Calvin Harris prozradil detaily k novému albu

23.09.2012 12:48 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Calvin Harris - 18 Months
© facebook interpreta
O tom, že skotský DJ a producent Calvin Harris vydá na konci října svou třetí studiovku, už víme nějakou dobu. Nyní jsou k nahrávce "18 Months" venku i poslední podrobnosti.

Album, o jehož produkci se postaral samotný Harris a které vznikalo od roku 2010, vyjde v pondělí 29. října. Nabídne celkem patnáct kousků, v nichž se dočkáme hned několika rozmanitých hostů; na své si přijdou příznivce Harrise, kterým nevadí interpreti jako Kelis, Rihanna, Example, Nicky Romero, Ellie Goulding, Tinie Tempah, Florence Welch, Dizzee Rascal nebo Ne-Yo.

Osmadvacetiletý Calvin Harris, který v roce 2008 poslal Lady Gaga do dža (odmítl spolupráci, než vydala debut, a bude si to asi ještě nějakou dobu vyčítat), ke zvuku alba dodal, že "bude velice impozantní, protože se konečně naučil používat technické finty, které má ve svém novém studiu, a bude tím pádem znít tak, jak to dříve udělat nemohl".

Tracklist "18 Months" vypadá následovně: Green Valley, Bounce (ft. Kelis), Feel So Close, We Found Love (Rihanna ft. Calvin Harris), We'll Be Coming Back (ft. Example), Mansion, Iron (Nicky Romero ft. Calvin Harris), I Need Your Love (ft. Ellie Goulding), Drinking From The Bottle (ft. Tinie Tempah), Sweet Nothing (ft. Florence Welch), School, Here 2 China (with Dillon Francis, ft. Dizzee Rascal), Let's Go (ft. Ne-Yo), Awooga, Thinking About You (ft. Ayah Marar).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY