shop.musicserver.cz
Nové desky 41/2018 - od Toma Morella přes Erica Claptona po Martu Jandovou

Nové desky 41/2018 - od Toma Morella přes Erica Claptona po Martu Jandovou

Vydáno: 16.10.2018 08:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Aktuálním hudebním novinkám vévodí debutující Tom Morello s albem plným hostů, jemuž sekunduje vánoční Eric Clapton, debut Marty Jandové, po nemoci se navrátivší Elvis Costello, Angličanka Jess Glynne, australští Parcels a Dorota Barová. Za zmínku stojí také novinkový živák Evanescence, čerstvé dílo oblíbených Support Lesbiens nebo klavírní CD Ricka Wakemana.

Pokud se v pondělí 15. října vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Tom Morello - The Atlas Underground (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Tom Morello - The Atlas Underground
Tom Morello, který působil a působí v kapelách jako Rage Against The Machine, Audioslave a Prophets Of Rage sice už vydal samostatně několik desek, ale nikdy ne pod svým vlastním jménem. V tomto ohledu je jeho nová deska "The Atlas Underground" de facto debutem a možná i proto se americký muzikant a zpěvák rozhodl ji náležitě vyšperkovat. Ačkoli se její náplň dá schovat pod jednotné označení alternativní rock, už výčet hostů a spolupracovníků je předzvěstí, že bude tato nahrávka výrazně pestřejší. Na celkem dvanácti písničkách totiž spolupracovalo například australské elektronické duo Knife Party, američtí rappeři a DJové Bassnectar, Big Boi, Killer Mike a Vic Mensa, členové Wu-Tang Clan GZA a RZA, americká rocková kapela Portugal. The Man, lídr Mumford & Sons Marcus Mumford, Steve Aoki, člen Rise Against Tim McIlrath, K.Flay, americký producent Pretty Lights nebo známý americký muzikant Gary Clark Jr. Z tohoto výčtu je zřejmé, že Morellova prvotina je plná elektroniky, hop hopu, nu-metalu, hard rocku, trance a dalších stylů. První ukázky jsou k dispozici na Morellově YouTube.com profilu a pokud se vám zalíbí, můžete hledat i verzi na vinylu.


Eric Clapton - Happy Xmas (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues rock

Eric Clapton - Happy Xmas
Jedním z prvních umělců, kteří přijdou na podzimní trh s vánočním albem, je britský kytarista, zpěvák a skladatel Eric Clapton. "Happy Xmas" je jeho první deskou věnované těmto svátkům, a pokud vás zaujala představa bluesových Vánoc, můžete se těšit na celkem čtrnáct skladeb, v nichž se mísí dobře známé vánoční klasiky s těmi méně známými a také s novými skladbami napsané přímo Claptonem pro tuto nahrávku. Z těch velmi známých uslyšíte "Silent Night", "White Christmas", "Merry Christmas Baby", "Have Yourself A Merry Little Christmas" a také "Jingle Bells", které pojal jako vzpomínku na Aviciiho. Sám muzikant nejenže společně s dlouholetým spolupracovníkem Simonem Climiem album produkoval, ale postaral se i o obal desky, když ho vlastnoručně ilustroval.


Jess Glynne - Always In Between (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: soul pop

Jess Glynne - Always In Between
Tři roky po debutu “I Cry When I Laugh” přichází anglická zpěvačka Jess Glynne s jeho nástupcem "Always In Between" a také se změnou stylu. Pop s příměsí r’n’b a taneční hudby vyměnila za klasický soul, do nějž naopak přimíchává pop a taneční rytmy. První reakce na dvanáct písniček standardní verze a šestnáct deluxe edice je přirovnává k Joss Stone, M People či Adele. Produkčně se na nich podílela řada velmi známých producentů, jakou jsou Toby Gad, Steve Mac, Starsmith, Louis Bell, nebo na Grammy nominovaný klavírista Jonathan Coffer. Většina z nich se spolu se zpěvačkou postarala o autorství a mezi dalšími najdete například i Eda Sheerana, Jamieho Scotta či Frances. První singly už sdílí Jess Glynne na svém YouTube.com.


Support Lesbiens - Glow (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop

Support Lesbiens - Glow
I když je sestava značně nestabilní, přichází Support Lesbiens s novinkovou studiovkou s titulem "Glow". Nahrávce předcházel pilotní singl "Movin' On", na kterém se předvedl zejména nový zpěvák Dušan Marek (mimo jiné také spoluautor nových písní). Z rádií ještě můžete znát kousky "Brighter Day" a "Ocean". Mix a mastering desky probíhal ve studiu Biotech a kromě písničky "Hazardér" s textem od Xindla X jsou všechny v angličtině. Ukázky s příslušnými odkazy najdete v článku našeho kolegy Milana Menčíka.


Elvis Costello & The Imposters - Look Now (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Elvis Costello & The Imposters - Look Now
Ačkoli Elvis Costello v minulém roce prodělal těžkou operaci agresivního nádoru, rozhodně to neznamenalo, že by muziku nějak omezil. Sice zrušil zbytek koncertního roku, ale i tak stihl po pěti letech připravit novou desku "Look Now". K jejímu nahrání si opět po letech přizval kapelu The Imposters, s níž už natočil čtyři alba, když tím posledním je deset let staré "Momofuku". Na dvanácti písničkách, respektive šestnácti v případě deluxe edice, Costello spolupracoval s velmi výraznými autorskými osobnostmi. Jednu písničku napsal společně s Carole King a ještě výrazněji mu přispěl Burt Bucharach. Na produkci se podílel se Sebastianem Krysem, který je více známý příznivcům latino popu, za nějž získal pět cen Grammy a deset Latin Grammy. Jak jejich spolupráce opravdu dopadla, zjistíte na jeho YouTube, kde je ke slyšení podstatná část alba.


Marta Jandová - Barvy (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk

Marta Jandová - Barvy
Marta Jandová, do této doby spojovaná především s německou skupinou Die Happy, letos nejenže slaví čtvrt století této kapely, ale rozhodla se vydat i svůj sólový debut "Barvy". Je většinovou spoluautorkou písní a s jedinou výjimkou pak i výhradní textařkou, když onou výjimkou je písnička "Školíš mě" od Marka Ztraceného. Základ alba vznikal ve studiu Propast s producentem Lukášem Pavlíkem a s její doprovodnou kapelou, kterou tvoří kytarista Ondřej Pátek, basista Dalibor Mucha a klávesista Jan Zlatuška, bicí pak nahrál sám producent Lukáš Pavlík, aktuálně ze skupiny Chinaski. Finální mix následně provedl v Německu Udo Rinklin, s nímž se zpěvačka zná už ze spolupráce s domovskou kapelou. Celkem jedenáct skladeb nasměřovali především k poprockové poloze, která je jejímu srdci nejblíže. Specialitou je pak závěrečná rocková kompozice "Strach", kde se Marta hudebně vyznává svému oblíbenému zpěvákovi Chrisi Cornellovi. První dva videoklipy a ukázky ostatních skladeb nabízejí stránky vydavatelství Supraphon.


Nazareth - Tattooed On My Brain (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Nazareth - Tattooed On My Brain
Skotská formace Nazareth už patří k legendám, o tom není žádných pochyb. I když ji v roce 2013 opustil původní zpěvák Dan McCafferty, má publiku stále co říct a s novou krví v podobě frontmana Carla Sentance přichází na trh s novinkou "Tattooed On My Brain". Dvanáct nových písní si určitě zaslouží pozornost a vy si nyní jednu z nich můžete dosytosti vychutnat. Stačí navštívit YouTube.com a poslechnout si "Pole To Pole".


Rick Wakeman - Piano Odyssey (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Rick Wakeman - Piano Odyssey
Britský klávesák Rick Wakeman přichází po úspěšné "Piano Portrats", vydané v loňském roce, s nástupcem podobného formátu. Fanoušci se tak mohou těšit na mix klavírních předělávek a původních songů. Na některých z nich se navíc podílel i Orion Orchestra a sbor British Chamber Choir. Celkem se můžete těšit na dvanáct kousků a ukázku každého z nich najdete na stránkách internetového obchodu Amazon.co.uk.


Katapult - 1978/2018 - Limitovaná jubilejní edice (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Katapult - 1978/2018 - Limitovaná jubilejní edice
Letošní rok je pro Oldřicha Říhu a skupinu Katapult v několika ohledech jubilejní. Čerstvý květnový sedmdesátník je koncertně obdivuhodně k nezastavení, jarní trojCD kompilace "Essential" již potěšila mnoho fanoušků a teď je tady další velké výročí: Čtyřicet let od vydání debutového živáku a speciáílní vydání "1978/2018". Ten obsahuje všechny zásadní hity z prvního tvůrčího období Katapultu natočené na dvou koncertech na přelomu září a října roku 1977. K dostání je také speciální kartonový box o velikosti LP, stylově kopírující původní titulku, obsahuje vinylové album v pečlivě rekonstruovaném obalu a s remasterovaným, samotným kapelníkem ohlídaným zvukem. K tomu ve stříbrné krabici najdete toto album také jako CD.


Tip týdne

Parcels - Parcels (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electropop / dance / disco

Parcels - Parcels
Australský kvintet Parcels trvale usazený v německém Berlíně patří k jedněm z objevů loňského roku. Stalo se tak především díky singlu "Overnight", na kterém spolupracovali francouzští Daft Punk, a z eponymního debutu skupiny se tak stala jedna z velmi očekávaných desek tohoto roku. Nyní je konečně na pultech obchodů, ovšem zmíněný singl na ní nenajdete. I tak se ale můžete těšit na dvanáct písniček oscilující mezi electro popem, taneční hudbou, disco a psychedelií. První reakce zmiňují podobnost s tvorbou The Beach Boys, Chic případně Steely Dan. Že ke spolupráci dokáží přemluvit i další slavné lidi, dokládá videoklip k aktuálnímu singlu "Withorwithout", v němž si zahrála Milla Jovovich. Najdete jej společně s ostatními na YouTube.com kapely a my jen doplníme, že deska bude k dispozici i na vinylu a vychutnat si ji budete moct i naživo na prosincovém koncertě v pražském Lucerna Music Baru.


Adam Ďurica - 30 (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

Adam Ďurica - 30
Slovenský muzikant Adam Ďurica loni oslavil třicet let a byl to pro něj natolik důležitý milník, že tak pojmenoval i své nové album. Ke spolupráci na "30" přizval člena kapely From Our Hands Mateje Turcera, pod jehož dohledem připravil celkem dvanáct písniček. Spolupracoval na nich s renomovanými hudebníky, jako jsou Marián Čekovský, Marcel Buntaj, Dano Šoltis a Jerguš Oravec s tím, že pod texty jsou podepsaní Vlado Krausz, Sima Martausová, Rasťo Kopina, nováček BuranoWski a také šéf Radošinského naivného divadla Stanislav Štepka. Přímo za mikrofonem ho pak doplnila v písničce "City" česká zpěvačka Debbi. Prvních pět ukázek již sdílí muzikant na svém YouTube profilu.


Atreyu - In Our Wake (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: metalcore

Atreyu - In Our Wake
Úspěšná metalcoreová formace Atreyu má už od vydání svého debutu "Suicide Notes And Butterfly Kisses" v roce 2002 solidně našlápnuto. Novinka "In Our Wake" je proto velice očekávaným albem, kterému předcházel stejnojmenný singl. A jak napsal náš kolega k příslušnému videoklipu, "skladba je to nápaditá, s výrazným refrénem a emotivním nábojem, zkrátka má vše, co by hit kalifornských matadorů měl mít". Nás ale zajímá, jak se líbí vám, a proto vás poprosíme o váš názor dolů do komentářů.


Evanescence - Synthesis Live (DVD) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / metal

Evanescence Synthesis Live
Už od té doby, co Evanescence vydali "Fallen", si kapela v čele s charismatickou Amy Lee vydobyla silné místo na hudební scéně. Po tříleté pauze předvedli v loňském roce novinku "Synthesis", kterou provázelo úspěšné světové turné. K posluchačům míří nyní živák pořízený na vystoupení ze začátku listopadu v Grand Theater ve Foxwoods Casino v CT. Na disku najdete průřez celou dvacetiletou kariérou kapely a dobře známé skladby s bohatými orchestrálními aranžemi. Na YouTube.com najdete příslušný trailer.


Manon Meurt - MMXVIII (Minority Records)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: shoegaze

Manon Meurt - MMXVIII
Rakovnická skupina Manon Meurt se svým druhým albem nikam zbytečně nechvátala a materiál na něj vznikal a dozrával pozvolna. Čekání se ale přece jen vyplatilo a máme tu novinku s titulem "MMXVIII". Z rádií můžete znát už i singl "Figure It Out". Produkci ochutnávky a celé desky dostal na starost Jan P. Muchow a nahrávání probíhalo převážně v pražském studiu Faust Records za dohledu Dereka Saxenmeyera. Nahrávka dostala od našeho kolegy Jiřího V. Matýska vysoce nadprůměrné hodnocení a vy si v odkaze na jeho recenzi můžete poslechnout i ukázky alba. O svůj názor na desku se nezapomeňte podělit v komentářích pod článkem!


Dorota Barová - Iluzja (Animal Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / alternativa

Dorota Barová - Iluzja
Violoncellistka a zpěvačka Dorota Barová byla do této doby známá především z kapel Tara Fuki a Vertigo, s nimiž pravidelně nahrává, vystupuje a sbírá ocenění za jejich alba. K tomu vystupovala též v kapele Anety Langerové, spolupracuje s Lenkou Dusilovou a letos překvapila spoluprací se členy slovenské skupiny Korben Dallas v projektu Tugriki. Nyní se ale přišel čas na její první, čistě sólové album "Iluzja", pro nějž připravila deset vlastních nových písní zpívaných v polštině. Nahrávalo se ve studiu Sono pod dohledem Milana Cimfe v komorní sestavě s kytaristou Miroslavem Chyškou (Illustratosphere, J.A.R., Sexy Dancers) a baskytaristou Jakubem Vejnarem (Muff). V jedné skladbě pak hostuje klavíristka Beata Hlavenková. Jak uslyšíte z ukázek na stránkách vydavatelství Animal Music, hudebně se "Iluzja" pohybuje na hraně alternativy a jazzu.


Ludwig Göransson - Venom (soundtrack) (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folmová hudba

Ludwig Göransson - Venom (soundtrack)
Od minulého týdne brázdí českými kiny snímek další Marvelovské postavy, tentokrát o něco temnější "Venom". Hudbu k tomuto filmu složil švédský skladatel a producent známý ze spolupráce s Childish Gambino Ludwig Göransson, který již podbarvil snímky jako "Creed", "Vnitřní záležitosti", nebo "Millerovi na tripu". Scénickou hudbu pro stejnojmenný soundtrack rozdělili producenti do celkem osmnácti kompozic a vy jejich ukázky uslyšíte například na Supraphonline.cz.


Petr Linhart / Josef Štěpánek / Jan Steinsdörfer / Jaromír Honzák - Milostné vzpomínky na Čp.8 (Galén)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / jazz

Petr Linhart / Josef Štěpánek / Jan Steinsdörfer / Jaromír Honzák - Milostné vzpomínky na Čp.8
Album "Milostné vzpomínky na Čp. 8" je připomínkou slavné folkové skupiny první poloviny osmdesátých let a poctou jejímu zakladateli a leaderovi - Jaroslavu J. Ježkovi, písničkáři velkého hlasu i talentu, jemuž osud dopřál pobýt na tomto světě jen dvacet osm let. Bývalý člen Čp. 8 Petr Linhart přizval ke spolupráci kytaristu Josefa Štěpánka, klavíristu Jana Steinsdörfera a kontrabasistu Jaromíra Honzáka a nahrál s nimi třináct Ježkových písní, které dodnes září na folkovém nebi. Ukázky z alba jsou k dispozici na stránkách vydavatelství Supraphon.


Plácido Domingo & Pablo Sáinz Villegas - Volver (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba

Plácido Domingo & Pablo Sáinz Villegas - Volver
Slavný španělský tenor Plácido Domingo se na nové desce "Volver" spojil se svým krajanem, jedenačtyřicetiletým klasickým kytaristou Pablem Sáinzem Villegasem. Dvanáct skladeb, které na album zařadili, je směsí iberských a latinskoamerických písní. Domingův hlas uslyšíte pouze v devíti z nich, zbylé tři mají pouze instrumentální. Vedle titulní skladby mezi nimi najdete i slavnou "Guantanameru" či panamskou "Historia de un Amor". Ukázky všech jsou k dispozici na Supraphonline.cz.


Dále vychází:

Atreyu - In Our Wake (Deluxe) (Universal)
Basement - Beside Myself (Warner Music)
Evanescence - Synthesis Live (BluRay) (Universal)
Evanescence - Synthesis Live (CD+BRD) (Universal)
Evanescence - Synthesis Live (CD+DVD) (Universal)
Gösta Berlings Saga - Et Ex (Sony Music)
Keith Sweat - Playing For Keeps (Sony Music)
Kenny Rogers - The Best Of Kenny Rogers (Universal)
Klazz Brothers - Christmas Meets Cuba 2 (Sony Music)
Libera - Beyond (Invisible Hands Music)
Lyambiko - My Favourite Christmas Songs (Sony Music)
Martin Hroch - Harpsichord (ArcoDiva)
Martin Stadtfeld - Homage To Bach (Sony Music)
Michael McDonald - Season Of Peace - The Christmas Collection (Warner Music)
Roque Ba?Os - The Girl In The Spider's Web (Original Motion Picture Soundtrack) (Sony Music)
Tini - Quiero Volver (Universal)
Valer Sabadus - Caro Gemello - Farinelli And Metastasio (Sony Music)

Vychází na vinylu:
Atreyu - In Our Wake (Universal)
Basement - Beside Myself (Warner Music)
CéLine Dion - Falling Into You (Sony Music)
CéLine Dion - These Are Special Times (Sony Music)
Cranberries - Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? (Universal)
David Bowie - Loving The Alien (1983-1988) (Warner Music)
Elvis Costello & The Imposters - Look Now (Universal)
Elvis Costello & The Imposters - Look Now / Deluxe (Universal)
Elvis Presley - Elvis 30 #1 Hits (Sony Music)
Eric Clapton - Happy Xmas (Universal)
Fleetwood Mac - The Dance (Warner Music)
Fugees - The Score (Sony Music)
Glasvegas - Glasvegas (Sony Music)
Gösta Berlings Saga - Et Ex (Sony Music)
Jeff Buckley - Grace (Sony Music)
Jess Glynne - Always In Between (Warner Music)
Kings Of Leon - Aha Shake Heartbreak (Sony Music)
Manon Meurt - MMXVIII (Minority Records)
Miles Davis - Kind Of Blue (Sony Music)
Nazareth - Tattooed On My Brain (Mystic Production)
Parcels - Parcels (Universal)
Peter Tosh - Legalize It (Sony Music)
Primal Scream - Give Out But Don'T Give Up: The Original Memphis Recordings (Sony Music)
Rick Wakeman - Piano Odyssey (Sony Music)
System Of A Down - Hypnotize (Sony Music)
System Of A Down - Mezmerize (Sony Music)
System Of A Down - Steal This Album! (Sony Music)
System Of A Down - System Of A Down (Sony Music)
System Of A Down - Toxicity (Sony Music)
Teodor Currentzis - Mahler: Symphony No. 6 (Sony Music)
The RebelS - Šípková Růženka (Supraphon)
The Sadies - Darker Circles (Yep Roc Records)
Tom Morello - The Atlas Underground (Warner Music)
Wu-Tang Clan - Enter The Wu-Tang Clan (36 Chambers) (Sony Music)

Reedice:
Cocteau Twins - Treasure Hiding / The Fontana Years (Universal)
David Bowie - Loving The Alien (1983-1988) (Warner Music)
Pavel Novák - Klaunova Zpověď (DVD) (Supraphon)
Primal Scream - Give Out But Don't Give Up: The Original Memphis Recordings (Sony Music)
The RebelS - Šípková Růženka (Supraphon)

NÁZORY
  • Barvy 8/10 (Tony, 16.10.2018 10:52) Reagovat

    Album Barvy od Marty Jandové mně mile překvapilo. Deska je výborná, dobře se poslouchá a něco takého jsem přesně od ní čekal!!

  • Clapton, Nazareth, Gorod... (Fimi, 16.10.2018 11:13) Reagovat

    Clapton, Nazareth, Gorod

  • Barvy (marsden, 16.10.2018 16:18) Reagovat

    Vyborne album, pustim, kazda skladba ma smrnc, spad, v pohode texty a vyborny zpev. Konecne!! po dlouhy dobe pop radiova ceska zenska deska, coz pro nekoho zni az hanlive, ale za me naprosto ok. Podobny cd dela jen asi Ewa Farna. Mluvim ciste pop rock hudba - skoro az ceska Pink.


    • Re: Barvy (Anonym, 16.10.2018 20:17) Reagovat

      a co česká lady gaga né? No nééé ;)

  • Pavel Novák - Klaunova zpověď, to snad ne ?'... (milanmilan2, 16.10.2018 18:58) Reagovat

    Pavel Novák - Klaunova zpověď, to snad ne ?'

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- První pololetí u labelu Animal Music nabídne Janáčka, jazz i nevydané nahrávky skladatele Zdeňka Lišky (06.02.2024 11:39)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
- Nové desky 1-2/2024 - od The Vaccines přes Magnum po Kali Uchis (17.01.2024 08:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Kabát Taylor Swift U2 Lucie Vondráčková Madonna Dua Lipa Rush Bono Mirai Kryštof Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu