Syn zpěváka Ushera se málem utopil

07.08.2013 19:46 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Usher se synem
© Getty
Zpěvák Usher má neustálé problémy s hlídáním svých dětí. Neblahá zkušenost z července loňského roku, kdy se mu zabil nevlastní syn Kile, ho zřejmě příliš nepoučila a i nadále kvůli zaneprázdněnosti málokdy své děti hlídá sám. V důsledku toho chce jeho bývalá žena Tameka děti do vlastní péče.

Jedenáctiletý Kile zemřel loni v červenci poté, co ho na vodních lyžích srazil osmatřicetiletý muž. Chlapec poté byl ještě několik dní napojen na přístroje, ale poté, co lékaři prohlásili jeho mozek za mrtvý, ho matka nechala odpojit. Letošní incident se stal pětiletému synovi Usheru Raymondovi. Ten si chtěl vylovit ze dna bazénu hračku, ale ruka se mu tam zasekla a málem se během toho utopil. V bezvědomí byl převezen do nemocnice, kde se ho nakonec podařilo lékařům zachránit.

To už však byla pověstná poslední kapka pro matku, která hned na druhý den zažádala soud o svěření dětí do své vlastní péče. Spolu s Usherem vychovává Tamaka Foster ještě čtyřletého Naviyda a vychovávala s ním i zmiňovaného jedenáctiletého Kilea. Po rozvodu v roce 2009 následovaly vleklé tahanice o práva na opatrovnictví. Ta u všech tří dětí svěřil soud zpěvákovi.

Poslední události ale mohou vrátit Tamace Foster naději na zvrat v rozhodnutí. Děti vyrůstají dle ní u Ushera v nebezpečném prostředí. Navíc zpěvák se sám o děti nestará a nechává to na jiných lidech. I pětiletého syna hlídala u bazénu jeho teta Rena Oden. Ta také přivolala záchranku.

Sedminásobný držitel prestižního ocenění Grammy Usher byl časopisem Billboard vyhlášen druhým nejúspěšnějším umělcem dekády. Čtyřiatřicetiletý umělec natočil své nejúspěšnější album "Confessions" v roce 2004. Zatím poslední deskou je nahrávka "Looking 4 Myself" z roku 2012.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY