Poslechněte si "Burn It Down" Linkin Park

16.04.2012 12:00 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Linkin Park - Burn It Down
© facebook interpreta
Linkin Park po výborném experimentálním, ale všelijak přijatém "A Thousand Suns" prošli dle četných rozhovorů celkovou sebereflexí a pro pátou řadovku se rozhodli trochu vrátit ke stylu, který je proslavil. Nová deska, kterou pojmenovali "Living Things", vyjde koncem června, a i když má více připomínat "Hybrid Theory" a "Meteoru", je nahrána s nástroji a zkušenostmi, které muzikanti před deseti lety neměli.

Opět se jako u předchozích dvou počinů rozhodli spolupracovat s producentem Rickem Rubinem, a jak se vyjádřil Mike Shinoda, fanoušci mají očekávat kombinaci těch nejlepších postupů, co si postupně za kariéru vyzkoušeli: hodně kytar, velké refrény, ale zároveň i více elektroniky a syntetiky. Jak se to povedlo, můžete zjistit díky prvnímu singlu s názvem "Burn It Down".

Na začátku si možná budete myslet, že slyšíte snad High Contrast, s náběhem kytar však okamžitě poznáte klasické Linkin Park. Skladba, ve které zpívá Chester Bennington a krátce rapuje Mike, je pro skupinu charakteristicky chytlavá, a YouTube replay tlačítko si tak opět hodně užije. Co si o skladbě myslíte vy a co čekáte od celého alba, na které dnes vyšel i krátký trailer, můžete napsat do diskuze.

P.S.: Texty Linkin Park si s ničím nespletete, kde jinde najdete vždycky tato slova: repeated-sky-waiting-break-building-burn-down-ground-flames-clouds-fix-caught-believed?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY