Noah Cyrus je v klipu k "I Burned LA Down" za emočně rozbitou žhářku

15.04.2022 11:21 - Honza Balušek | foto: Columbia

Kdo sleduje kariéru Noah Cyrus, musí její cestu ke svébytnému hudebnímu projevu alespoň trochu obdivovat. Během minulých let si prošla spoustou různých stylů, které prezentovala na spoustě singlů a několika EP, nikdy se ale nevydala vstříc mainstreamu. Nyní to vypadá, že si našla svou hudební parketu v mírně alternativní country. A konečně ohlásila debutové album. To ponese název "The Hardest Part", vyjde 15. července a první vlaštovkou z něj je singl a videoklip "I Burned LA Down".

Téma skladby rozhodně není nijak sluníčkové. Sestra slavnější Miley si při jejím skládání právě procházela rozchodem a navíc její rodnou Kalifornii zrovna opět zachvátily velké požáry. K motivům písně sama řekla: "Všechna tato vnitřní, emocionální bolest, kterou jsem cítila, byla propojena s úzkostí kolem tohoto nekontrolovatelného ohně a klimatických změn obecně. Píseň se utvářela na základě myšlenky, že můj bývalý by mohl pochopit rozsah mých emocí jedině tehdy, kdybych se stala tímto agentem chaosu a zapálila celé město."

Melancholický country song s výraznými bicími nabízí její procítěný zpěv, jenž ve videoklipu doplňuje spousta ohně a dechberoucích záběrů. A samozřejmě i Noah hned v několika opravdu povedených kostýmech. Ten červený, celotělový, vypadá jak z nějakého postapokalyptického filmu. Škoda že na svém prvním evropském turné, na něž vyrazí v létě, se zpěvačka Česku zdaleka vyhne.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY