Ach, to je nuda. Jandová a Noid mají klip k eurovizní "Hope Never Dies"

15.03.2015 19:25 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Před pár dny představená reprezentační píseň České republiky pro šedesátý ročník soutěže Eurovision Song Contest už se dočkala i klipu. A jestliže skladba "Hope Never Dies" v podání Marty Jandové a Václava Noida Bárty není sama o sobě žádným klenotem, vizuál dopadl ještě hůř.

Během tří minut se totiž v pochmurně laděném snímku vůbec nic nestane - tedy krom slušného množství utrápených pohledů hlavních protagonistů, které podtrhují celkovou prázdnotu, jaká z klipu zeje. A podle vyjádření Noida pro deník Právo se v podobném duchu ponese i květnové živé vystoupení v rámci semifinálového kola ve Vídni.

"Shodli jsme se s Martou na tom, že naše vystoupení nebude teatrální ani muzikálové. Bude skromné, čisté, ostatně takové, jak je udělaný videoklip," prozradil. Naše slova o možném úspěchu z minulého článku tím pádem bereme zpět - tahle selanka v Evropě opravdu uspěje těžko, ať je úroveň soutěže jakákoliv.

Mimochodem - také vám to celé připadá šité tak horkou jehlou? Pak vás možná zaujme, že do klání, kde proti sobě mají soutěžit především písně, porota nejprve vybrala interprety a až pak se dopisoval song. "Věděl jsem, že budu píseň zpívat s Martou Jandovou, vznikala od začátku jako duet. To, že na soutěž pojedeme my dva, jsme věděli nejdřív. Byli vybraní interpreti a pro ně se pak hledala písnička," uvedl Bárta.

ANKETA
Jak se vám líbí reprezentační song od Marty Jandové a Noida pro Eurovision Song Contest 2015?





Podívat se na výsledky



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY