na koncertoch funguje aj dnes. A čo má ešte viac teší, že nielen na Slovensku, ale aj v Čechách. Veľa krát som hovoril, že každou ďalšou skladbou sa nejaká kapitola končí a ďalšia otvára, a 'Hity' to len potvrdzujú," dodává.

Ďurica přitom už samozřejmě pracuje na nových písních. Na kompilaci se nacházejí tyhle skladby: Neľutujem, Bez servítky, Pravdupovediac, Holubička, Dávno si preč, Mandolína, Naše hriechy, Jazero, Láska-veda, Spolu, Dovtedy a Zatancuj si so mnou. Poslechnout si ji můžete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY