Kelis se bude letos věnovat hlavně jídlu

18.02.2014 15:16 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Kelis
© Facebook
Ačkoli své nové album Kelis slibovala už na podzim minulého roku, nakonec se ho dočkáme až letos 21. dubna pod názvem "Food", tedy jídlo. A to z hlediska poživatin v její kariéře v roce 2014 rozhodne nebude vše.

Koncem února proběhne na americkém televizním programu Cooking Channel premiéra její kuchařské show nazvané "Saucy and Sweet", kde bude zpěvačka mimo jiné předvádět své kuchařské umění s vlastními recepty. Vášeň pro vaření u Kelis ovšem není žádnou novinkou - před časem dokonce zvažovala, že pověsí hudbu na hřebík a bude z ní šéfkuchařka, také se snažila prosadit s řadou vlastních omáček nazvaných Feast.

Pokud vás ale více zajímá její nové album, vězte, že ho celé produkoval Dave Sitek z TV On The Radio a vyjde u labelu Ninja Tune. Prvním singlem se koncem ledna stala písnička "Jerk Ribs", která ovšem byla už několik měsíců předtím uvolněna k volnému downloadu. Skutečným prvním singlem se tak stane spíše novinka "Rumble", k níž by již brzy měl být představen i videoklip. Její audiopodobu můžete ale už teď zkusit pod článkem.

Pokud se nic nezmění, v dubnu najdeme na desce "Food" tyto skladby: Jerk Ribs, Breakfast, Forever Be, Floys, Runner, Hooch, Cobbler, Bless the Telephone, Fish Fry, Change, Rumble, Biscuits 'n' Gravy, Dreamer.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY