Rozchodová deska Ellie Goulding vyjde v říjnu

06.08.2012 14:54 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Ellie Goulding - Halcyon
© facebook interpreta
Nedávno zveřejněný cover "Hanging On", který Ellie Goulding nahrála s Tinie Tempahem, navnadil fanoušky na maximum. Vznikly ovšem i obavy, že coverem chtěla muzikantka jen zkrátit stále se prodlužující čekání na nový počin.

Obavy ale můžou příznivci hodit stranou, konečně jsme se dočkali konkrétnějších obrysů počinu, který vyjde na počátku října a dostal název "Halcyon". Blonďatá zpěvačka o něm řekla: "Album je cestou z temnoty na světlo, ze zmatení k porozumění. Neměla jsem v úmyslu napsat rozchodovou desku, ale mám pocit, že se tak stalo."

Zatím jediným oficiálně potvrzeným producentem nového alba je Jim Elliot. Před časem ale unikla informace, že se mladá Britka setkala ve studiu i se Swedish House Mafia a se svým přítelem Skrillexem. Jestli ale nahraný materiál bude použit na nahrávce, se neví. Jistě se ví, že pilotní singl "Anything Could Happen" vyjde 13. srpna a jeho krátkou ukázku společně s dalšími úryvky z desky si můžete poslechnout níže ve videu, které Ellie nahrála na YouTube a které všechny nedočkavce jistě dost navnadí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY