AC/DC chystají knihu z turné Rock Or Bust

16.12.2016 08:54 - Milan Menčík | foto: Vojta Florian / musicserver.cz

AC/DC letos pilně koncertovali a nezaháleli, ani co se týče zaznamenávání silných okamžiků turné Rock Or Bust. V létě příštího roku vyjde jako důkaz kniha fotografií Ralpha Larmanna, která bude obsahovat více než dvě stě stran. Nebudou v ní však jen fotografie, bude obohacena o různé bonusy a navíc si fanoušci budou moci vybrat z různých edicí.

Jinak se AC/DC v poslední době lepí smůla na paty. Už v roce 2014 byl kvůli diagnóze demence nucen odejít kytarista Malcolm Young, kterého nahradil synovec Stevie Young. Loni kvůli známým problémům se zákonem musel odejít bubeník Phil Rudd, na jehož stoličku posléze usedl Chris Slade. Ta nejdůležitější změna, byť možná dočasná, se udála na postu zpěváka. Brian Johnson začal mít problémy se sluchem a na turné za něj zaskočil věhlasný Axl Rose.

Kdo ví, jak to bude s AC/DC dál. Spekuluje se o možném úplném konci osudem hodně zkoušené kapely. Ona sama však nehodlá lacino skládat zbraně. Angus Young je velký bojovník a naděje na následovníka desky "Rock Or Bust" tak stále žije.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY