shop.musicserver.cz
Nové desky pro 47. týden

Nové desky pro 47. týden

Vydáno: 16.11.2014 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Žánrově pestrý bude příští týden. Vévodí mu živák Depeche Mode, rockeři Nickelback a popaři One Direction. K nim se přidají Stromboli, vánoční Helena Vondráčková i Renéě Fleming za doprovodu exkluzivních jazzmanů, art rockoví Tv On The Radio, hvězdami nabitý soundrack k třetím "Hunger Games" a dva Britové - Cheryl a Bryan Ferry.

Pokud se v pondělí 14. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Depeche Mode - Live In Berlin (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: syntrh pop / electro rock / new wave

Depeche Mode - Live In Berlin
Depeche Mode strávili na turné k desce "Delta Machine" prakticky jeden celý rok. Během tohoto roku se zastavili na více jak stovce míst na třech kontinentech, přičemž první část se odehrála na stadionech a ta druhá v halách. Celkem jej zhlédlo dva milióny fanoušků, kteří z něj udělali deváté nejvýdělečnější turné roku 2013. 25. a 27. listopadu se koncertovali v berlínské O2 areně, kde vznikl i záznam "Live In Berlin". Na svědomí ho má pochopitelně jejich dvorní režisér Anton Corbijn a bude obsahovat více než dvě hodiny materiálu. Vyjde jednak v audio formátu na 2CD, ale pro fanoušky bude zajímavý především box, který bude obsahovat DVD se záznamem koncertu, bonusové DVD "Alive In Berlin" s vloženými komentáři, záběry ze zákulisí, rozhovory se členy kapely i s fanoušky a dvě akustické skladby navíc, natočené v nejstarším berlínském nevěstinci Salon Bel Ami. V boxu dále fanoušci najdou i dvě audio CD s koncertním záznamem a pro hudební fajnšmekry je vložený i Blu-Ray disk s vícekanálovým mixem alba "Delta Machine". První ukázky koncertního záznamu - "Should Be Higher" a "Enjoy The Silence" sdílí DM na svém VEVU.


Nickelback - No Fixed Address (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: grunge rock / pop rock

Nickelback - No Fixed Address
Třiroky od vydání "Here and Now" se kanadští Nickelback hlásí o slovo s novou studiovkou "No Fixed Address". Termín vydání novinky koresponduje s šestiletým výročím od vydání jejich šesté desky "Dark Horse". Pilotním singlem se stala skladba "Edge Of Evolution", která v mžiku obsadila přední příčky hitparád. Z rádií byste ještě ale mohli znát kousek "What Are YouWaiting For?". Samotný název vznikl díky faktu, že deska vznikala na několika různých místech a stěží by se daly vybrat jedny nahrávací studia, kde mohla vzniknout většina písní. Na Vevo kanálu Nickelback si můžete poslechnout několik albových písní včetně výše zmíněného singlu "What Are You Waiting For?".


Cheryl - Only Human (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / elektronika / r'n'b

Cheryl - Only Human
O týden později oproti britským ostrovům se k nám dostává čtvrté studiové album anglické zpěvačky Cheryl Cole, která si už od dva roky starého počinu "A Million Lights" říká pouze Cheryl. Po něm vyjela se svoji někdejší skupinou Girls Aloud na turné a následně si vzala rok oddech. Ale nyní už je zpět s novinkou nese název "Only Human", na níž spolupracovala s početným týmem autorů a producentů, kde ovšem příliš zvučných jmen nenaleznete. Opět s ní spolupracoval produkční tým Red Triangle, přizvala i členku Girls Aloud Nicolu Roberts a podílel se i Jesse Shatkin, jehož služeb využila například Kelly Clarkson nebo Sia. Desku pak Cheryl naplnila bohatě patnácti skladbami, v nichž si ve dvou zahostoval Tinie Tempah a Joel Compass. Pokud byste náhodou vyhledali deluxe edici, budete bohatší o další tři skladby včetně "Firecracker", kterou má na svědomí Sia a Greg Kurstin. První ochutnávky z desky sdílí na svém webu.


One Direction - Four (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / teen pop

One Direction - Four
One Direction se stále drží modelu jeden rok - jedno album. To letošní, v pořadí čtvrté, ponese symbolický název "Four". S ním budou mít poměrně těžký úkol navázat na úspěch předešlého počinu "Midnight Memories", který se stal se čtyřmi milióny prodaných kusů nejprodávanějším albem loňského roku. Pro spolupráci na tomto albu vsadila irsko-britská pětice především na domácími autory. Písničky jim pomáhali psát například Ed Sheeran, Wayne Hector, Jamie Scott, písničkář Ed Drewett nebo irská zpěvačka a autorka Ruth-Anne Cunningham. Výsledkem je dvanáct songů pro standardní vydání a o čtyři více v případě deluxe edice. "Four" už předznamenal první singl "Steal My Girl", jehož videoklip společně s ukázkou druhého singlu "Night Changes" najdete na VEVU skupiny.


Tip týdne

Renée Fleming - Christmas In New York (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: vánoční hudba / jazz / vážná hudba

Renée Fleming - Christmas In New York
Americká sopranistka a jedna z největších hvězd operní scény Renée Fleming si pro jednou odskočila od klasického repertoáru a rozhodla se, že i ona přinese několik vánočních melodií do svátečního času. Nahrávku nazvala "Christmas In New York" a zvolila pro ni celkem třináct převážně tradičních amerických melodií. Jsou mezi nimi například "Silver Bells", "Sleigh Ride", "Winter Wonderland" nebo "Snowbound". To ale není vše. Do studia si k sobě pozvala současnou americkou jazzovou špičku a vánoční písně tak s ní nahrávali Kurt Elling, Brad Mehldau, Gregory Porter, Wynton Marsalis, Chris Botti nebo americká muzikálová zpěvačka Kelli O'Hara. Není tedy divu, že na výsledkem jsou vánoční písně na pomezí jazzu a klasické hudby. Ukázky tohoto netradičního pojetí nabízí internetový obchod Amazon.com.


Xindl X - G2 Acoustic Stage (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: art rock

Xindl-X - G2 Acoustic Stage
Poslední z plánovaných akustických koncertů Óčka s titulem G2 Acoustic Stage uzavřel Xindl X společně s Ewou Farnou. Akce, ze které Xindl X nyní vydává živák, proběhla 9. září v pražském Retro Music Hall. Společně s ním se na scéně blýskl i The Tap Tap Orchestra a řada dalších hostů. "Na naší poslední desce Čecháček Made jsme se vrátili k akustickému hraní a teď jsme do stejné podoby zaranžovali i naše starší písně. Stejně jako na desce jsme i tady přizvali ke spolupráci hostující dechovou sekci. Kromě toho se také objeví kapela The Tap Tap a zpěvačky Ewa Farna a Mirka Miškechová. I když to bude "malý akustický koncert", tak v jeden moment bude na pódiu pětadvacet lidí, takže to bude velké," prozradil před konáním koncertu písničkář. Vzniklý záznam je k dostání na CD a DVD. Ukázku najdete ve videu na YouTube.com.


Různí - The Hunger Games: Mockingjay Part 1 (soundtrack) (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: filmová hudba / elektronika / pop

Různí - The Hunger Games: Mockingjay Part 1 (soundtrack)
Třetímu pokračování série "Hunger Games" s českým názvem "Síla vzdoru 1. část." se už pomalu blíží do kin. O pár dní film ovšem předběhne stejnojmenný soundtrack. Na něj se opět vrací Novozélanďanka Lorde, která nazpívala titulní skladbu s názvem "Yellow Flicker Beat" a má prsty v dalších čtyřech písničkách. K ní se dále přidali například Stromae s Pushou T, Q-Tipem a Haim, CHVRCHES, Tove Lo, Charli XCX s členem Duran Duran Simonem Le Bonem, Major Lazer dohromady s Arianou Grande, Tinashe, Bat For Lashes, Grace Jones, Raury, nebo The Chemical Brothers společně s Miguelem. Celkem soundtrack naplnili čtrnácti písničkami, které můžete již nyní slyšet ve videu na YouTube.com.


TV On The Radio - Seeds (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: art rock / indie rock

Tv On The Radio - Seeds
S pátou studiovkou se v nadcházejícím týdnu připomenou fanouškům TV On The Radio. Nástupce tři roky starého díla "Nine Types of Light" dostal název "Seeds" a bude to jejich první deska od smrti baskytaristy Gerarda Smithe, který zemřel před třemi lety na rakovinu plic. Pilotní ochutnávkou se stala skladba "Happy Idiot". Příslušné lyric video najdete tady. Produkci této skladby (a všech ostatních) se ujal kytarista David Sitek a nahrávání materiálu probíhalo v jeho studiu Federal Prism Studio v Los Angeles. Další ukázky alba najdete na YouTube.com.


Helena Vondráčková - Kouzlo Vánoc (Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: vánoční hudba / tradiční pop

Helena Vondráčková - Kouzlo Vánoc
Helena Vondráčková před pár týdny vydala kompilaci "Best Of Best", kterou oslavovala padesát let na hudební scéně, ale nakonec své fanoušky neochudí ani o nový materiál. Jak dává tušit název "Kouzlo Vánoc", nahrála tentokrát album pro sváteční čas. Jeho náplní jsou především předělávky americké klasiky jako třeba "Winter Wonderland", "Have Your Self A Merry Little Christmas", "Santa Clause Is Coming To Town", nebo "The Christmas Song", kde jí vypomohl Ondřej Brzobohatý. Do výběru se ale dostala i Lennonova "Happy X-mas", nebo "Driving Home For Christmas" Chrise Rey. Kromě již existujících textů Zdeňka Borovce a Pavla Vrby se o ty nové postarali Václav Kopta, Lucie Stropnická, Eduard Krečmar nebo Lukáš Hrabal. Zvuk měl na starosti Daniel Hádl a výsledek můžete soudit ze sampleru na YouTube.com.


Thanatos - Global Purification (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: death metal / thrash metal

Thanatos - Global Purification
Tento týden si na své přijdou i fanoušci death / thrash metalu. S novinkou jdou na trh veteráni Thanatos a vydávají "Global Purification". Holanďané patří na domácí scéně k nejvýraznějším kapelám a letos navíc oslavují třicetileté výročí své existence. Právě i k této příležitosti se Thanatos rozhodli připravit novinkovou nahrávku, která čítá deset kousků. Jak sami muzikanti uvádí, vrací se na nich do doby, kdy byl metal hlavně o naprosté ignoraci pravidel a o porušování jakýchkoliv zákonitostí. Album si budete moct pořídit hned v několika edicích - na CD, jako limitovaný digipak a také v digitální podobě. Ukázku si poslechněte na stránkách Brawe Words.


Il Divo - A Musical Affair: Live In Japan (CD+DVD) (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / tradiční pop

 Il Divo - A Musical Affair: Live In Japan
Popovo-operní skupina Il Divo vydala loni na touto dobou své album "A Musical Affaire", které čtveřice sestavila z předělávek slavných melodií z muzikálu "Bídníci", "Fantom opery", "West Side Story", "Kočky" a dalších. S tímto albem se pak následně vydala na turné po celém světě. Zastavili se také v japonském Tokiu, kde byla jejich hostem filipínská zpěvačka a herečka Lea Salonga. Zde také vznikl záznam koncertu vycházející nyní pod názvem "A Musical Affair: Live In Japan". Koncert bude k dispozici v kombinaci CD a DVD, kde audio část bude obsahovat patnáct skladeb, zatímco video bude o tři písničky bohatší. Malou ukázkou je skladba "Memory" na YouTube.com.


Stromboli - Fiat Lux (Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / rock

Stromboli - Fiat Lux
Kultovní tuzemská formace Stromboli, která vznikla ze spojenectví Michala Pavlíčka a Báry Basikové, oslavuje třicetileté jubileum. Radovat se ale budou nejvíce fanoušci, pro které hudebníci připravili hned dva dárky. Jedním je právě novinková deska "Fiat Lux", které opět dominuje vokál Báry Basikové. "Album je víc písničkové, ale nejsou na něm obyčejné skladby. Mají určitou hudební nadstavbu, nejsou v nich tradiční a zažité postupy. Michal napsal krásné melodie, které jsou pro Stromboli charakteristické a navazují na první období kapely," uvedla zpěvačka k nové nahrávce. Tracklist čítá deset kousků z pera Michala Pavlíčka a texty Vlastimila Třešňáka a Petra Kolečko. Pokud byste si chtěli vychutnat nové skladby i naživo, navštivte 4. prosince pražskou O2 Arenu, kde Stromboli vystoupí v původní sestavě a několika hosty. Jmenovitě se můžete těšit na Michala Pavlíčka, Báru Basikovou, Klaudiuse Kryšpína, Jiřího Veselého, Vendulu Kašpárkovou, Viléma Čoka, Vladimíra "Gumu" Kulhánka a Romana Dragouna.


David Bowie - Nothing Has Changed (The Best Of David Bowie) (Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / rock

David Bowie - Nothing Has Changed (The Best Of David Bowie)
Po roce od vydání "The Next Day" má David Bowie pro své fanoušky připravené kompilační album "Nothing Has Changed". Posluchači se mohou těšit na tři CD disky čítající téměř šedesátku písní, případně mohou zvolit jednodušší 2CD verzi nebo edici na vinylech. Z vybraných skladeb stojí za zmínku zejména "Sue (Or In a Season Of Crime)", což je zcela nová kompozice. David Bowie ji nahrál speciálně pro tento set a spolupracoval na ní s dlouholetým kolegou Jamesem Murphym. Ke skladbě vznikl i videoklip, který si můžete prohlédnout na zpěvákových oficiálních stránkách. Nesmíme zapomenou ještě na další dvě skladby "Your Turn to Drive", která kolovala doposud jen po internetu a "Let Me Sleep Beside You", jenž se fanouškům odhalí až teď. Obě poslední jmenované songy pochází z příprav Bowieho desky "Toy" z roku 2001.


Katherine Jenkins - Home Sweet Home (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: vážná hudba / operní crossover

Katherine Jenkins - Home Sweet Home
Velšská mezzosopranistka Katherine Jenkins se po krátké pauze a dva roky starém vánočním albu "This Is Christmas" vrací opět se svým klasickým repertoárem, který je tvořený směsicí klasických árií a skladeb a dále předělávkami popových hitů. Na novinku "Home Sweet Home" jich zařadila celkem čtrnáct a najdete mezi nimi například Beethovenovu "Ódu na radost", oficiální hymnu Walesu, křesťanský hymnus "How Great Thou Art" nebo i italskou verzi "Secrets" One Republic, či hit Queen "We Are The Champions". Jednou z předělávek je i "Barcelona", kterou si s ní zazpíval anglický tenor Alfie Boe. Druhým hostem je pak německý houslista David Garrett v již zmíněné "Ódě na radost". První tři ukázky z desky sdílí Katherine Jenkins na svém profilu YouTube.com.


Bryan Ferry - Avonmore (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / pop rock

Bryan Ferry - Avonmore
Anglický muzikant Bryan Ferry bude příští rok slavit hned dvakrát - pětačtyřicet let na hudební scéně a sedmdesát roků. I přes tato úctyhodná čísla zůstává stále hudebně aktivní a potvrzuje to i novinkou "Avonmore". Na té opět spolupracoval s Rhettem Daviesem, který produkoval alba i Roxy Music. Na nahrávání se dále podíleli i proslulí baskytaristi Nile Rodgers a Marcus Miller a anglický multiinstrumentalista Johnny Marr. Společně připravili celkem desítku skladeb, mezi nimiž jsou i dvě coververze - "Send In The Clowns" Stephena Sondheima a "Johnny And Mary" původně od Roberta Palmera. Pilotním singlem se stala píseň "Loop De Li", jejíž videoklip najdete na zpěvákově webu.


Různí - Písně sametové revoluce (Supraphon)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / folk / rock

Různí - Písně sametové revoluce
K letošnímu pětadvacátému výročí od Sametové revoluce vychází zcela ojedinělá kompilace písní, které provázely národ na cestě od totality k demokracii na konci roku 1989. Vůbec poprvé se na tomto nosiči sešly písně, které si zpívaly desetitisíce občanů na náměstích při listopadových a prosincových demonstracích po celém tehdejším Československu. Výběru vévodí pochopitelně "Motlitba pro Martu" Marty Kubišové, "Morituri te salutant" Karla Kryla, "Až se k nám právo vrátí" Spirituál kvintetu a "Náměšť" Jaroslava Hutky. Mezi dalšími interprety naleznete Hanu a Petra Ulrychovi, Vladimíra Mertu, Jaromíra Nohavicu, Vladimíra Mišíka, Pražský výběr, Yvonne Přenosilovou, Petra Skoumala nebo Iva Jahelku. Výběr sestavil publicista Tomáš Padevět a některé písničky se tu na CD objeví úplně poprvé. Ukázky z alba nabídl v Nočním proudu Český rozhlas - Regina.


Dále vychází:

Cactus - Live In The Usa (Bertus)
Captain Beefheart - Sun Zoom Spark (1970 - 1972) (Warner Music)
Carcass - Surgical Remission/Surplus Steel (Mystic Production)
Crazy Lixx - Crazy Lixx (Mystic Production)
David Bowie - Nothing Has Changed (The Best Of David Bowie) /Deluxe Edition/ (Warner Music)
FOK - Reprezentativní box k 80. výročí (Supraphon)
Heart - Home For The Holidays (Heart & Friends) (Mystic Production)
Jitka Čechová - Bedřich Smetana, Klavírní dílo 7 (Supraphon)
Kattah - Lapis Lazuli (Mystic Production)
Logic - Under Pressure (Universal)
Michal Hrůza - Noc/Den - Limited (Universal)
Quireboys - This Is Rock N Roll (Bertus)
Různí - Sněhová královna (Bontonland)
Různí - Taneční liga Best Dance 2014 (Universal)
Různí - Violetta 2 - Hoy Somos Mas (soundtrack) (Universal)
Simple Minds - Big Music (Deluxe Edition) (Warner Music)
Soulburn - The Suffocating Darkness (Universal)
Tantal - Expectancy (Mystic Production)
Ulver - Trolsk Sortmetall 1993-97 (Universal)
Vandenberg - Alibi (Collector'S Edition) (Bertus)
Winger - In The Heart Of The Young (Collector's Edition) (Bertus)
Winger - Winger (Collector'S Edition) (Bertus)

Vychází na vinylu:
Bruce Springsteen - The Albums Collection Vol. 1 (1973-1984) (Sony Music)
Soulburn - The Suffocating Darkness (Universal)

Reedice:
Bruce Springsteen - The Albums Collection Vol. 1 (1973-1984) (Sony Music)

NÁZORY
  • Bryan Ferry (filip69, 16.11.2014 10:54) Reagovat

    Já myslel, že Nile Rodgers je hlavně kytarista ;-)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Tereza Vítů - Zůstaň 7/10
Video: Někdy potěší, že herečky začnou zpívat. Jako třeba Tereza Vítů ve skladbě "Zůstaň" Když se nějaká modelka, moderátorka, nebo (díky bohu alespoň) herečka rozhodne vedle své hlavní profese pustit také na hudební dráhu, většinou to nedopadne dobře. Devět z deseti podobných pokusů zůstane pouze v naší interní... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 16:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride Aktuálnímu týdnu hudebních novinek vévodí Taylor Swift, nejen ona ale vydala nové album. Rockery a metalisty potěší kromě Pearl Jam i Billy Morrison s deskou plnou hvězd či My Dying Bride. S čerstvou muzikou se hlásí i cellista... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 10:00 v sekci Novinky | Nové desky
Caleb Landry Jones - Hey Gary, Hey Dawn 10/10
Recenze: Magnum opus. Caleb Landry Jones natočil bezchybnou desku "Hey Gary, Hey Dawn" Bezmála rok a půl po předešlé řadovce "Gadzooks Vol. 2" se americký zpěvák a herec Caleb Landry Jones vrací s dalším hudebním materiálem. Jeho nové album "Hey Gary, Hey Dawn" se ale od těch předchozích přece jen trochu liší.... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pearl Jam - Dark Matter 8/10
Recenze: Pearl Jam na "Dark Matter" překypují nadšením a mladickou energií S aktuální "Dark Matter" mají Pearl Jam na kontě tucet studiových alb. Novinka kapely ze Seattlu naštěstí nepatří k těm tuctovým. S pomocí mladého producenta se zasloužilí rockeři, kteří už před pár lety vstoupili do... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Fletcher, SaSaZu, Praha, 21.4.2024
Naživo: Fletcher v SaSaZu obstarala zvuk, diváci zase obraz Popová, byť naživo spíše už pop-rocková zpěvačka Fletcher při své první návštěvě Prahy vyprodala klub SaSaZu. Ten nejprve od osmé večer na půl hodinky opanovala alternativně rocková dvojice Arxx z Brightonu, připomínající... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 16:00 v sekci Naživo
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride (24.04.2024 10:00)
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Video: Depeche Mode se loučí s érou desky "Memento Mori". V "People Are Good" hledají to dobré v nás (06.04.2024 08:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu (18.03.2024 19:30)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber The Prodigy Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Adele Queen Kabát Sia AC/DC U2 Rush Beyoncé Bono Mirai Lady Gaga Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons Dua Lipa
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu