Drake se nečekaně připojil k Backstreet Boys na jejich koncertě v Torontu

05.07.2022 11:55 - Kateřina Spacek | foto: The Come Up Show/Flickr

Backstreet Boys během nedávné návštěvy v Torontu přivítali na pódiu tamního rodáka Drakea. Ten navíc označil "I Want It That Way" za jednu z nejlepších písní všech dob.

Před závěrem svého sobotního koncertu v Budweiser Center (2. července) představil kvintet "šestého člena", aby s ním zazpíval hit z roku 1999 "I Want It That Way".

"Ve 13 letech jsem měl bar micva a během toho ke mně poprvé v životě přišla dívka, do které jsem byl zamilovaný, zatímco hrála jedna z nejlepších písní na světě, a zeptala se mě, jestli si s ní zatančím," řekl Drake publiku. "Bylo to poprvé, co jsem se cítil uznávaný, a poprvé, co jsem měl pocit, že mám šanci být cool."

Během své hostovačky rapper do songu zařadil části své vlastní skladby "Hold On, We're Going Home". "I Want It That Way" ze třetího studiového alba Backstreet Boys "Millennium" se po svém vydání v roce 1999 dostala na vrchol žebříčku Billboard's Pop Airplay. V témže roce se dostala na šesté místo v žebříčku Billboard Hot 100.

Drake nedávno vydal svou sedmou řadovku "Honestly, Nevermind". Nahrávka, ovlivněná taneční hudbou, koncem června debutovala na prvním místě v žebříčku Billboard 200, a stala se tak jedenáctým prvním místem v žebříčku tohoto rapového velikána.

Níže se podívejte na ukázku z koncertu včetně rapperova projevu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY