Vanessa Carlton dotočila novou desku. Bude se jmenovat "Liberman"

20.03.2014 11:27 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Jednu dobu to vypadalo, že Vanessa Carlton z hudebního světa zcela zmizí, jelikož měla problémy se svým vydavatelstvím i skutečností, že její desky se i přes jejich kvalitu neprodávaly tak, jak by si zasloužila. Ale opak je pravdou. Na malém labelu nejdříve vydala kritikou milovanou desku "Rabbits On The Run" a k ní brzy přidá další kousek. Americká interpretka o tom informovala fanoušky prostřednictvím svého profilu na Twitteru.


Album "Liberman" se stane pátým zpěvaččiným studiovým počinem. Vanessa jej zatím propagovala jediným singlem, pomalou a čistě akustickou melancholií "I'll Wait For You". Nový materiál zatím nemá stanovené datum vydání a kromě počtu písniček, kterých bude deset, nejsou známy žádné další podrobnosti.

V osobním životě byl poslední rok pro Vanessu ve znamení velkých změn. Nejdříve s radostí oznámila své těhotenství, pak ovšem o své první nenarozené dítě kvůli zdravotním komplikacím přišla. Konec roku však přinesl i pozitivní zprávy - během tajného obřadu se zpěvačka provdala za hudebníka Johna McCauleyho. Stalo se tak navzdory skutečnosti, že na svém posledním albu byla písnička s výmluvným názvem "I Don't Wanna Be A Bride", tedy nechci se stát nevěstou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY