shop.musicserver.cz
Nové desky 22/2017

Nové desky 22/2017

Vydáno: 06.06.2017 06:10 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Hodně nabité jsou první červnové hudební novinky. Posuďte sami: Po čtvrt století se s rockem vrací Roger Waters, debutuje Dua Lipa, druhou desku nabízí Halsey, třetím albem se blýsknou Alt-J a U2 slaví třicet let "The Joshua Tree". Navíc vám představíme Bleachers, dětské album Yellow Sisters a vrací se i metaloví Adrenaline Mob.

Pokud se v pondělí 5. června vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Halsey - Hopeless Fountain Kingdom (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: synthpop

Halsey - Hopeless Fountain Kingdom
Možná vám to ani nepřijde, ale v létě už to budou dva roky, co americká zpěvačka Halsey vydala své debutové album "Badlands", s nímž poměrně slušně provětrala světové žebříčky. Během této doby ale nazrál čas na jeho pokračování. To dostalo název "Hopeless Fountain Kingdom" a dvaadvacetiletá zpěvačka z New Jersey pro něj nachystala třináct, respektive šestnáct písniček. Většinu z nich složila a nahrála s norským muzikantem Pedere Losnegårdem, kterého budete znát spíš jako Lido, a s Gregem Kurstinem. Tuto dvojici pak v některých písničkách doplnili ještě Benny Blanco, Ricky Reed a jednou písničkou přispěla i Sia. Halsey si navíc ke spolupráci před mikrofonem přizvala ještě zpěvačku Lauren Jauregui z Fifth Harmony, Quava z hip hopových Migos, dalšího norského DJe Cashmere Cat. První ochutnávky z desky servíruje zpěvačka na svém YouTube.com kanále.


Roger Waters - Is This The Life We Really Want? (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: art rock

Roger Waters - Is This The Life We Really Want?
Po dlouhých dvanácti letech se někdejší člen Pink Floyd Roger Waters vrací se sólovým albem, ovšem pro některé příznivce to bude návrat spíše po pětadvaceti letech. Před dvanácti lety totiž vydal operní album "Ça Ira", zatímco poslední art rocková nahrávka "Amused To Death" má u svého copyrightu číslo 1992. Novinka "Is This The Life We Really Want?" vznikala dlouhých sedm let a je novodobým komentářem na moderní svět a nejisté časy. V nahrávacím studiu Waterse doplnil ještě baskytarista Gus Seyffert, kytarista Jonathan Wilson, bubeník Joey Waronker, klavíristé Roger Manning a Lee Pardini a vokalisté Lucius, Jessica Wolfe a Holly Proctor. Některé nástroje, ale především produkci a finální mix obstaral Nigel Godrich, známý ze spolupráce s Radiohead, Paulem McCartneym, Beckem a U2. Album, které vyjde také na vinylu, bude obsahovat dvanáct nových Watersových skladeb. Čtvrtinu z nich uslyšíte na jeho VEVU.


Dua Lipa - Dua Lipa (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: dream pop / synth pop / pop

Dua Lipa - Dua Lipa
Anglická zpěvačka Dua Lipa na sebe upozornila už v roce 2015, kdy se z jejího singlu "Be The One" stal velký hit. Následovaly nominace na Sound Of 2016 a Critics' Choice a ocenění za nejlepšího nováčka NME Awards. Zatím jí ale chybělo debutové album, jehož vydání se několikrát odkládalo. Původně mělo vyjít již loni v září, poté v únoru a nakonec vychází až nyní. Nabídne celkem dvanáct písniček ve standardní verzi a o pět více v deluxe edici. Společně se samotnou zpěvačkou se na nich podílel Rick Nowels, MNEK, Axident, The Monsters And The Strangerz, Jon Levine, Ian Kirkpatrick, TMS, Grades, Chris Martin, zpěvačka Sarah Hudson, Greg Wells a řada dalších. Už z tohoto výčtu musí být zřejmé, že zaškatulkovat eponymní prvotinu bude poněkud složitější, pohybuje se totiž na poměrně rozsáhlém popovém prostoru. Zjistíte to i z již uvedených singlů, které jsou k dispozici na YouTube.com profilu zpěvačky.


U2 - The Joshua Tree (30th Anniversary Edition) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

U2 - The Joshua Tree (30th Anniversary Edition)
Minulý týden jsme připomínali půl století Seržanta Pepře a tento týden se dostane na neméně slavné album, ačkoli o dvacet let mladší. Třicet let právě slaví legendární "The Joshua Tree" irských U2 a skupina tuto událost připomíná nejen speciálním turné, ale také výroční edicí. Ta bude k sehnání hned v několika podobách. Deluxe edice nabídne vedle původního alba nahrávku koncertu z Madison Square Garden. Super Deluxe edice přihodí ještě třetí disk s raritami a B-stranami, která až na dvě výjimky kopíruje dvacetiletou edici desky, a čtvrtý disk s aktuálními remixy od lidí jako Daniel Lanois, St Francis Hotel, Jacknife Lee, Steve Lillywhite a Flood. Milovníky kvalitního zvuku určitě potěší také fakt, že Super Deluxe Edice bude k sehnání také na osmi vinylech. Další podrobnosti jsou k dispozici na webu kapely.


Adrenaline Mob - We The People (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / metal

Adrenaine Mob - We The People
Pokud fandíte metalové muzice, určitě si nenechte utéct novinku formace Adrenaline Mob. Kapela, ve které působí Russell Allen, známý také ze Symphony X a kytarista Mike Orlando, vydává svou třetí studiovou desku "We The People". Na CD se navíc podílel nový kytarista Jordan Cannata a baskytarista David Zablidowsky, známý z Trans-Siberian Orchestra. Nahrávka obsahuje třináct nových kousků, jež budou dostupné hned v několika edicích: Jako CD digipak, na dvou LP a CD a ve standardním digitálním formátu a jako stream. Jednu z nových skladeb "King Of The Ring" si můžete poslechnout na YouTube.com.


Alt-J - Relaxer (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

alt-J - Relaxer
"Relaxer", tak se jmenuje třetí studiovka britské indie formace Alt-J. Nahrávání novinky probíhalo v londýnských studiích za dohledu producenta Charlieho Andrewa, který produkoval také první dvě desky kapely. Na nahrávce uslyšíte mimo jiné i půvabné smyčcové party, jež pro kapelu nahrál Londýnské metropolitní orchestr. Ve dvou skladbách si navíc zahostovala Ellie Rowsell z Wolf Alice a v dalším, kousku zase uslyšíte Mariku Hackman. Strem ukázek nových písní najdete na stránkách Consequenceofsound.net.


Flogging Molly - Life Is Good (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: punk rock

Flogging Molly - Life Is Good
Uznávaná keltská punkrocková formace Flogging Molly vydává novinku "Life Is Good", na které najdete mimo jiné i singl "Reptiles (We Woke Up)". Nahrávka produkovaná držitelem Grammy Joem Chiccarellim, známým ze spolupráce s U2, Beckem, nebo The White Stripes, vznikala v irském Dublinu. Nástupce šest let starého díla "Speed Of Darkness" obsahuje dvanáct kousků a jejich ukázky si můžete vychutnat na stránkách internetového obchodu Amazon.com.


Yellow Sisters - Zvěřinec 2 (Indies Scope)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / hudba pro děti

Yellow Sisters - Zvěřinec 2
Jak už název nové desky Yellow Sisters, "Zvěřinec 2", napovídá, rozhodla se čtyřčlenná ženská vokální skupina navázat na pět let staré album a natočila jeho pokračování. Sestry ovšem tentokrát své řady rozšířily a připojily se k nim hlavně děti, a to jak vlastní, tak vypůjčené, které na desce hostují hned v několika písních. "Děti nám zpívaly i na 'Zvěřinci 1', ale byly to jen ty vlastní. Tentokrát jsme pozvaly i děti z kurzů zpěvu, které vedeme.", sděluje Barbora Vaculíková zážitky z natáčení s dětmi. Rytmicky desku obohatil také stálý host Yellow Sisters beatboxer Jan Melichar. Na novince se děti mohou těšit na kunu ve střeše, trpaslíky, plyšového slona, skřítka Mášrádmáka, bylinky od maminky, vodáky, čokoládu, čeká je výlet parníkem a další dobrodružství. Ukázky všech písniček můžete poslouchat na stránkách vydavatelství Indies Scope.


Tip týdne

Bleachers - Gone Now (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / synth pop

Bleachers - Gone Now
Americká indie-popová kapela Bleachers u nás ještě příliš neprorazila, ale třeba se to změní s jejich třetí deskou "Gone Now". Před třemi roky si tento projekt založil držitel tří cen Grammy Jack Antonoff poté, co opustil post hlavního kytaristy v kapele fun. Aktuálně je skladatelem, producentem, kreativním tvůrcem a jediným stálým členem Bleachers. Hudba kapely je ovlivněna pozdními osmdesátými a ranými devadesátými lety a na zmíněné novince ji servíruje ve dvanácti skladbách, které jsou velmi ovlivněné synth popem a electronicou. Uslyšíte v nich i čtyři aktuálně velmi žádané hosty - Lorde, Sama Dew, Julii Michaels a Carly Rae Jepsen. První ukázky sdílí Antonoff na VEVU Bleachers.


Jorn - Life On Death Road (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Jorn - Life On Death Road
S devátou studiovou deskou "Life On Death Road" se na uši rockových milovníků chystá udeřit Jorn Lande. Norský zpěvák, který se řadí mezi nejvýraznější rockové hlasy jednadvacátého století, slibuje silnou a velice propracovanou nahrávku. "Je to prostě jedna z nejlepších desek, jakou jsem kdy nahrál. Všechno bylo jen o tom, aby se sešli správní lidé za správným účelem," prozradil autor. Trailer najdete na YouTube.com.


Vallenfyre - Fear Those Who Fear Him (Sony Music)

web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: death metal

Vallenfyre - Fear Those Who Fear Him
Vallenfyre je britská deathmetalová formace, ve které působí skladatel a kytarista Paradise Lost Gregor Mackintosh společně s Hamishem Glencrossem, dříve známým z My Dying Bride. Po třech letech se muzikanti opět vydali do nahrávacího studia a dali dohromady novinkovou nahrávku "Fear Those Who Fear Him". Vůbec poprvé v historii kapely na něm osazenstvo pracovalo jako trio. "Dvanáct skladeb, žádné samply, žádné blbosti. Brutalita, žádný kompromis," přesně tak novinku okomentoval skladatel Mackintosh. Ukázku v podobě kousku "Kill All Your Masters" najdete na YouTube.com.


Baptiste Trotignon & Yosvany Terry - Ancestral Memories (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Baptiste Trotignon & Yosvany Terry - Ancestral Memories
Francouzský jazzový klavírista Baptiste Trotignon není u nás příliš známý, ačkoli jste o něm mohli slyšet v souvislosti s aktuální spoluprací s americkou mezzosopranistkou Kate Lindsey, která před pár dny vystoupila na Pražském jaru. Na své aktuální novince "Ancestral Memories" ovšem spolupracoval se zcela odlišným hudebníkem, a sice kubánským saxofonistou Yosvany Terry. Potkali se ve studiu v New Yorku a společnost jim tam dělal ještě kontrabasista Yunior Terry a bubeník Jeff 'Tain' Watts. Výsledkem je deset skladeb, jejichž ukázky uslyšíte na německém Amazonu.


Saint Etienne - Home Counties (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní taneční hudba / indie pop

Saint Etienne - Home Counties
O něco kratší dobu než v případě předchůdce, ale přesto stále dlouhých pět let trvala anglickým Saint Etienne příprava devátého studiového alba "Home Countries". Snad aby to svým fanouškům vynahradili, zařadilo na ni trio hned devatenáct skladeb. Sarah Cracknell, Bob Stanley a Pete Wiggs si jako jejich téma vybrali hořkosladké vztahy s bezejmennými kraji, které zůstanou navždy součástí jejich života. Nahrávalo se v létě a na podzim loňského roku a k ruce jim byl coby producent americký muzikant Shawn Lee z labelu Wall Of Sound. První ukázky z alba najdete na soundcloud.com labelu PIAS a my jen dodáme, že bude k sehnání také na vinylu a na kazetě.


Szidi Tobias - Sedmoláska (Pavian Records)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: šanson / folk

Szidi Tobias - Sedmoláska
Nové dvojalbum "Sedmoláska" současné hvězdy česko-slovenského šansonu Szidi Tobias možná zklame ty, kteří čekali na nové písničky. Nabídne totiž pouze čtyřiadvacet starších skladeb, ovšem natočených zcela nově současnou koncertní kapelou. Tu aktuálně tvoří kytarista a klavírista Milan Vyskočáni, bubeník Marcel Buntaj, kontrabasista Martin Gašpar, violoncellista Andrej Gal), saxofonista Richard Šimurka a akordeonista Viliam Majer. Sama zpěvačka k tomu říká: " Chtěli jsme původně mít na CD živé nahrávky z koncertů, ale jaksi nám to nevyšlo. Ve studiu se nám však podařilo zahrát písně tak, že snad budete mít pocit, jakoby jste byli na koncertě." Nahrávalo se ve studiu Cobrasound Martina Čema, který se postaral o mix a mastering. Výsledek v ukázkách uslyšíte na stránkách Indies Scope.


Dále vychází:

Avatar - Feathers & Flesh (In His Own Words) (Sony Music)
Bob Marley - Exodus - 40 (Universal)
Bob Marley & The Wailers - Exodus - 40 (Universal)
Celebration - Wounded Healer (Mystic Production)
Cold Creek County - Homemade (EP) (Sony Music)
Danny Elfman - Rabbit & Rogue (Original Ballet Score) (Sony Music)
DBFC - Jenks (Mystic Production)
DGM - Passing Stages:Live In Milan And Atlanta (DVD) (Mystic Production)
DGM - Passing Stages:Live In Milan And Atlanta (BluRay) (Mystic Production)
Enzo Avitabile - Avital Meets Avital (Universal)
Erick Friedman - Erick Friedman - The Complete Rca Album Collection (Sony Music)
Ezoo (Dario Mollo) - Feeding The Beast (Mystic Production)
Ferndal - Ferndal (Mystic Production)
Ferrymen - Ferrymen (Mystic Production)
Geoff Zanelli - Pirates Of The Caribbean (soundtrack) (Universal)
Chastity Belt - I Used To Spend So Much Time Alone (Mystic Production)
Kaiser Franz Josef - Make Rock Great Again (Sony Music)
Kammerakademie Potsdam - Mendelssohn: Symphonies Nos. 3 & 5 (Sony Music)
Luke Combs - This One'S For You (Sony Music)
Paradisia - Sound Of Freedom (Mystic Production)
Primal Fear - Angels of Mercy – Live in Germany (DVD) (Mystic Production)
Primal Fear - Angels of Mercy – Live in Germany (BluRay) (Mystic Production)
Radiation Romeos - Radiation Romeos (Mystic Production)
Rael Jones - My Cousin Rachel (soundtrack) (Sony Music)
Reptil - Throne Of Collapse (Mystic Production)
Různí - Megahits 2017/2 (Universal)
Secret Sphere - Nature of Time (Mystic Production)
Tankard - One Foot in the Grave (Mystic Production)
The One Hundred - Chaos & Bliss (Universal)
Unleash The Archers - Apex (Mystic Production)
Völur - Ancestors (Mystic Production)
Wednesday 13 - Condolences (Mystic Production)
Wilde Jungs - Unbesiegt (Mystic Production)
Wilde Jungs - Unbesiegt (Limited Edition) (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Adrenaline Mob - We The People (Sony Music)
Alt-J - Relaxer (Mystic Production)
Bleachers - Gone Now (Sony Music)
Box Car Racer - Box Car Racer (Universal)
Celebration - Wounded Healer (Mystic Production)
Dario Marianelli - Pride & Prejudice (soundtrack) (Universal)
DBFC - Jenks (Mystic Production)
Evanescence - Evanescence (Universal)
Evanescence - Fallen (Universal)
Evanescence - The Open Door (Universal)
Halsey - Hopeless Fountain Kingdom (Universal)
Halsey - Hopeless Fountain../Ltd. (Universal)
Hans Zimmer - Gladiator (soundtrack) (Universal)
Hans Zimmer - Hannibal (soundtrack) (Universal)
Ho99O9 - United States Of Horror (Universal)
Chastity Belt - I Used To Spend So Much Time Alone (Mystic Production)
Iggy Pop - Lust For Life (Universal)
Iggy Pop - The Idiot (Universal)
Iggy Pop - Tv Eye: 1977 (Universal)
Incubus - 8 (Universal)
James Horner - Braveheart (soundtrack) (Universal)
Kaiser Franz Josef - Make Rock Great Again (Sony Music)
Luke Combs - This One's For You (Sony Music)
Neil Diamond - Beautiful Noise (Universal)
Neil Diamond - Brother Love'S... (Universal)
Neil Diamond - Hot August Night (Universal)
Neil Diamond - The Jazz Singer (Universal)
North Mississippi Allstars - Prayer For Peace (Sony Music)
Paradisia - Sound Of Freedom (Mystic Production)
Roger Waters - Is This The Life We Really Want? (Sony Music)
Různí - American Anthems (Sony Music)
Různí - Trainspotting 2 (soundtrack) (Universal)
Saint Etienne - Home Counties (Mystic Production)
Sia - We Are Born (Sony Music)
Tankard - One Foot in the Grave (Mystic Production)
The Byrds - Sweetheart Of The Rodeo (Sony Music)
The One Hundred - Chaos & Bliss (Universal)
Tom Petty - Full Moon Fever (Universal)
Tom Petty - Hard Promises (Universal)
Tom Petty - Let Me Up-I'Ve Had Enough (Universal)
Tom Petty - Long After Dark (Universal)
Tom Petty - Long After Dark (Universal)
Tom Petty - Pack Up The Plantation... (Universal)
Tom Petty - Pack Up The Plantation... (Universal)
Tom Petty - Southern Accents (Universal)
U2 - The Joshua Tree (Super Deluxe Edition) (Universal)
Vallenfyre - Fear Those Who Fear Him (Sony Music)
Völur - Ancestors (Mystic Production)
Wednesday 13 - Condolences (Mystic Production)
Wu-Tang Clan - Wu-Tang Forever (Sony Music)

Reedice:
Craig David - Born To Do It (Sony Music)
Craig David - Slicker Than Your Average (Sony Music)
North Mississippi Allstars - Prayer For Peace (Sony Music)
Různí - The Classic 70s Collection (Sony Music)
Různí - The Classic 80s Collection (Sony Music)
Různí - The Classic 90s Collection (Sony Music)
Různí - The Classic R&B Collection (Sony Music)
Různí - The Classic Rock Collection (Sony Music)
The Who - Live At The Isle Of Wight Festival 1970 (DVD) (Universal)
The Who - Live At The Isle Of Wight Festival 1970 (BluRay) (Universal)

NÁZORY
  • Adrenaline mob, Tankard... Jorn, to je takovej ... (Fimi, 06.06.2017 22:20) Reagovat

    Adrenaline mob, Tankard...

    Jorn, to je takovej kašpar, ten jeho pseudo drsnej ksicht co nahazuje v každé vteřině absolutně ve všech klipech je k popukání....připomíná mi dceru (3 týdny starou) která se zamračí uplně stejně když si chce prdnout do plenky

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Dua Lipa chce být na novém albu radikálně pozitivní (15.03.2024 10:47)
- Nejhranější domácí písničku obstarali filmoví Kryštof, celkově dál vede Dua Lipa (14.03.2024 10:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Dua Lipa se vrací na vrchol rádiového žebříčku, ten albový pomalu ztrácí smysl sledovat (07.03.2024 09:30)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Ofenbach se s oživeným hitem Kim Wilde protančili do čela rádiového žebříčku (01.03.2024 08:00)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Kanye West a Ty Dolla $ign si podrobili český albový žebříček, digitálu vládne Benson Boone (22.02.2024 09:40)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Video: Dua Lipa chce v "Training Season" konečně sbalit pořádného chlapa (21.02.2024 15:15)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Kabát Taylor Swift U2 Lucie Vondráčková Madonna Dua Lipa Rush Bono Mirai Kryštof Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu