Gipsy.cz písní "Život jde dál" vzkazuje, že každý věk má něco do sebe

13.11.2019 18:41 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

Uskupení kolem Radka Bangy Gipsy.cz přichází po delší době s novým singlem. "Život jde dál" je zároveň ochutnávkou z připravovaného alba.

Na první pohled rozjuchaná píseň obsahuje hlubší myšlenku. Je takovým ohlédnutím za tím, co jsme si přáli, když jsme byli sami dětmi. Ukazuje tak myšlenkový střet mezi dospělým a dítětem v nás, ale i odvěký souboj generací. Čas člověk nezastaví, doba se stále mění a my bychom se měli naučit akceptovat jeden druhého, to je hlavní myšlenka skladby. Poselstvím klipu je inspirovat diváky, aby hledali cestu k sobě skrze, žili tady a teď (společnými okamžiky) a uměli se ze života radovat.

"Text k písni mě napadl vlastně i díky tomu, jak jsem já sám prožíval příchod třicítky," říká frontman skupiny. "Když je člověk malý, tolik touží po dospělosti, závidí těm velkým jejich život. Najednou je ale člověku třicet sedm a vše se otočí, začne vzpomínat na své dětství a chápat, jaké krásné věci tenkrát prožíval," doplňuje. Podle něj každý věk přináší svá pro a proti, ale hlavní je umět si život naplno užívat v jakémkoliv okamžiku. A s tímto názorem se naprosto ztotožňuji. Je jedno, kolik vám je, ale důležitější je, na kolik se cítíte.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY