shop.musicserver.cz
Nové desky 46/2018 - od Michaela Bublého přes Mumford & Sons po Zaz

Nové desky 46/2018 - od Michaela Bublého přes Mumford & Sons po Zaz

Vydáno: 19.11.2018 09:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Další hvězdnou smršť tentokrát povedou Kanaďan Michael Bublé, britští Mamford & Sons, Damon Albarn a Little Mix, Francouzi Jean-Michel Jarre a Zaz, Američanka Mariah Carey, kytarový mág Mark Knopfler a po dlouhé době písničková Lenka Filipová. Rockové fanoušky potěší P.O.D., Amon Amarth, zatímco ty jazzové Christian McBride.

Pokud se v pondělí 19. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Michael Bublé - Love (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: tradiční pop / swing

Michael Bublé - Love
Když se Michael Bublé před dvěma roky dozvěděl o rakovině svého nejstaršího, teprve tříletého syna, nikdo nedokázal predikovat, jak dál bude pokračovat jeho kariéra. Chvíli to vypadalo, že už nic nového nenatočí, protože jeho jedinou prioritou byla rodina. Před rokem a půl naštěstí skončila léčba malého Noaha a zpěvák se nakonec vrátil ke své práci, což dokládá i albová novinka "Love". Pro její nahrání opět po letech přizval ke spolupráci kanadského legendárního producenta Davida Fostera, kterého doplnil ještě držitel Grammy Jochen Van der Saag. Společně vybrali devět slavných skladeb převážně z Great American Songbook a k nim dopsali tři zbrusu nové písničky. Mezi převzatými najdete například "My Funny Valentine", "When I Fall In Love", "Unforgettable", Kristofferonovu "Help Me Make It Through The Night" nebo "La Vie en rose", v níž zazpívala i americká jazzová zpěvačka Cécile McLorin Salvant. Dvě nové skladby si napsal sám společně s členy své kapely a třetí mu složili Charlie Puth společně s Johanem Carlssonem z Carolina Liar. "Love" na zpěvákově YouTube reprezentují první dva singly a komu se zalíbí, může vyhledat i verzi na vinylu, nebo si je bude moci vychutnat příští září na koncertě v O2 areně.


Mumford & Sons - Delta (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk rock

Mumford And Sons - Delta
Ačkoli třetí deska Mumford & Sons "Wilder Minds" vzbudila poměrně rozporuplné reakce, vynesla kapelu na vrchol hitparád mimo jiné v domácí Británii, Spojených státech, Kanadě či Austrálii, posunula je do sportovních hal a do role hlavních hvězd prestižních festivalů. Londýnský kvartet má tedy se svojí čtvrtou deskou "Delta" na co navazovat. Čtrnáct písniček, které na album zařadili, vzniklo v londýnských The Church Studios, kde jim asistoval aktuálně velmi vytěžovaný producent Paul Epworth. Jeho práci můžeme znát především z alb Adele, nebo Coldplay, U2, London Grammar či Paula McCartneyho. První ohlasy charakterizují výsledek jako odlišný od předchůdce s prvky elektroniky, rapu a jazzu. Sami členové kapely pak nahrávku označili za intimní a radostnou a zároveň na ni řeší poměrně vážné věci jako smrt, rozvod, léky a deprese. Lepší obrázek si uděláte sami na YouTube kapely a my jen dodáme, že "Delta" bude k dispozici i na vinylu.


Tip týdne

Zaz - Effet Miroir (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / šanson

Zaz - Effet Miroir
Francouzská zpěvačka Isabelle Geffroy, kterou budete znát spíše pod jménem Zaz, se po albu "Paris" odmlčela na poměrně dlouhou dobu. Příprava její čtvrté desky "Effet Miroir" jí zabrala čtyři roky, ovšem dobu čekání svým fanouškům nyní kompenzuje hned patnácti písničkami, které jsou inspirované zážitky z nekonečných cest a koncertů, během nichž potkala a poznala spoustu lidských tváří a charakterů. Různé vlivy jsou patrné i na jejich žánrovém pojetí, kde vedle obvyklého šansonu, uslyšíte také pop, rock, latinské rytmy, rock'n'roll, elektroniku, disco, electro pop nebo reggae. Zaz zatím z "Effet Miroir" zveřenila první dva singly - "Qué vendrá" a "Demain c’est toi". Oba najdete na jejím YouTube a vy si je můžete vychutnat třeba i analogově na vinylu a ti šťastnější z vás i živě na dvou vyprodaných koncertech v pražském Fóru Karlín.


Mark Knopfler - Down The Road Wherever (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues rock / roots rock

Mark Knopfler - Down The Road Wherever
Mark Knopfler se po odbočce k filmové hudbě, kterou provedl předminulý rok s Evelyn Glennie, vrací zpět k té své na albu "Down The Road Wherever". Devátou sólovku natočil pochopitelně ve svém vlastním studiu British Grove, kde nahrávali také Rolling Stones, Eric Clapton nebo Duffy. Čtrnáct písniček vzniklo opět ve spolupráci s klavíristou a někdejším kolegou z Dire Straits Guyem Fletchrem a pohybují se na poměrně širokém žánrovém poli od rocku, přes blues, roots rock a folk až třeba k jazzu a funky. Podílel se na nich už i nový člen jeho koncertní kapely, trumpetista Tom Walsh a také saxofonista Nigel Hitchcock. První dva singly sdílí britský kytarista na svém YouTube a pokud vás zaujmou, můžete vyhledat buď o dvě skladby bohatší deluxe edici nebo verzi na vinylu.


Jean-Michel Jarre - Equinoxe Infinity (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: elektronika

Jean Michel Jarre - Equinoxe Infinity
Francouzský elektronický mág Jean-Michel Jarre nás v posledních třech letech nenechává vydechnout a vydává jedno album za druhým. V tomto roce se prezentoval již kompilací "Planet Jarre" a nyní k ní přidává ještě pokračování desky "Equinoxe" s názvem "Equinoxe Infinity". Deset skladeb, které na něj zařadil, zevrubně zkoumá dva pohledy na současný svět, v němž nemalou úlohu hrají současné technologické vymoženosti, všemožné stroje. Máme tento svět stále v naší moci a je stále pod naším drobnohledem, nebo již vše dirigují a ovládají stroje a umělá inteligence? Jak moc jsme propadli nadšení/závislosti v současné technologie? Na desce pak najdeme i výraznou českou stopu - dvě varianty obalu alba vytvořil český výtvarník Filip Hodas. První ukázky jsou již k dispozici na Jarreho YouTube profilu a my pouze dodáme, že album bude k sehnání také na vinylu, nebo ve sběratelské edici "Equinoxe Project" s předchůdcem a čtyřmi plakáty.


Mariah Carey - Caution (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b / pop / soul

Mariah Carey - Caution
Již několikrát zatracovaná Mariah Carey rozhodně nerezignuje a přichází se svoji patnáctou studiovou nahrávkou "Caution". Deset nových písniček opět nasměrovala na pomezí r'n'b, popu a soulu s občasnými vlivy hip hopu. Ačkoli je hlavní producentkou a spoluautorkou všech songů, přizvala si ke spolupráci různé hudebníky a producenty, z nichž většina měla na starosti pouze jednu písničku. Na albu se tak podílel například Timbaland, Nineteen85, No I.D., DJ Mustard, Shea Taylor, Lido, Skrillex, Poo Bear, Fred Ball, The Stereotypes nebo britský zpěvák Blood Orange, kterého na desce uslyšíte. Vedle něj si zde zahostovali také Ty Dolla $ign, Slick Rick a Gunna. Jak to vše dopadlo, zjistíte na YouTube zpěvačky, kde je všech deset písniček k dispozici v audio verzích.


Lenka Filipová - Oppidum (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / keltská hudba

Lenka Filipová - Oppidum
Po dlouhých patnácti letech vydává Lenka Filipová písničkové album. V mezidobí stihla natočit hned dva živáky, nahrávku klasické hudby a poskládat dvě kompilace. Nyní toto čekání končí s deskou "Oppidum", jejíž název napovídá, kam česká kytaristka a zpěvačka tentokrát zamířila. Už léta na svých koncertech hraje společně s harfenistou Seanem Barrym keltské tradicionály a z nich vyskládala podstatnou část z jedenácti písniček, které na desku zařadila. Barry se pochopitelně podílel i na studiových verzích a to nejen instrumentálně, ale také jazykově. Lenka Filipová je totiž nazpívala ve starém jazyku gaelic, irském i skotském, dále bretonsky a anglicky. Jedinou písničkou, která není tradicionálem, je "Kathy's Song" Paula Simona, jíž na albu naleznete ve dvou jazykových verzích - původní a české. Text druhé napsal pro zpěvačku David Stypka. Jeji lyric video sdílí hudebnice na YouTube, zatímco ukázky ostatních najdete na Supraphonline.


The Good, The Bad & The Queen - Merrie Land (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

The Good, The Bad & The Queen - Merrie Land
Psal se rok 2007, když Damon Albarn společně s Paulem Simononem, Simonem Tongem a Tony Allenem vydal v rámci projektu The Good, The Bad & The Queen eponymní desku. Nyní je tu druhá řadová deska s titulem "Merrie Land". Sestava formace je i v tomto případě stejná, jaké u debutu a jediná personální změna je na postu produkce, kterou nyní obstaral Tony Visconti. Z jedenácti nových písní můžete z rádií znát dvě ochutnávky - titulní song a "Gun To The Head". K "Merrie Land" vznikl i videoklip, na který se můžete podívat na YouTube.com.


Little Mix - LM 5 (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: soul pop

Little Mix - LM5
Britský girl band Little Mix, který se dal dohromady v rámci osmé řady X Factoru, se za sedm let své kariéry propracoval k páté desce, s jejímž názvem si ale dámy příliš hlavu nelámaly. Pojmenovaly ji jednoduše "LM 5", ovšem na standardní verzi zařadily na hned čtrnáct písniček a v případě deluxe edice dokonce ještě o čtyři více. Zatímco na většině z nich se autorsky podílely ony samy, první singl "Woman Like Me" jim napsali Ed Sheeran, Jess Glynne, producent Steve Mac a Nicki Minaj, která si v něm i zazpívala. Dalšími hosty jsou Sharaya J, Camille Purcell aka Kamille, které vypomohly i producentsky a autorsky, a k nim se připojil bohatý tým, jemuž vévodí jména jako Chris Loco, Timbaland, TMS, MNEK, The Six nebo Joe Kearns. Videoklipy a audio ukázky ostatních písní sdílí kvartet na svém VEVU.


P.O.D. - Circles (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

P.O.D. - Circles
"Daleko víc jsme se otevřeli možnosti společně psát a skládat, než tomu bylo kdykoli dřív," prozradilo osazenstvo P.O.D. hned na úvod k přípravám novinkové nahrávky "Circles". Výsledkem tvrdé práce je jedenáct nových skladeb, se kterými kapele co do produkce pomohlo duo Heavy. Jak to dopadlo, můžete sami ohodnotit po poslechu YouTube.com kousku "Rockin' With The Best". O svůj názor se s námi podělte v komentářích pod článkem.


Christian McBride - Christian McBride's New Jawn (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / jazz fusion

Christian McBride - Christian McBride's New Jawn
S mírným zpožděním oproti oficiálnímu vydání se k nám dostává nové album jazzového kontrabasisty, držitele šesti cen Grammy Christiana McBridea. Zatímco své poslední album "Bringin' It" nahrál se svým big bandem, tentokrát se spokojil s daleko menší formací. Na nahrání CD "Christian McBride's New Jawn" si do studia pozval saxofonistu Marcuse Stricklanda, trumpetistu Joshe Evanse a bubeníka Nasheeta Waitse a ti přispěli nejen svým instrumentálním umem, ale také autorsky. Skladby si rozdělili spravedlivě, každý má na svědomí dvě a na závěr přidali ještě převzatou "Sightseeing" od Waynea Shortera. Jediným omezením bylo - žádné akordy - a díky tomu uslyšíte především free jazz a jazz fusion. Lepší obrázek si uděláte poslechem ukázky na YouTube.com profilu vydavatelství Mack Avenue.


Anneke van Giersbergen - Symphonized (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: symfonický rock

Anneke Van Giersbergen - Symphonized
Kromě tvrdých vikingů z Amon Amarth se z živákem hlásí o slovo i křehká ženština a oblíbená zpěvačka na poli rockové a metalové hudby Anneke van Giersbergen. K dostání je nyní "Symphonized" - set, který obsahuje záznam ze dvou koncertních vystoupení, na kterých společně s Anneke účinkovalo osazenstvo orchestru Residentie Orkest The Hague. Můžete se těšit na jedenáct kousků z arzenálu kapel VUUR, The Gentle Storm a samozřejmě i The Gathering a také na sólový materiál. Ukázky včetně kompletního tracklistu najdete na Blabbermouth.net


Lvcas Dope & DJ Wich - Diamant (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Lvcas Dope & DJ Wich - Diamant
Do širší distribuce se dostává měsíc staré album "Diamant", které má na svědomí dvojice Lvcas Dope a DJ Wich. Na jeho dvanácti položkách se vedle nich samotných podíleli také hosté, kterými jsou Refew, Dara Rolins, Čis T, P.A.T. a Paulie Garand. Dosud nejvýraznějším reprezentantem se stala skladba "Cesta", na níž se podílel Rytmus, "odloučeně" Kali a německy Ego. Videoklip, který se odehrává na místě konání Hip Hop Kempu, má na YouTube už přes dva a půl milionu shlédnutí.


Casting Crowns - Only Jesus (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: současná křesťanská hudba / křesťanský rock

Casting Crowns - Only Jesus
Současná křesťanská hudba se prolíná dalšími a dalšími žánry a generuje už poměrně velké hvězdy. Jedněmi z nich jsou také floridští Casting Crowns, kteří po dvou letech od desky "The Very Next Thing" vydávají klasické řadové album "Only Jesus". Mezi dvanácti písničkami najdete například i takové, které nezapřou inspiraci v Coldplay, Edu Sheeranovi nebo například v současném country. Jediným hostem alba je Matthew West. Zda může nové album rozšířit jejich sbírku Grammy, Dove Awards a American Music Awards, můžete zjišťovat na YouTube.com kapely, kde je už ke slyšení kompletní album.


Zdeněk Liška - Markéta Lazarová (Animal Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / pop / soul

Zdeněk Liška - Markéta Lazarová
Hudba Zdeňka Lišky k filmu "Marketa Lazarová" je vrcholem tvůrčího odkazu tohoto filmového skladatele. V roce 2015 se v pražském Fóru Karlín v rámci festivalu Struny podzimu uskutečnilo dosud jediné koncertní provedení devadesátiminutového oratoria, které z autorova rukopisu v přísném chronologickém sledu a při dodržení původní instrumentace sestavil Petr Ostrouchov. Vystoupili sólisté Kateřina Kněžíková a Josef Moravec, herci Josef Somr a Jana Štěpánková, Martinů Voices řídil Lukáš Vasilek a Baborák Ensemble dirigoval Radek Baborák. Koncert se setkal s mimořádným ohlasem a výbornými reakcemi odborné kritiky, a tak nyní vychází jeho studiově upravený zvukový záznam, jako vůbec první nahrávka této Liškovy skladby od původního nahrávání pro film. Ukázky z desky uslyšíte na stránkách Supraphonu.


Amon Amarth - The Pursuit Of Vikings: 25 Years In The Eye Of The Storm (DVD) (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: melodický death metal

Amon Amarth - The Pursuit Of Vikings: 25 Years In The Eye Of The Storm
Milovníci vikingského metalu se mohou těšit na vydatnou porci hudby odoblívené formace Amon Amarth. Na pultech se totiž skví "The Pursuit Of Vikings: 25 Years In The Eye Of The Storm". Nedílnou součástí živáku, sestávajícího seze dvou záznamů vystoupení na festivalu Summer Breeze v roce 2017 je také retrospektivní dokumentární snímek, ve kterém je příběh kapely vyprávěn ze strany muzikantů Amon Amarth, ale také ze stranyoddaných fanoušků. Ukázky najdete na stránkách Metalblade.com


Dvořákovo klavírní kvarteto - Antonín Dvořák: Klavírní kvartety č. 1 a č. 2 (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba

Dvořákovo klavírní kvarteto - Antonín Dvořák: Klavírní kvartety č. 1 a č. 2
Dvořákovo klavírní kvarteto, jehož členy jsou klavíristka Slávka Vernerová-Pěchočová, houslista Štěpán Pražák, violinista Petr Verner a violoncellista Jan Žďánský, se po úspěšném představení na světových koncertních scénách hlásí také se studiovou nahrávkou "Antonín Dvořák: Klavírní kvartety č. 1 a č. 2". Jak je z názvu patrné, vybrali si pro letošní desku "Klavírní kvartet č. 1 D dur" a "Klavírní kvartet č. 2 Es dur". Ukázky z jejich podání včetně možnosti koupit nahrávku i v hi-res kvalitě nabízejí stránky vydavatelství Supraphon.


V krátkosti

  • David Bowie - Glastonbury 2000 (Warner Music)
    V roce 2000 vystoupil David Bowie na slavném festivalu v Glastonbury. Záznam jeho koncertu nyní vychází poprvé na CD, DVD a LP pod názvem "Glastonbury 2000". Obsahuje většinu jeho hitů a také exkluzivní záběry ze zákulisí koncertu. Součástí vydání jsou i Bowieho poznámky, které původně napsal pro časopis Time Out, v nichž osobitým stylem popisuje přípravu na show.
  • Ultravox - Extended (Warner Music)
    Ultravox se po svém návratu v roce 2008 zase odmlčeli, a tak nezbývá než vzpomínat. V případě dvoudiskové kompilace "Extended" se bude jednat o všechny jejich těžko dostupné 12“ extended mixy. Celkem jich na albu najdete rovných dvacet.
  • Tereza Mašková - Tereza Mašková (Warner Music)
    Vítězka SuperStar 2018 Tereza Mašková plní svoji povinnost plynoucí z licence pořadu a vydává své první album. To je stejně jako u předchůdkyně poskládané z písní, které zpívala v soutěži. Celkem jich na eponymní prvotině najdete jedenáct.


Dále vychází:

Amon Amarth - The Pursuit Of Vikings: 25 Years In The Eye Of The Storm (BluRay) (Sony Music)
André Previn - The Classic André Previn (Sony Music)
Blue Angel Lounge - In Times 2006-2010 (Cargo Records)
Good, The Bad And The Queen - Merrie Land / Deluxe Edition ( Damon Albarn ) (Warner Music)
Chris Cornell - Chris Cornell / Best Of... (Universal)
Chris Cornell - Chris Cornell / Best Of... Box (Universal)
Christian Gerhaher - Frage (Sony Music)
Chrome Division - One Last Ride (Mystic Production)
Joseph Trapanese - Robin Hood (soundtrack) (Sony Music)
Kammerorchester Basel - Nicola Porpora: Il Verbo In Carne (Christmas Oratorio) (Sony Music)
Mark Forster - Liebe (Sony Music)
Martha Argerich - The Piano Legend (Warner Music)
Megaton Leviathan - Mage (Bertus)
Nuria Rial - Muera Cupido (Sony Music)
Richard Pachman & Dita Hořínková - Vánoční album ()
Rolling Stones - Beggars Banquet ( 50Th Anniversary ) (Universal)
Různí - Hity, které si zpíváte o Vánocích (Universal)
Různí - Swinging Christmas (Warner Music)
Různí - Swinging Christmas (Box) (Warner Music)
Různí - The Greatest Showman Reimagined (Warner Music)
The Tangent - Proxy (Sony Music)
Yanni - Acropolis 25 (Sony Music)

Vychází na vinylu:
Amon Amarth - The Pursuit Of Vikings (Live At Summer Breeze) (Sony Music)
Anneke Van Giersbergen - Symphonized (Sony Music)
Brian Eno - Ambient 1: Music For Airports (Universal)
Brian Eno - Ambient 4: On Land (Universal)
Brian Eno - Discreet Music (Universal)
Brian Eno - Music For Films (Universal)
David Bowie - Glastonbury 2000 (Warner Music)
Drake - Scorpion (Universal)
Echo Ladies - 7-overrated/ Rebel Rebel (Bertus)
Echo Ladies - Echo Ladies (Bertus)
Eurythmics - Peace (2018 Remastered) (Sony Music)
Eurythmics - We Too Are One (Remastered) (Sony Music)
George Ezra - Hold My Girl (Sony Music)
Good, The Bad And The Queen - Merrie Land ( Damon Albarn ) (Warner Music)
Good, The Bad And The Queen - Merrie Land / Indie Exclusive ( Damon Albarn ) (Warner Music)
Herbie Hancock - Empyrean Isles (Bertus)
Cher - Dancing Queen (Warner Music)
Chris Cornell - Chris Cornell / Best Of... (Universal)
Christian McBride - Christian Jawn (Bertus)
Chrome Division - One Last Ride (Mystic Production)
Jean-Michel Jarre - Equinoxe Infinity (Sony Music)
John Coltrane - Standard Coltrane (Bertus)
Karel Gott, - Ta pravá (Supraphon)
Kate Bush - Hounds Of Love (Warner Music)
Kate Bush - Lionheart (Warner Music)
Kate Bush - Never For Ever (Warner Music)
Kate Bush - The Dreaming (Warner Music)
Kate Bush - The Kick Inside (Warner Music)
Kate Bush - The Red Shoes (Warner Music)
Kate Bush - The Sensual World (Warner Music)
Mariah Carey - Caution (Sony Music)
Mark Forster - Liebe (Sony Music)
Mark Knopfler - Down the Road Wherever (Universal)
Mark Knopfler - Down the Road Wherever (LP + CD + Bonus) (Universal)
Megaton Leviathan - Mage (Bertus)
Michael Bublé - Love (Warner Music)
Mumford & Sons - Delta (Universal)
Ornette Coleman - Change Of The Century (Bertus)
P.O.D. - Circles (Warner Music)
Rainer Maria - Catastrophe Keeps Us Together (Polyvinyl)
Rainer Maria - Long Knives Drawn (Polyvinyl)
Rainer Maria - Look Now Look Again (Polyvinyl)
Rainer Maria - Y (Polyvinyl)
Rolling Stones - Beggars Banquet ( 50Th Anniversary ) (Universal)
Roy Orbison & The Royal Philharmonic Orchestra - Unchained Melodies (Sony Music)
Tata Bojs - Nanoalbum (2018 Remaster) (Supraphon)
The Tangent - Proxy (Sony Music)
Ultravox - Extended (Warner Music)
Zaz - Effet Miroir (Warner Music)

Reedice:
Iron Maiden - Iron Maden (Warner Music)
Iron Maiden - Killers (Warner Music)
Iron Maiden - Piece Of Mind (Warner Music)
Iron Maiden - The Number Of The Beast (Warner Music)
Iron Maiden - The Number Of The Beast (Digipack - Collectors) (Warner Music)
Kate Bush - CD Box 1 (Warner Music)
Kate Bush - Hounds Of Love (Warner Music)
Kate Bush - Lionheart (Warner Music)
Kate Bush - Never For Ever (Warner Music)
Kate Bush - The Dreaming (Warner Music)
Kate Bush - The Kick Inside (Warner Music)
Kate Bush - The Red Shoes (Warner Music)
Kate Bush - The Sensual World (Warner Music)
Kate Bush - Vinyl Box 1 (Warner Music)
Kate Bush - Vinyl Box 2 (Warner Music)
Primal Fear - Nuclear Blast Recordings (Bertus)
Roy Orbison & The Royal Philharmonic Orchestra - Unchained Melodies (Sony Music)
Sinister - Nuclear Blast Recordings (Bertus)

NÁZORY
  • Mark Knopfler a Chrome division... (Fimi, 19.11.2018 09:25) Reagovat

    Mark Knopfler a Chrome division

  • :) (Verunka:), 19.11.2018 09:37) Reagovat

    Zdravím:),jen se chci zeptat,jestli budete dělat recenzi na album Caution od Mariah Carey????:)

    • Re: :) (Adam, 20.11.2018 00:31) Reagovat

      Na něco tak nepovedeného recenzi raději ne-e.

      • Re: :) (Verunka:), 20.11.2018 08:40) Reagovat

        Ale jo-o.:)) Jinak Vás zdravím Adame:),jednu recenzi určitě přežijete levou zadní.:) (teda pokud nějaká vůbec bude) :))

        • Re: :) (Adam, 20.11.2018 21:49) Reagovat

          uvidíme :-D :-D

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Video: Tereza Mašková zve novým klipem "Jíst, spát, meditovat, milovat" na své první turné (04.03.2024 07:51)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Audio: Remix "yes, and?" od Ariany Grande s Mariah Carey někdo spíchl ultrahorkou jehlou (16.02.2024 17:15)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Lenka Filipová bude znovu "Zamilovaná" (28.01.2024 15:08)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková U2 Madonna Dua Lipa Rush Bono Kryštof Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu