Krajčo představuje další střípky desky "Srdcebeat" Kryštofu. A zní to dobře

01.05.2015 08:52 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Přesně za měsíc - 1. června - vyjde netrpělivě očekávaná nová deska "Srdcebeat" skupiny Kryštof. První stejnojmenný singl už známe od února a shodou okolností se zrovna tento týden stal nejhranější písní v českých rádiích. A jak bude znít zbytek? Útržky textů občas Richard Krajčo sdílí na Facebooku a nyní dopřál zvědavým uším fanoušků i další hudební ukázky.

Akustickou verzi skladby "Tak pojď hledat břeh" předvedl živě v premiéře přes mobilní streamovací službu Periscope. A možná tím udělal radost všem, kterým se pilotní singl do noty netrefil - písnička totiž oproti roztančenému "Srdcebeatu" obsahuje daleko víc tradičních ingrediencí Kryštofu - ať už se bavíme o chytrých metaforách v textu či atmosféře s lehkým závanem nostalgie. Přesto je song energický a ve videu ho Krajčo podává s elánem a chutí do života, což mu svědčí. Uvidíme, jak bude znít finální albová podoba.

A aby toho nebylo málo - zkraje videa mohou nedočkavci chviličku ochutnávat i skladbu "Otázky", kterou Krajčo na chvíli pustil na rozehřátí, a i ta naznačuje, že deska "Srdcebeat" se možná ponese v dost optimistickém duchu. Už teď jsme zvědaví.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY