- musicserver.cz">

Usher: "Moje vystoupení na Super Bowlu bude poctou černé hudbě"

06.02.2024 17:28 - David Věžník | foto: mega/gamma

Už tuto neděli (11. února) vyvrcholí play-off severoamerické Národní fotbalové ligy. Hudební fanoušky tato událost zajímá především kvůli přestávce, kterou vyplňují zpěvy a tance. Letos se o half time show postará Usher.

A nikoho zřejmě nepřekvapí, že pětačtyřicetiletý rodák z Dallasu se rozhodl na stadionu Allegiant v Las Vegas předvést to, co mu jde nejlíp - čistokrevné r'n'b. V rozhovoru, který před pár dny poskytl pro pořad Good Morning America, se svěřil, že to pro něj bude velká věc a že si uvědomuje její důležitost.

"Přemýšlel jsem o tom, co naše země představovala pro černošské umělce. Ti, aby vůbec mohli vystoupit před publikem, museli vždy projít kuchyní a pak se vracet těmi samými dveřmi. Ve strachu o život dělali totéž, ať už byli v jakémkoliv státě. No, a já teď vejdu hlavními dveřmi. A budu myslet na všechny r'n'b interprety a jejich odkaz," prohlásil.

Usherův miniset doplní "fakt důležití" hosté, diváci se dost možná dočkají i nové písně - ještě v pátek totiž zpěvák vydá své deváté studiové album "Coming Home". Níže se můžete podívat na zmíněné interview a na oficiální trailer k Apple Music Super Bowl LVIII Halftime Show.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY