Billy Idol se vrací se skvělou energickou peckou "Cage"

11.09.2022 13:34 - Honza Balušek | foto: BMG

Nevypadá to, že by Billy Idol v dohledné době navázal na poslední dlouhohrající studiovku "Kings & Queens of the Underground" z roku 2014 novým albem, ale po loňském čtyřpísňovém EP "The Roadside" se letos alespoň připomene dalším. Bude se jmenovat "The Cage EP", a soudě dle prvního singlu "Cage", je autor opravdu ve formě.

Na novinkovém minialbu opět spolupracoval se svým dlouholetým parťákem Stevem Stevensem a tentokrát chtěli asi oba více sešlápnout plyn. "Cage" je vysokooktanová hitovka, která by v době Idolovy největší slávy zcela určitě sahala na vrcholy rockových žebříčků. Doprovodný vizuál se soustředí samozřejmě na protagonistu ve svěrací kazajce, nechybí ale ani klec, Stevens a jen tak mimochodem i pár tancujících dívek. A celé to dohromady šlape tak, jak by u tohoto legendárního rockera asi už čekal jen málokdo.

"The Cage EP" vyjde v pátek 23. září a vedle titulního songu bude obsahovat ještě skladby "Running From The Ghost", "Rebel Like You" a "Miss Nobody". Pokud byste nahrávku chtěli mít doma na CD či na černém nebo červeném vinylu, můžete si ji předobjednat v našem shopu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY