shop.musicserver.cz
Nové desky pro 17. týden

Nové desky pro 17. týden

Vydáno: 01.05.2016 14:30 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Ty největší hvězdy tento týden chybí, nicméně hudební fanoušky jistě potěší návraty Vanessy Carlton a Katy B, nová deska skotských Travis, další nahrávka rozmanitých Snarky Puppy, Zucchero vracející se k soulu a blues či spojení Natalie Kocab a Michaely Polákové. Příznivci rocku pak jistě vyhlížejí Roba Zombieho a ti countryoví Martinu McBride.

Pokud se v pondělí 2. května vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Vanessa Carlton - Liberman (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop

Vanessa Carlton - Liberman
Vanessa Carlton své evropské fanoušky napínala možná o něco déle, než by chtěli. Zmínky o jejím pátém albu "Liberman" šly éterem již v březnu 2014, finální vydání desky ovšem z důvodu těhotenství posunula zpěvačka na loňský říjen. Stalo se tak ovšem pouze ve Spojených státech, my jsme si museli počkat až na konec dubna. Díky tomu ale už přesně víme, že "Liberman" nabídne celkem deset písniček, které na deluxe edici rozšíří hned osm bonusů poskládaných z živých záznamů a jednoho původního dema. Desku produkoval Steve Osborne (Suede, KT Tunstall, A-ha) společně s Adamem Landrym, kterým se dle ohlasů ze zámoří povedlo nasměrovat zpěvačku na umělečtější cestu. Její melodická kombinace popu, folku a rocku se tak potkává s elektronickými a indie prvky, což většina kritiků kvituje s nadšením. Zda s nimi budete souhlasit, můžete zjišťovat na YouTube.com Vanessy Carlton, kde najdete v různé podobě většinu písniček z alba.


Zucchero - Black Cat (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: soul rock / blues rock

Zucchero - Black Cat
Nebudeme-li počítat kubánskou odbočku v podobě alba "La Sesion Cubana", nechal čekat Zucchero své fanoušky dlouhých šest let. Čekání je ale nyní u konce a italský zpěvák představuje svoje dvanácté studiové album nazvané "Black Cat". Složil a nahrál pro něj celkem třináct písniček, v nichž se vrací ke svým hudebním kořenům z první poloviny osmdesátých let, tedy k soulu a blues. O produkci desky se postarali hned tři matadoři branže - T-Bone Burnett, známý z produkcí alb Elvise Costella, Eltona Johna nebo řady soundtracků, Brendan O'Brien, v jehož portfoliu jsou Bruce Springsteen, Pearl Jam či AC/DC, a Don Was, jehož služeb využil v minulosti jak sám Zucchero, tak i Rolling Stones, Kris Kristofferson, nebo třeba Ringo Starr. Mezi hosty najdeme Bona z kapely U2, který krátce po pařížských útocích s Zuccherem napsal píseň "Streets Of Surrender (S.O.S.)", a také Marka Knopflera, který do ní a dále do songu "Ci Si Arrende" přidal kytarový part. Blíže můžete poznat "Black Cat" díky dvěma singlům na zpěvákově VEVU, pomocí ukázek v e-shopu Supraphonline.cz, nebo v říjnu naživo v pražském Foru Karlín.


Katy B - Honey (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: taneční hudba / dubstep / electronica / r'n'b

Katy B - Honey
Anglická zpěvačka Katy B se po dvou albech odmlčela na o něco kratší dobu, než tomu bylo mezi první a druhou deskou, ačkoli tentokrát onu prodlevu ničím nevyplnila, jak tomu bylo minule v případě EP "Danger". Její třetí počin dostal název "Honey" a rodačka z Londýna jej označuje spíše jako projekt. Není divu vzhledem k počtu lidí, který se na něm podílel. Vedle slavných jmen jako Major Lazer nebo Craig David to byli méně známí DJové a muzikanti jako Kaytranada, Wilkinson, Stamina MC, KDA, Sasha Keable, JD. Reid, The HeavyTrackerz, D Double E, J Hus, Four Tet, Floating Points, Jamie Jones, Kate Simko, Hannah Wants, nebo Novelist. S tímto týmem, který coby producent obohatil ještě Diplo, nahrála celkem třináct písniček, které jsou hodně laděné do různých tanečních hudebních stylů, včetně dubstepu, house, či elektroniky. Několik ochutnávek již můžete testovat na VEVU Katy B.


Martina McBride - Reckless (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Martina McBride - Reckless
Americká countryová zpěvačka Martina McBride se po předloňské odbočce ke coververzím soulových a r'n'b hitů na albu "Everlasting" opět vrací s původní novou hudbou. Své třinácté studiové album pojmenovala "Reckless" a připravila pro něj celkem deset písniček, kde si v jedné zahostoval countryový zpěvák Buddy Miller a v druhé její slavný kolega Keith Urban. Countryoví příznivci budou znát druhou v pořadí "It Ain't Pretty", kterou si vypůjčila od Lady Antebellum. Prvním singlem se stala titulní písnička, která má již svůj videoklip. Ten společně s několika dalšími v audio verzi najdete na VEVU Martiny McBride.


Natalie Kocab & Michaela Poláková - Ellis Island (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / alternativní pop

Natálie Kocáb & Michaela Poláková - Ellis Island
Natálie Kocábová alias Natalie Kocab si dala od vydání alba "Walking On The A-bomb" pět let pauzu a nyní se vrací zpět a není sama. Na pomoc si přizvala jednak skladatelku Michaelu Polákovou a pak také kytaristu britských The Verve Nicka McCabea. Ona sama přispěla texty a výsledkem je deset poměrně syrových písní, v nichž si podle svých slov dámy zakládaly na hloubce uměleckých výpovědích a náročnosti a některé naladily do temné až dekadentní atmosféry. Nahrávalo se v studiu Michaela Kocába a vedle McCabea se na něm podílel bubeník Michael Kocáb jr a baskytarista Fernando Saunders, známý mimo jiné z doprovodné kapely Lou Reeda. První ukázky z desky najdete na YouTube.com.


Tip týdne

Snarky Puppy - Culcha Vulcha (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: instrumentální progresivní rock / jazz fusion

Snarky Puppy - Culcha Vulcha
Členové Snarky Puppy jsou snad neunavitelní. V půli února jsme vám představili jejich desáté album "Family Dinner - Volume 2", před pár týdny sólový projekt Billa Laurance, dnes o pár odstavců níže sólovku Cory Henryho a především nyní jejich další album "Culcha Vulcha". Celkem devět nových skladeb, které má na svědomí kontrabasista Michael League, opět tahle parta nahrávala ve spojení s řadou muzikantů, kteří jsou spojení s kapelou a říkají si "the Fam". Na rozdíl od předchůdce, se ale tentokrát obešli bez hostování známých muzikantů a interpretů. "Culcha Vulcha" je zároveň po dlouhých osmi letech první čistě studiová nahrávka, která vznikla ve studiu Sonic Ranch v texaském Tornillu nedaleko El Pasa. Vaši pozornost může přitáhnout jednak trailer k albu, nebo i první singl "Tarova".


Travis - Everything At Once (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: soft rock

Travis - Everything At Once
Skotským Travis se posledním albem "Where You Stand" z roku 2013 povedl návrat po krátké pauze, kterou si vzali po vydání "Ode To J Smith". Desce jako takové se dobře vedlo v hitparádách a jediné, co jim mohlo trochu kazit náladu, je absence výraznějšího singlového úspěchu. Toto se zřejmě nezlepší ani s novinkou "Everything At Once", z níž vyšly už čtyři singly, a zatím ani ty v hitparádách nebodovaly. Snad se bude dařit opět lépe albu, kde přibylo dalších šest kousků, včetně "Idlewild", kde si zahostovala anglická zpěvačka s jamajsko-liberijskými kořeny Josephine Oniyama. Travis desku nahrávali v legendárních berlínských studiích Hansa společně s producentem Michaelem Ilbertem, kde je doprovodila svým vokálem i norská zpěvačka Aurora. Jestli ji uslyšíte i v sampleru na facebookovém profilu kapely, můžete zjišťovat sami. A jestli vás album zaujme, zkuste vyhledat deluxe edici rozšířenou o DVD se stejnojmenným filmem, který režíroval Fran Healy.


Dead Letter Circus - Aesthesis (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Dead Letter Circus - Aesthesis
Rockeři z Dead Letter Circus připravili pro své fanoušky nové a v pořadí už třetí studiové album "Aesthesis". "Je to deska, která váš přinutí cítit. A ty emoce budou ohromné," uvádí jedna z mnoha nadšených recenzí. Něco na tom asi bude, protože celá řada recenzí píše o desce v samých superlativech. Nahrávka navazuje tam, kde skončila předchozí deska "The Catalyst Fire" a dělají čest svému progresivnímu žánrovému zařazení. Na stránkách YouTube.com si můžete poslechnout ukázku v podobě skladby "While You Wait".


Bill Charlap Trio - Notes From New York (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Bill Charlap Trio - Notes From New York
Americký jazzový klavírista Bill Charlap natočil v loňském roce společně s Tonym Bennettem album "The Silver Lining: The Songs Of Jerome Kern", za které se letos odnesli cenu Grammy v kategorii Nejlepší vokální album tradičního popu. Po tomto úspěchu je pochopitelně jeho další deska očekávaná o něco výrazněji, než to bylo v případě těch předchozích. Novinku s názvem "Notes From New York" natočil společně s dalšími dvěma muzikanty kontrabasistou Peterem Washingtonem a bubeníkem Kenny Washingtonem. Celkem devět skladeb pořídili během dvou týdnů newyorském Lincolnově centru a vy se s nimi můžete seznámit prostřednictvím Supraphonline.cz.


DragonForce - Killer Elite (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

DragonForce - Killer Elite
Se svým historicky prvním výběrem přichází formace DragonForce. Kompilace s titulem "Killer Elite" obsahuje výběr toho nejlepšího z celé historie kapely, která na scéně funguje od roku 1999. Za dobu své existence stihla vydat šest studiových desek, přičemž ta poslední "Maximum Overload" vyšla v roce 2014. Výběr z řadových nahrávek doplňují také záznamy z živých vystoupení a několik videoklipů. Celkem se tedy můžete v té nejluxusnější verzi těšit na kolekce dvou CD a jednoho DVD, případně na kolekci dvou CD disků ve standardní edici. Ukázku jednoho ze živáků najdete na odkaz ven.


Prince - HITnRUN Phase Two (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: funk / rock / r'n'b

Prince - HITnRUN Phase Two
Je to teprve pár dní, co svět obletěla zpráva, že Prince zemřel. Vzhledem k jeho hudebnímu nadšení, se dá očekávat, že se k nám dostane spousta jeho nahrávek, ovšem album "HITnRUN Phase Two", do této kategorie nespadá. Deska totiž oficiálně vyšla už na sklonku loňského roku, ale byla k dispozici pouze uživatelům služby Tidal. Nyní konečně vychází také fyzicky. Jak už název napovídá, navazuje na první díl z loňského září a přinese celkem dvanáct písniček opět na pomezí funku, rocku, jazzu a r'n'b. Některé z nich už Prince vydal různými způsoby o něco dříve, například v roce 2013. Nejstarším songem je "Xtraloveable", kterou zpěvák napsal již v roce 1982 pro skupinu Vanity 6. Na rozdíl od předchůdce se druhý díl, navzdory proklamované spolupráce s Nicki Minaj, zcela obešel bez hostování. Album je stále k dispozici na již zmíněném Tidalu.


Haken - Affinity (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní rock

Haken - Affinity
Britská progresivně rocková formace Haken vydává očekávanou novinku "Affinity". Jde o jejich v pořadí čtvrtou studiovou nahrávku a současně první desku, na které se podílel baskytarista Conner Green, jenž nahradil Thomase MacLeana. Jako první ochutnávku vybrali muzikanti kousek "Initiate" a k posluchačům ho vyslali už v polovině března. Druhý singl "The Endless Knot" představili ani ne o měsíc později. K první z uvedených ochutnávek vytvořili muzikanti i klip. Podívat se na něj můžete na YouTube.com.


Take 6 - Believe (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: a cappella / jazz / gospel

Take 6 - Believe
A cappella skupiny opět po čase zažívají poměrně značný nárůst obliby - ať jsou to Naturally 7, Pentatonix, nebo třeba Take 6, kteří vydávají novinku "Believe". Majitelé deseti cen Grammy se po poslední desce "One" odmlčeli na nezvyklé čtyři roky a nyní se sextet z Huntsville v Alabamě vrací s čtrnácti novými písničkami, z nichž je drtivá většina s hudebním doprovodem; čistě a cappella je pouze jediná. Najdete mezi nimi jednu, kterou pro Take 6 napsala Diane Warren, a jednu, v níž si zahostoval Stevie Wonder. Ukázky všech si můžete poslechnout v e-shopu Supraphonline.cz.


Rob Zombie - The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / metal

Rob Zombie - The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser
Americký hudebník, režisér a producent Rob Zombie se po tříleté pauze připomíná fanouškům s deskou "The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser". Jde o jeho v pořadí šestou nahrávku, kterou sám její autor popisuje jako "doposud fakt nejtvrdší a nejnas*anější hudební šílenost". Z rádií možná znáte už pilotní singl "Well, Everybody's Fucking in a U.F.O". Kromě tohoto kousku obsahuje nástupce "Venomous Rat Regeneration Vendor" dalších jedenáct skladeb. Ukázky najdete na stránkách pledgemusic.com.


Cory Henry - The Revival (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / gospel / jazz funk

Cory Henry - The Revival/
Jak jsme vám v příspěvku o novince Snarky Puppy slíbili, představíme vám ještě sólový projekt jednoho člena této kapely. Jedná se konkrétně o album "The Revival" klavíristy a hráče na hammondky Cory Henryho, který v minulosti koncertoval například s Brucem Springsteenem, P. Diddym, Boyz II Men, nebo The Roots. Představovaný druhý počin je vlastně záznamem koncertu, který odehrál před dvěma roky v newyorském Brooklynu a na němž představil svoji vizi písní jiných muzikantů, včetně "Yesterday" The Beatles. U nás deska vychází s mírným zpožděním, ovšem rovnou v kombinaci s DVD, kde najdete zmíněný koncert také ve video podobě. Několik ukázek z něj, sídlí Cory Henry prostřednictvím svého Youtube.com kanálu.


Discharge - End Of Days (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hardcore punk

Discharge - End Of Days
Britská hardcore punková formace Discharge funguje na hudební scéně s přestávkami od roku 1977. Teprve loni ale podepsali smlouvu s vydavatelstvím Nuclear Blast a nyní přichází na scénu s deskou "End Of Days", které předcházela nahrávka "New World Order". Album obsahuje patnáct písní a osazenstvo kapely k nim prozradilo: "První den, kdy jsme vstoupili do studia, bylo čerstvě po krvavém úplňku. Všude v médiích se psalo, že pro určité náboženské skupiny to znamená 'konec všech dní'. Vzhledem k textům písní se nám tento název docela zamlouval. Základem desky je téma regrese, jako protiklad progrese. Opravdu jsme se snažili dostat se nyní ke kořenům a s výsledkem jsme velice spokojení." Ukázku v podobě písně "Hatebomb" najdete na odkaz ven.


Purson - Desire's Magic Theatre (Universal)
web / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Purson - Desire's Magic Theatre
Nástupce tři roky starého debutového díla britské psychedelické rockové formace Purson jsme se měli dočkat už v březnu, nicméně díky náročnému turné se termín zhruba o měsíc posunul. Koncem loňského roku ale dorazila do radií ochutnávková skladba "Electric Landlady" a pokud jste na ni ještě neměli to štěstí, můžete si ji poslechnout na YouTube.com. A jak celou desku hodnotí kapela? "Ukázalo se, že 'Desire's Magic Theatre' bude představovat vše, co jsem si kdy přála a dokonce ještě víc," vzkazuje frontmanka Rosalie Cunningham.


Dále vychází:

Cream - Classic Album Selection (Universal)
Deep Purple - Live At Long Beach Arena 1976 (Mystic Production)
Fallujah - Dreamless (Mystic Production)
Jaded Heart - Guilt By Design (Mystic Production)
KMPFSPRT - Intervention (Sony Music)
Long Distance Calling - Trips (Sony Music)
Lush - Blind Spot (EP) (Bertus)
Merciless Death - Taken From Beyond (Mystic Production)
Myrath - Legacy (Mystic Production)
Nemesea - Uprise (Limited Edition) (Mystic Production)
Tini - Tini (Universal)
UK - Ultimate Collectors Edition (Box) (Bertus)

Vychází na vinylu:
Boz Scaggs - Silk Degrees (Sony Music)
Dead Letter Circus - Aesthesis (Mystic Production)
Deep Purple - Live At Long Beach Arena 1976 (Mystic Production)
Discharge - End Of Days (Mystic Production)
Electric Light Orchestra - A New World Record (Sony Music)
Electric Light Orchestra - Eldorado (Sony Music)
Electric Light Orchestra - Out Of The Blue (Sony Music)
Haken - Affinity (Sony Music)
John Williams - Star Wars: The Force Awakens / SíLa Se Probouzí (Universal)
KMPFSPRT - Intervention (Sony Music)
Long Distance Calling - Trips (Sony Music)
Lush - Blind Spot (Bertus)
Merciless Death - Taken From Beyond (Mystic Production)
Purson - Desire's Magic Theatre (Universal)
Rob Zombie - The Electric Warlock Acid (Universal)
Travis - Everything At Once (Universal)
Zakk Wylde - Book Of Shadows II (Universal)

Reedice:
Holy Moses - Finished With The Dogs (Mystic Production)
Holy Moses - Queen Of Siam (Mystic Production)

NÁZORY
  • Co tyhle články o nevých albech píše za imbec... (Anonym, 01.05.2016 14:50) Reagovat

    Co tyhle články o nevých albech píše za imbecila?
    Sakra, vy zkušení hudební odborníci ... slyšeli jste někdy DragonForce? Že ne? To je mi uplně jedno, ale indie rock to neni.. Speed a Heavy metal je ale jen kousek od toho, to by se "dalo omluvit".
    Sakra, chce se mi ze silně upadající úrovně tohodle "webu" brečet....

    • Re: Co tyhle články o nevých albech píše za imbec... (Evžen Mlátička, 01.05.2016 15:05) Reagovat

      Kdyby jsi alespoň napsal své jméno, anonyme!

      • Re: Co tyhle články o nevých albech píše za imbec... (Anonym, 01.05.2016 17:31) Reagovat

        A ty Evžene Mlátičko snad anonym nejsi, když píšeš pod pseudonymem??????

    • Re: Co tyhle články o nevých albech píše za imbec... (Pitchulizal Jan, 07.05.2016 06:12) Reagovat

      Nejsi schopen se podepsat? Solidni člověk uvede své pravé jméno!

  • hudební blog (Petr, 01.05.2016 16:53) Reagovat

    Pozývam vas diskutovat na tento hudební web. Pro příznivce alternatívy.
    http://kali-dev.filipskerik.eu/domains/kali-dev.filipskerik.eu/prave-hraje/

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Still Corners - Dream Talk 9/10
Recenze: Still Corners zvou zdařilou deskou "Dream Talk" do zasněné krajiny Nad hudební scénou sice letos svá křídla rozpíná country, ale naštěstí tu jsou i kapely, které trendům nepodléhají. Still Corners sázejí na to, co umí - a tentokrát také na své sny. Na nové desce "Dream Talk" totiž... čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 15:30 v sekci Recenze
girl in red - I'm Doing It Again Baby! 9/10
Recenze: girl in red je zpátky! Na desce "I'm Doing It Again Baby!" překypuje sebevědomím girl in red, norská alternativní popařka s červenou čepičkou, se na druhé studiovce "I'm Doing It Again Baby!" znovu hlásí o slovo. A je to jenom dobře. Upřímné, otevřené a autentické umělkyni se totiž se svou nakažlivou a... čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Iveta Bartošová - Málo mě znáš 7/10
Hudba v TV: Třídílný dokument "Málo mě znáš" citlivě provází kariérou Ivety Bartošové V návaznosti na úspěch seriálu "Iveta" uvedla streamovací platforma Voyo dokument "Málo mě znáš". Jeho tři díly režíroval Tomáš Klein, který dává na zpěvaččin příběh nahlédnout z mnoha různých úhlů pohledu. Také tento... čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 15:00 v sekci Recenze | Hudba v TV
The Libertines - All Quiet On The Eastern Esplanade 8/10
Recenze: The Libertines se na "All Quiet On The Eastern Esplanade" vracejí do minulosti a demonstrují svou sounáležitost Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern... čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 00:00 v sekci Recenze
Mirai - TOMODACHI 5/10
Recenze: Album "TOMODACHI" zachycuje Mirai v období tvůrčí krize Také na své čtvrté studiovce pokračují Mirai v tradici japonských názvů, na hitový standard předešlých počinů ale novinka "TOMODACHI" nenavazuje. Muzikanti říkají, že si na této desce hrají, spíše se ale zdá, že zkrátka... čtěte zde
Vydáno: 14.04.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Lucerna Music Bar, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Čt 18.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Themroc Prince The Prodigy Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Queen Adele AC/DC U2 Sia Rush Beyoncé Bono Taylor Swift Liam Gallagher Linkin Park Lady Gaga Imagine Dragons Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu