Mista se singlem "Take Me Home" vydává správnou cestou

12.06.2016 18:21 - Jaromír Koc | foto: Michal Hudec

O Mistě jsme v minulosti mnoho hezkého nenapsali. Zpěvačka, která má i klasické hudební vzdělání, se totiž prezentovala jako taneční produkt, který svou hudbou sice určitou komunitu oslovil, ale přidaná hodnota v jejích písních nebyla téměř žádná. Jak se ale zdá, čas od času si i sám interpret uvědomí, že směřuje špatným směrem a snaží se tuto chybu napravit.

Mista s proměnou k lepšímu začala již v loňském roce, kdy představila singl "Catwalk Fever". I zde bylo ještě co kritizovat, ale minimálně směr, jímž se vydala, byl správný. Totéž potvrzuje i její novinka "Take Me Home", kterou veřejnosti představila před pár dny.

Song pochází z nadcházejícího EP "Back 2 Roots", kterým Mista tak nějak přechází z břehu eurodance na stranu druhou, tedy k opravdové hudbě s živými nástroji a upřímnými emocemi. Pomalý song "Take Me Home", v němž hraje velkou roli i kytara legendárního slovenského hudebníka Henryho Totha, sice není klasickým rádiovým hitem na první dobrou, ale každým dalším poslechem se člověku líbí víc a víc.

Celkový dojem písně bohužel malinko kazí vizuál. Zpěvačka je v některých sekvencích sice velmi přirozená a naplno se projevuje její charisma, většina záběrů ale vyznívá velmi křečovitě, nedotaženě a tak nějak uměle. I tak jde ale o velké zlepšení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY