Předposlední řadovka od The Clash "Combat Rock" vyjde v květnu ve výroční reedici s bonusy

11.04.2022 11:51 - Jiří V. Matýsek | foto: popsushi.org

Čtvrtou dekádu letos oslaví předposlední album britských pankáčů The Clash "Combat Rock". Deska z roku 1982, z níž pocházejí hity "Should I Stay Or Should I Go", "Rock the Casbah" nebo "Straight to Hell", vyjde 20. května. Na shopu musicserveru si ji ale na 2CD či 3LP můžete předobjednat už nyní.

Kromě základního alba nabídne výroční edice také disk s názvem "The People’s Hall", na kterém budou shromážděny alternativní verze skladeb, nevydané songy a instrumentálky i společný materiál s jamajským reggae zpěvákem Mikeyem Dreadem. Bonusovou kolekci pojmenovalo místo The People's Hall v Londýně, kde se kapela po svém koncertním působení v New Yorku sešla, aby zde stvořila to, co se stane posledním skutečným albem The Clash (to úplně poslední, "Cut The Crap", formace nahrála de facto v rozpadu a jen se dvěma původními členy).

Výroční reedice vyjde v podobě boxu 3LP nebo 2CD. Pro sběratele je pak určen sedmipalcový singl s úpravami skladeb "Rock the Casbah" a "Red Angel Dragnet" natočenými se zpěvákem kapely The Beat Ranking Rogerem. Ostatně, jeho vokální umění si můžete vychutnat níže právě v písni "Red Angel Dragnet", kterou The Clash vyslali do světa jako předvoj této edice.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY